Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 169

Tema: Adolf Hitler

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Yes edhe pse eshte valentini , tek kjo histori nuk besoj te kemi nje version tjeter te ''Romeos me zhuljeten ''
    Me aq info sa kam , eva braun ka tentuar te vrasi veten edhe para se te vetvritej ne bunker .
    C'fare jete do kishte ajo me pas , pas atij luksi dhe privilegji qe i jepte lidhja me Hitlerin .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ju thashė unė qė na shkoi dita sot duke u marrė me Hitlerin : D
    O Iz, nuk mora fyrmėzim nga valentini nė lidhje me historinė e Evės dhe Adolfit (lol), por edhe kur tė dhashė pėrgjigje nė lidhje me kėtė jo mė kot thashė: nėse ka ndodhur kėshtu...
    Postuar mė parė nga Yes*
    ...ai ėshtė pėr t'u pasė zili nė kėtė pjesė, nėse ka ndodhur sipas kėsaj:
    Gjithashtu nė lidhje krejt mbi atė qė e pėrfshin Hitlerin dhe njerėzit e tij tė afėrt, dhe ēdo gjė qė ka ndodhur ndava kėtė mendim qė mė lart:
    Postuar mė parė nga Yes*
    Pastaj, se cila ėshtė e vėrteta nė kėtė mes, vėshtirė tė dihet me siguri...

Postuar mė parė nga Izadora
    C'fare jete do kishte ajo me pas , pas atij luksi dhe privilegji qe i jepte lidhja me Hitlerin .
    Kur nuk gjykoj mbi Hitlerin, nuk kam si gjykoj as mbi Evėn...por di tė them se kur i betohesh dikujt pėr besnikėri (kushdo qoftė ai person, s'ka rėndėsi i dashuri, apo njė mik/mike... e ku di unė...) nuk e bėn sepse tė ka dhėnė luks apo jetė me privilegje.
    Betimi mbi besnikėrinė ndaj dikujt, ėshtė diēka qė nuk kėmbėhet me asgjė...

Edhe ika prej vėrteti tani, se ngela pa mėsu sonte :-)

P.S: Se desh harrova; kalofsh bukur nė vazhdim...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 14-02-2012 mė 17:53

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Edhe thoni pastaj qė nuk ėshtė Gjeni Hitleri, pikėrisht ditėn e Shėn-it ju ka mbledhė duke diskutuar pėr Tė :-)

Unė titullin e temės e kam lexuar, mos ki merak nuk kam ngatėrruar temė. Kėtė gjė besoj ti e di mirė, por si duket po pret tė mė thuash sėrish tė njėjtėn gjė qė mė ke thėnė edhe mė parė: "naziskinė e vogėl, tė gjithė njė fytyrė keni ju"
    Nuk pres tė biesh dakort me mua, jo veē ti por asnjė, sepse nė fund tė fundit secili ka tė drejtė siē thashė, nė mendimin e tij rreth kėsaj ēėshtje.

Ajo ēka dimė shumica prej nesh rreth Hitlerit dhe nazizmit nė pėrgjithėsi, ėshtė ajo qė na kanė dhėnė tė mėsojmė, dhe mė kot tė diskutojmė mė tej pėr gjėra qė i kemi mėsu qė nė klasė tė shtatė nė lėndėn e historisė. Por nė fund tė fundit, sa ėshtė e vėrtetė ajo qė na kanė dhėnė tė mėsojmė nė tekstet historike, ngelet gjithmonė pėr t'u debatuar. Si thuhej edhe nė librin e Alan Baker: "Hitlerin mund ta kuptojė vetėm Zoti"
    Pastaj sa pėr holokaustin, ekziston edhe njė temė nė forum rreth kėsaj, qė ia vlen tė merret nė konsideratė. http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=46165
    Tani rrjedha e diskutimit qė ka arritur kėtu, mesa shoh ėshtė e tipit qė dikush shprehet me superlativa, dhe dikush tjetėr me urrejtje, dikush thjesht e pėlqen etj etj... Tani unė kėtė Hitlerin taksirat e pata ta bėja edhe nė psikologjinė ligjore tė krimit rreth profilit tė tij, tė bėrė nga tė tjerė kuptohet. Por sinqerisht pėr vete, duke qenė se nuk kam as 1/10 e gjenialitetit tė tij, nuk ia jep vetes luksin ta gjykoj.

Thjesht ėshtė Gjeni nė llojin e tij, dhe ky ėshtė fakt i pamohueshėm, ndėrsa pėrshtypjet tona rreth: i mirė apo i keq, nuk luajnė shumė rol. Tė gjithė udhėheqėsit mė tė mėdhenj qė njeh historia e njerėzimit, qė me Aleksandėr, Jul ēezar, Napoleon etj etj...nuk mund tė thotė njeri se nuk kanė vrarė e prerė dhe nuk janė treguar mizorė, por ama kanė qenė tė gjithė njerėz tė mėdhenj: Gjeni! Siē thoshte edhe Napoleoni, meqė hoqe vija paralele mes tij dhe Hitlerit: "Njerėzit gjenialė, janė meteorė qė pėrfshihen nga flakėt pėr tė ndriēuar Shekullin e Tyre"
    Dhe Po: edhe pse mizorė, kanė bėrė epokė, e kėtė nuk e ndryshojnė shumė pėrshtypjet tona personale...

Gjithashtu e kam thėnė e do ta rithem ato fjalė tė menēura tė Hegel: "Historia ėshtė njė grumbull gėnjeshtrash qė ne biem dakort t'i besojmė!" Meqė jam ke Hegel dhe historia, ishte pikėrisht ky qė historinė e lidhte mė shumė me manovrat e arsyes, pėr tė kuptuat pikėrisht ngjarjet historike dhe shkaqet e tyre; ku sipas tij ishte thjesht shpirti i botės qė realizonte vetveten. Pra edhe nėse revolucionet, luftrat mund tė nisen nga qėllime individuale tė udhėheqėseve tė tyre, kjo kapėrcehej duke u shndėrruar nė universale. Dmth kjo pėr t'u pėrmbajtur asaj ku u shprehe se Hitleri u nis nga "marrėzia dhe ambicia e tij personale", ky fakt nga e veēanta kthehet nė universale, dmth ai nė thelb pėrveē lavdisė sė vetes, mė shumė i solli lavdinė popullit tė tij.

Kėshtu ka ndodhur pėrgjatė gjithė historisė sė njerėzimit, nuk ka ndonjė gjė tė re, thjesht u baltos me atė qė ne kemi mėsuar nė bankat e shkollės mbi "genocidin antisemit", me 6 milionė viktima ēifutėsh. (ku unė pėr vete akoma nuk e kam tė qartė kėtė punėn e "ēifutėve")

Doni apo nuk doni, sot Europa "flet" gjermanisht, dhe shpirti i Hitlerit mbase mund tė prehet nė paqe, se nė fund tė fundit ėshtė Ligj Natyror qė; Diēka e nisur duhet pėrfunduar 'herėt' apo 'vonė'..."

Kaq nga ana ime...
    Diskutim tė mbarė mė tej.
    ....aftesite e hitlerit jane ne natyren e shume njerezve qe kane jetuar dhe qe do te jetojn.

Me jehone apo pa, i bejn rrethanat !!!, nuk duhet te kemi dyshim ne asnje moment, se ne te ardhmen nuk do te ket diku ndonje hitler te rradhes.....qe i kemi edhe sot ne fakt.

Dallimi mes hitlerit, saddamit, causeskut, edhe sllobo magjupit apo assadit syrian qendron tek rrethanat dhe mundesite e tyre. Populli gjerman njihet si nje nder popujt me lojal qe ekzistojn, ndoshta i tejkalojn vetem japonezet ne kete cilesi....jane teper te disciplinuar dhe punetore (austriaket per shembull jane pakez me ndryshe,ne popullorcen thuhet me hajgare se ne distriktin e tret te vjenes fillon ballkani)....kur lojaliteti i larte, disciplina dhe "ideja" perputhen.....ndodh ajo qe ndodhi.....

TE MADH, mazallah GJENI, do ta bente e "mira" e jo e "keqja"......eshte e kote te fillozofohet per bemat e tija, te cilat vetem se ishin ne dimenzione apokalypte e dallojn nga bema e nje krimineli te thjeshte qe e then banken dhe e vret bankjerin per 100 €......hitleri vrau per toke dhe pasuri....keto motive te uleta jane edhe ne boten e kafsheve....pra, instinktive...pash zotin motra jeme, cfare gjenialiteti sheh ketu ???.....Ke plot njerez mbi rruzull llafazana qe te magjepsojn, sa e sa sektiere i ke mbi rruzull ???, talentete e tyre nuk jane me te vegjel se te hitlerit, thjesht rrethanat jane te tilla qe lene aq te perparojn ne mjeshtrine e tyre.

Meqe jemi tek citatet, ja dy

Jean Rostand..... e vret nje, je vrases, i vret miliona, je pushtues, i vret te gjithe, je zoti...

apo Robert Green......The 48 Laws of Power....shih ne wiki....

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Yes edhe pse eshte valentini , tek kjo histori nuk besoj te kemi nje version tjeter te ''Romeos me zhuljeten ''
    Me aq info sa kam , eva braun ka tentuar te vrasi veten edhe para se te vetvritej ne bunker .
    Asnje lloj privilegji dhe lluksi nuk ka patur tek kjo lidhje....ata njerez nuk ia lejonin vete dicka te tille packa se ne ditet e sotme ne nuk i kuptojme dot keto gjera.........
    Ajo qe nje fotografe e thjeshte dhe po e thjeshte mbeti deri ne fund te jetes se saj.

po deshet mund te shikoni dicka edhe ketu tek ky link
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...Al-Jolson.html
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Edhe thoni pastaj qė nuk ėshtė Gjeni Hitleri, pikėrisht ditėn e Shėn-it ju ka mbledhė duke diskutuar pėr Tė :-)

Unė titullin e temės e kam lexuar, mos ki merak nuk kam ngatėrruar temė. Kėtė gjė besoj ti e di mirė, por si duket po pret tė mė thuash sėrish tė njėjtėn gjė qė mė ke thėnė edhe mė parė: "naziskinė e vogėl, tė gjithė njė fytyrė keni ju"
    Nuk pres tė biesh dakort me mua, jo veē ti por asnjė, sepse nė fund tė fundit secili ka tė drejtė siē thashė, nė mendimin e tij rreth kėsaj ēėshtje.

Ajo ēka dimė shumica prej nesh rreth Hitlerit dhe nazizmit nė pėrgjithėsi, ėshtė ajo qė na kanė dhėnė tė mėsojmė, dhe mė kot tė diskutojmė mė tej pėr gjėra qė i kemi mėsu qė nė klasė tė shtatė nė lėndėn e historisė. Por nė fund tė fundit, sa ėshtė e vėrtetė ajo qė na kanė dhėnė tė mėsojmė nė tekstet historike, ngelet gjithmonė pėr t'u debatuar. Si thuhej edhe nė librin e Alan Baker: "Hitlerin mund ta kuptojė vetėm Zoti"
    Pastaj sa pėr holokaustin, ekziston edhe njė temė nė forum rreth kėsaj, qė ia vlen tė merret nė konsideratė. http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=46165
    Tani rrjedha e diskutimit qė ka arritur kėtu, mesa shoh ėshtė e tipit qė dikush shprehet me superlativa, dhe dikush tjetėr me urrejtje, dikush thjesht e pėlqen etj etj... Tani unė kėtė Hitlerin taksirat e pata ta bėja edhe nė psikologjinė ligjore tė krimit rreth profilit tė tij, tė bėrė nga tė tjerė kuptohet. Por sinqerisht pėr vete, duke qenė se nuk kam as 1/10 e gjenialitetit tė tij, nuk ia jep vetes luksin ta gjykoj.

