Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon ne finale?

Votues
99. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Milan

40 40.40%
  • Barca

59 59.60%
Faqja 42 prej 42 FillimFillim ... 32404142
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 417 prej 417
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga kacaku basket
    Ne jemi akoma ne lufte per titullin

Nje hap i gabuar i Juventus ne dalim perpara se kemi ndeshjet direkte ne favor.
    Sa endrra shef dhe ti , me verte kujto ti se Juvja do gaboje me SIENEN ?

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ngushellime milanistave.

Qe gol i rregullt ai qe ju anullua, po i ka jeta kto gjera.

Gjithsesi uroj qe vitin tjeter,te luaj ne finale Barcelona-Milan.... Pas finalja zhvillohet ne Athine, po ne ate stadium ku u ndeshen ne finalen e sezonit 1993-1994.

Ku ne ate stadium Barca ka ca "borxhe" per ti shplar Milanit
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Kush thote qe Milani mori ate qe meritoi.Cfare meritoi?0-1 0-0
    ne beme loje ne barcellone 20 minutat e funit barca po rrinte ne porte po bante vetem kundersulme.

Merrni syzet e gjysheve dhe shifni ndeshjet per heren tjeter.
    Tifoze si ju jane te tere pasi ju jeni me ate qe fiton jo me ate qe ju thote zemra.
    Shif inter forever deri dje kishte adrianon avatar,sot?ka ronaldinhon dhe barcen.
    Ja kush jeni ju qe na flisni ketu per tifozllek e per merita.Ju nuk njihni akoma meritat tuaja si njerez po mbani nga 5 flamur neper duar dhe kujtoni se jeni tifoze.

Ne te Milanit si do qe ka qene Milani po Milanist kemi ngel.
    Bete lojen me Barcen ??? Po me gjete sa here GJUAJTET ne porte , atehere do te jap te drejte....ASNJE GJUJTJE NE PORTE.... Hajde loje hajde.... Barca i mbylli gjithe vrimat dhe ju linte te vinit verdalle ....
    Po mire me Lionin pse nuk thoshe , qe Lioni beri lojen ???? Apo atje dolet me parrullat ''ka rendesi goli ''....

Per avantarin.....hahahahahaha....
    Po pse avantarin shef ti ....Une rralle e nderroj , ka qe e nderrojne cdo dite ....
    E kisha me Adrianon , pastaj vura palme ane detit se erdhi koha e plazhit ... kurse tani kam vene Ronaldinhon , per qefin tim ....
    Fundja une jam brazilin e nuk kam vene ndonje ''armik'' ...Barcen e kam ndjek ndonjehere se bente futboll te embel ....por pčas 2 ndeshjeve me kushurinjte , kam fillu te kem simpati....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Po Aburrarrenen ?
    M&M

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Akoma diskutoni golin? E kam then po ta kishte ber Adriano mendoj se ketu ne ket teme do fillonin kembanat

Nejse Barcelona shpetoj ne te dyja ndeshjet, gabuam ne piken me te fort: ne sulm ne te dyja ndeshjet me plot raste ku do ti ndryshonte ndeshjet qe nga rasti i Gilardinos tek goli i Shevchenkos dhe Merk e fali Puyol ku dhe para se te fishkellente nuk ishte i qart ta jepte apo jo!
    Per Barcelonen meriten ja jap Rijkaard ku me shume e fitoi taktikisht sepse e njef mire futbollin Italian dhe lojen qe perdor Anceloti!!!

Si tifoz i Milanit sjam aspak i zgjenjyer sepse ky Milan asnjehere nuk dorezoet dhe akoma mbetet i pari ne UEFA!

Vitin tjeter ketu do ta gjeni Milanin prap...juve te tjeret do zhvarriteni gjith veren per te luajtur roundin e trete dhe do zgjenjeheni prap ne cerekfinale

Kush luajti apo kush e meritonte me shume? Mediat Spanjole dhe Italiane kan pak a shume te njetja mendime te tyre, ketu si gjithmon kemi gazetat tone ne forum qe mendojn ndryshe

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    MERK : ''SHEVCENKO BERI FAULL ''

Pas zhurmes se drejtusve te milanit dhe medis italiane per nderprerjen e aksionit te Shevcenkos , flet arbitri MERK per gazeten ''Die Welt'':

<< KUR TOPI ISHTE AKOMA NE AJER FAULLI I SHEVCENKOS ISHTE SHUME I QARTE ...E NE FAKT SHEVCENKO I KERKOI FALJE MENJEHERE PUYOL . NE FUSHE ASKUSH NUK PROTESTOI >>

Lajmin e keni me poshte....

http://www.tgcom.mediaset.it/sport/a...lo307418.shtml

Kurse ketij me lart qe lexoka median italiane dhe spanjolle ..... Per italianet nuk kam dyshim se dihet nga i marrin urdherat ....kurse spanjollet.....
    Sa per dijeni Ancelua qafderri eshte tamam pepino taljon , sepse tek media italiane deklaronte (me urdher te gallianit ndoshta) , qe ishte MERK qe vendosi ndeshjen ....Ndersa ne intervistat me median spanjolle paturpesisht deklaronte , qe Barca lozi me mire , ekip i madh dhe meritoi kualifikimin .... ...

Nje pitje alla taljonce ....
    Cfare do shkruhej neper gazetat taljone apo cfare do thoshte galliani nese FAULLIN e Costa Curtes kunder Eto'o ne pjesen e pare (meritonte te kuqen se ishte rast goli dhe i fundit mbrojtes) , ta kishte bere Pyuol ndaj Shevcenkos ?????
    E pate reagimin e Eto'o ???? Nuk protestoi fare....Po taljonet cfare do benin ???
    E verteta eshte qe gjithe italianet historikisht merren me polemika e ankesa ...pergjegjesine e kane qe nga presidentet e deri tek media...
    Pastaj vjen edhe kultura sportive , q e ne Itali eshte vari bidonat....Nuk ekziston ne itali , q e tifozet te duartrokasin ekipin e tyre kur humbet ...Ne Angli e Spanje e kam pare shpesh ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 29-04-2006 mė 07:39
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Ne jemi akoma ne lufte per titullin

Nje hap i gabuar i Juventus ne dalim perpara se kemi ndeshjet direkte ne favor.
    .
    Po te them dicka se ne lufte jeni po neqoft se ngelin me pike baraz luhen dy ndeshje ne funde po ju them se Juve ka mare kamp. sivjet me deshir a pa deshire,...
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Faqja 42 prej 42 FillimFillim ... 32404142

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •