Sa endrra shef dhe ti , me verte kujto ti se Juvja do gaboje me SIENEN ?Postuar mė parė nga kacaku basket
Sa endrra shef dhe ti , me verte kujto ti se Juvja do gaboje me SIENEN ?Postuar mė parė nga kacaku basket
Ngushellime milanistave.
Qe gol i rregullt ai qe ju anullua, po i ka jeta kto gjera.
Gjithsesi uroj qe vitin tjeter,te luaj ne finale Barcelona-Milan.... Pas finalja zhvillohet ne Athine, po ne ate stadium ku u ndeshen ne finalen e sezonit 1993-1994.
Ku ne ate stadium Barca ka ca "borxhe" per ti shplar Milanit
◄█ Barcelona e MADHE █►
Bete lojen me Barcen ??? Po me gjete sa here GJUAJTET ne porte , atehere do te jap te drejte....ASNJE GJUJTJE NE PORTE.... Hajde loje hajde.... Barca i mbylli gjithe vrimat dhe ju linte te vinit verdalle ....Postuar mė parė nga kacaku basket
Po mire me Lionin pse nuk thoshe , qe Lioni beri lojen ???? Apo atje dolet me parrullat ''ka rendesi goli ''....
Per avantarin.....hahahahahaha....
Po pse avantarin shef ti ....Une rralle e nderroj , ka qe e nderrojne cdo dite ....
E kisha me Adrianon , pastaj vura palme ane detit se erdhi koha e plazhit ... kurse tani kam vene Ronaldinhon , per qefin tim ....![]()
Fundja une jam brazilin e nuk kam vene ndonje ''armik'' ...Barcen e kam ndjek ndonjehere se bente futboll te embel ....por pčas 2 ndeshjeve me kushurinjte , kam fillu te kem simpati....![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Akoma diskutoni golin? E kam then po ta kishte ber Adriano mendoj se ketu ne ket teme do fillonin kembanat![]()
Nejse Barcelona shpetoj ne te dyja ndeshjet, gabuam ne piken me te fort: ne sulm ne te dyja ndeshjet me plot raste ku do ti ndryshonte ndeshjet qe nga rasti i Gilardinos tek goli i Shevchenkos dhe Merk e fali Puyol ku dhe para se te fishkellente nuk ishte i qart ta jepte apo jo!
Per Barcelonen meriten ja jap Rijkaard ku me shume e fitoi taktikisht sepse e njef mire futbollin Italian dhe lojen qe perdor Anceloti!!!
Si tifoz i Milanit sjam aspak i zgjenjyer sepse ky Milan asnjehere nuk dorezoet dhe akoma mbetet i pari ne UEFA!
Vitin tjeter ketu do ta gjeni Milanin prap...juve te tjeret do zhvarriteni gjith veren per te luajtur roundin e trete dhe do zgjenjeheni prap ne cerekfinale![]()
Kush luajti apo kush e meritonte me shume? Mediat Spanjole dhe Italiane kan pak a shume te njetja mendime te tyre, ketu si gjithmon kemi gazetat tone ne forum qe mendojn ndryshe![]()
MERK : ''SHEVCENKO BERI FAULL ''
Pas zhurmes se drejtusve te milanit dhe medis italiane per nderprerjen e aksionit te Shevcenkos , flet arbitri MERK per gazeten ''Die Welt'':
<< KUR TOPI ISHTE AKOMA NE AJER FAULLI I SHEVCENKOS ISHTE SHUME I QARTE ...E NE FAKT SHEVCENKO I KERKOI FALJE MENJEHERE PUYOL . NE FUSHE ASKUSH NUK PROTESTOI >>
Lajmin e keni me poshte....
http://www.tgcom.mediaset.it/sport/a...lo307418.shtml
Kurse ketij me lart qe lexoka median italiane dhe spanjolle .....Per italianet nuk kam dyshim se dihet nga i marrin urdherat ....kurse spanjollet.....
Sa per dijeni Ancelua qafderri eshte tamam pepino taljon , sepse tek media italiane deklaronte (me urdher te gallianit ndoshta) , qe ishte MERK qe vendosi ndeshjen ....Ndersa ne intervistat me median spanjolle paturpesisht deklaronte , qe Barca lozi me mire , ekip i madh dhe meritoi kualifikimin .... ...
Nje pitje alla taljonce ....
Cfare do shkruhej neper gazetat taljone apo cfare do thoshte galliani nese FAULLIN e Costa Curtes kunder Eto'o ne pjesen e pare (meritonte te kuqen se ishte rast goli dhe i fundit mbrojtes) , ta kishte bere Pyuol ndaj Shevcenkos ?????
E pate reagimin e Eto'o ???? Nuk protestoi fare....Po taljonet cfare do benin ???
E verteta eshte qe gjithe italianet historikisht merren me polemika e ankesa ...pergjegjesine e kane qe nga presidentet e deri tek media...
Pastaj vjen edhe kultura sportive , q e ne Itali eshte vari bidonat....Nuk ekziston ne itali , q e tifozet te duartrokasin ekipin e tyre kur humbet ...Ne Angli e Spanje e kam pare shpesh ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 29-04-2006 mė 07:39
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Po te them dicka se ne lufte jeni po neqoft se ngelin me pike baraz luhen dy ndeshje ne funde po ju them se Juve ka mare kamp. sivjet me deshir a pa deshire,...Postuar mė parė nga kacaku basket
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Krijoni Kontakt