Thjesht ėshtė Gjeni nė llojin e tij, dhe ky ėshtė fakt i pamohueshėm, ndėrsa pėrshtypjet tona rreth: i mirė apo i keq, nuk luajnė shumė rol. Tė gjithė udhėheqėsit mė tė mėdhenj qė njeh historia e njerėzimit, qė me Aleksandėr, Jul ēezar, Napoleon etj etj...nuk mund tė thotė njeri se nuk kanė vrarė e prerė dhe nuk janė treguar mizorė, por ama kanė qenė tė gjithė njerėz tė mėdhenj: Gjeni! Siē thoshte edhe Napoleoni, meqė hoqe vija paralele mes tij dhe Hitlerit: "Njerėzit gjenialė, janė meteorė qė pėrfshihen nga flakėt pėr tė ndriēuar Shekullin e Tyre"
    Dhe Po: edhe pse mizorė, kanė bėrė epokė, e kėtė nuk e ndryshojnė shumė pėrshtypjet tona personale...

Gjithashtu e kam thėnė e do ta rithem ato fjalė tė menēura tė Hegel: "Historia ėshtė njė grumbull gėnjeshtrash qė ne biem dakort t'i besojmė!" Meqė jam ke Hegel dhe historia, ishte pikėrisht ky qė historinė e lidhte mė shumė me manovrat e arsyes, pėr tė kuptuat pikėrisht ngjarjet historike dhe shkaqet e tyre; ku sipas tij ishte thjesht shpirti i botės qė realizonte vetveten. Pra edhe nėse revolucionet, luftrat mund tė nisen nga qėllime individuale tė udhėheqėseve tė tyre, kjo kapėrcehej duke u shndėrruar nė universale. Dmth kjo pėr t'u pėrmbajtur asaj ku u shprehe se Hitleri u nis nga "marrėzia dhe ambicia e tij personale", ky fakt nga e veēanta kthehet nė universale, dmth ai nė thelb pėrveē lavdisė sė vetes, mė shumė i solli lavdinė popullit tė tij.

Kėshtu ka ndodhur pėrgjatė gjithė historisė sė njerėzimit, nuk ka ndonjė gjė tė re, thjesht u baltos me atė qė ne kemi mėsuar nė bankat e shkollės mbi "genocidin antisemit", me 6 milionė viktima ēifutėsh. (ku unė pėr vete akoma nuk e kam tė qartė kėtė punėn e "ēifutėve")

Doni apo nuk doni, sot Europa "flet" gjermanisht, dhe shpirti i Hitlerit mbase mund tė prehet nė paqe, se nė fund tė fundit ėshtė Ligj Natyror qė; Diēka e nisur duhet pėrfunduar 'herėt' apo 'vonė'..."

Kaq nga ana ime...
    Diskutim tė mbarė mė tej.
    Nga gjithe ai shkrim vetem fjalet qe nenvizova benin pjese tek pyetja qe parashtrova. lol
    Dmth ti beson se ai eshte gjeni ne llojin e vet , edhe kjo eshte e mjaftueshme per mua te bindem ne ''gjenialitetin'' e nje lloji te cilin ti sna i permende? lol
    Na i bere dhe fakt te pamohueshem bile , kete gjenialitet mister. lol

Ndonjehere mendohem valle se a ka ngele njeri ne kete forum i cili ka nje fare karakteri te tijin origjinal.
    Te gjithe mundohen te fshihen nen hijet e te tjereve me fjalet e bukura e citimet klasike te figurave te famshme te kesaj bote.

Dilni merrni cik rreze dielli e nqs mundi , krijoni ate hijen tuajen i cili do na lejoje te bejme muabet tamam me ju .

Jam shume i zhgenjyer me kete shkrim yes.
    Heres tjeter , mundohu te shkruash me pak e ti permbahesh diskutimit ne fjale.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Mua s'ma ndjen shume per cifute, sllave apo ndonje tjeter "specie" e ngjashme te shenjestruar nga ky miku, mgjth qe ky s'ka vuajtur nga nje psikoze shume e rende, une kete nuk e ha kollaj!! Psikopatet jane te gjithe gjeni; mendojne se bota eshte krijuar vetem per t'i sherbyer atyre, me sakte, semundjes se tyre! Provo te mendosh nje Nietzsche ne veprim! <--- MIU eshte tiger, me dhembe peshkaqeni.

Adolfi(lol) e shnderroi boten ne pavionin e tij personal te semuresh psiqike!

Hitleri ishte vetem nje Faraon, nje Jezus qe desh te behej mbret dhe qe se arriti, Nje Muhamed, nje Enver , nje Mao, nje Stalin etj qe pasojne

Pelqimi im ndaj ketyre "gjenive" eshte se arrinin te benin per vete popullin e tyre qe ti ndjeke me ane te virtyteve te tyre oratore , pa pasur nevoj te perdorin mitin e Zotave apo Zotit sic benin para-ardhsit e tyre Faraonet apo te vet-quajturit profete , qe per te hipur ne fron dhe per te komanduar dhe pushtuar, vinin me idet qe " kjo ishte deshir e Zotave apo Zoti-t dhe qe kumtuesi ishte dora e tije. Nderkohe qe i ndjeri Hitler, cdo gje qe premtonte apo synonte ja premtonte popullit per ti nxitur qe ta ndiqnin pas ne luftrat dhe vizjonet e tije qe per fat te keq nuk u realizuan.
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    me mire 6.100.000 te papune se 8.000.000 te vdekur.
    varet nga kendveshrimi dhe nese peshon te mirat e ketyre dy shifrave

---------------

"history is written by the victors"
    --------------

ku jane provat qe jane vrare 6 milion jew?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Jam shume i zhgenjyer me kete shkrim yes.
    O ē'ma theve zemrėn me kėtė deklaratė, m'u prenė edhe gjunjėt kur e lexova. Por si "ariane" qė jam, nuk e lėshova veten! :P

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nga gjithe ai shkrim vetem fjalet qe nenvizova benin pjese tek pyetja qe parashtrova. lol
    Dmth ti beson se ai eshte gjeni ne llojin e vet , edhe kjo eshte e mjaftueshme per mua te bindem ne ''gjenialitetin'' e nje lloji te cilin ti sna i permende? lol
    Na i bere dhe fakt te pamohueshem bile , kete gjenialitet mister. lol
    Ndonjehere mendohem valle se a ka ngele njeri ne kete forum i cili ka nje fare karakteri te tijin origjinal.
    Te gjithe mundohen te fshihen nen hijet e te tjereve me fjalet e bukura e citimet klasike te figurave te famshme te kesaj bote.
    Dilni merrni cik rreze dielli e nqs mundi , krijoni ate hijen tuajen i cili do na lejoje te bejme muabet tamam me ju .
    Heres tjeter , mundohu te shkruash me pak e ti permbahesh diskutimit ne fjale.
    Tani seriozisht; mua do mė vinte turp tė bėja njė postim si ky i yti. Qė ta kesh tė qartė, se nuk komentoj pėr ty por pėr hir tė temės, edhe pse t'u pėrgjigja 'pėr rrugė' citimit qė mė bėre i pari. Aq mė tepėr, nuk pretendoj tė tė bind ty apo tė tjerė pse pėr mua ai ėshtė Gjeni!

Sėrish po tė pėrgjigjem vetėm pėr hir tė temės dhe ēfarė ajo trajton.
    Citimet nuk janė gjė tjetėr veē se referenca, ku zakonisht njerėzit qė kanė njė farė kulture tė lexuari, i pėrfshijnė nė diskutimet e tyre; sė pari dhe mė kryesorja qė t'i japin seriozitet diskutimit, po ashtu edhe pėr tė shkėmbyer informacion; tė mbėshtesin argumentat e tyre duke e lidhur fillin e mendimeve nė ndėrthurje me ato njohuri qė na kanė transmetuar njerėz qė i janė pėrkushtuar Dijes.

Tema nė fjalė, kėrkon tė kesh njohuri mbi objektin e diskutimit, dhe kjo lloj njohje merret duke lexuar dhe jo duke bėrė shpikje vetjake. Unė atė leximin e kam nga tė dyja kahet. Mgjs dėshirėn e kam qė, do doja tė kisha lexuar prap mė shumė rreth ēėshtjes nė fjalė.
    Ah po, Hitleri ishte i ēmendur dhe kaq, nuk bėri ndonjė gjė tė madhe – luftė bėri, luftėn e dytė botėrore: asgjė nuk bėri!

Tė gjithė menjėherė, nuk hezitojnė ta quajnė tė ēmendur sepse sipas tyre ka qenė ai qė ka vrarė nė emėr tė rracės superiore, kur nė fakt thuhet se i infektuari mė shumė nga "arianizmi", ishte Henrich Himmler, aq i fiksuar sa edhe gruan e zgjodhi "ariane" tipike; ai i cili jetonte mes racionalitetit dhe fantazisė, madje i bindur qė ishte rimishėrimi i mbretit sakson Henrikut I etj etj...totalisht delirant!

Po sigurisht nuk ishte kushedi se ēfarė Hitleri, qė kishte mbėshtetjen e ashtėquajturės Elitė naziste, shkencėtarė tė tė gjitha fushave (Von Braun, Kammler, Dornberger etj etj), me shpikje tė tyre tė teknologjisė mė tė avanacuar. Kjo Elitė naziste e Hitlerit, pas luftės u mor nga ShBA me anė tė operacionit PAPERCLIP tė autorizuar nga Truman, por qė sigurisht u tha se nuk kishin pasur lidhje me Hitlerin dhe as qė ishin nazistė, por nė tė vėrtetė me sa thuhet, pėr pastrimin e "njollės naziste" nė dosjet e tyre u kujdes Allen Dulles.
    Sigurisht edhe gjithė ata shkencėtarė tė ēmendur ishin bashkė me Hitlerin. Nuk bėnė ndonjė gjė kushedi se ēfarė, kurse ne nė krahasim me ta bėjmė gjėra tė mėdha: postime nė forum!

Tė pėrmenda referenca qė nė krye tė postimit, librin e Alan Baker qė ti as titullin nuk ia di, lė mė pėrmbajtjen. Ta pėrmenda edhe Napoleonin (tė kėrkoj tė falur qė kam lexuar edhe rreth biografisė sė tij, dhe nuk dola nga hija e atyre qė ia kanė bėrė, duke shpikur vetė) meqė hoqe paralele mes tij dhe Hitlerit, kur ti nuk ke lexuar as mbi jetėn e tij. Por mė lėr tė ta citoj sėrish qė tė mėsosh ndonjė gjė, dije se edhe Napoleoni shpesh ka menduar vetevrasjen, por ja pse nuk e ka bėrė, sesi shprehet: "Unė nuk shoh asnjė madhėshti kur ikėn nga jeta dikush qė ka humbur nė lojė. Vetėvrasja nuk pėrputhet me parimet e mia, dhe as me pozitėn qė kam pasur nė jetė. E thėnė midis nesh; njė lodėrtar i gjallė vlen mė shumė se njė perandor i vdekur"
    Tė pėrmenda edhe teorinė Hegeliane rreth historisė, ku as atė nuk je nė gjendje ta pėrtypėsh. (tė mė ndjesh qė e kam lexuar edhe atė, dhe nuk kam shpikur teori nga vetja)

E, sa pėr analizat e tua mbi karakterin tim fallso apo origjinal, kurseji se nuk mė interesojnė, dhe personalizime tė tilla kur nuk ke ēfarė tė thuash mė mbi temėn, tregojnė mediokritet.

Ndėrkohė qė numėron rreshtat qė shkruaj, bėn mirė tė kuptosh pėrmbajtjen, oki?
    Tani ē'tė bėjmė, mė ka ngelė qė nė fakultet refleksi i tė zgjaturit nė argumentim nga ato kazuset qė na jepnin t'i analizonim gjėre e gjatė....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 15-02-2012 mė 02:33

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    sa 10% e hitlerit te ishte 90% e njerezve.
    mjaft me me diskutime, se nuk me pelqejne moralistet,
    ti rruni lesht juve hitlerit.

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arianizmi dhe ilirėt?
    Nga bebushe nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 24-11-2011, 15:51
  2. Shqipėria...ēerdhja e "ish" tė dyshuarve islamik!
    Nga creation nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 00:00
  3. Josif Visarionovic STALIN.
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 19:30
  4. Ku ta kerkoj imazhin tend o Hitler
    Nga wittstar nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-08-2004, 06:27
  5. Hitleri ishte nje gjeni apo thjesht nje psikopat?
    Nga Duke_Of_Arberia nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 17-02-2004, 02:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •