O Ēna beri Barca Na dogji milanin ne san siro ytttttttt sa i poshter ky Ronaldinho :P
Barca Champion ska force qe e ndalon![]()
O Ēna beri Barca Na dogji milanin ne san siro ytttttttt sa i poshter ky Ronaldinho :P
Barca Champion ska force qe e ndalon![]()
#VamosArgentina
Vdeksha une qe merr vesh nga futbolli tiPostuar mė parė nga Larsus
![]()
PS: ste marr me ne ndeshje se te shkojne dirty thoughts ne mendje![]()
Po citoj postimin tend vetem per nje qellim.Postuar mė parė nga Davius
Mire ne Milanistave na vjen keq qe u rrah Milani dhe duam te shfryjme pak inatin ketu. Po kto pseudotifoze qe mesa duket paskan nderruar ekip pse po bertiskan me te madhe BARCELONA ?
Jeta ime, mban emrin e saj..
Hahahahahahahahahahahahahah saaaaaaaaaaaaa gjynahhhhhhhhhh FcInTeRiT ju rraf motrra milana ghaghaghghaghaghaghaghaghghaghaghaga sa kam qeshhhhhhhhhhhh Clay_more ndro skuader se na flliqe![]()
Kėtu nuk ėshtė vendi ku njerėzit shfryejnė epshet e kėqija tė tyre, kėtu ėshtė njė vatėr diskutimi qė ka rregulla dhe rregullorja duhet tė respektohet njėjtė nga tė gjithė. Nėse mendon se futesh nė forum pėr t'u shfryer, ėshtė pėr tė ardhė keq. Unė nuk kam menduar se njė ditė edhe kėtė do e thonit. (Postuar mė parė nga ClaY_MorE
)
Se kanė nderruar ekip s'kemi ēka u bėjmė ne, ne nuk mund tė mbajmė llogari se pėr kė bėjnė tifozllėk anėtarėt, dhe pėr kė bėjnė anti-tifozllėk, disa gjėra ti kristaliozojmė.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Edhe diēka, disa milanista kėtu, qė i njoh personalisht, tė gjithėve na kanė ofenduar dhe shajtur. Nėse do prova pėr kėtė, tė sjell shkrimin nga koshi i posteve. Tė duket kjo e logjikshme, apo si?
Se ka humur Milani, mua s'mė bėhet vonė plako, por dikush tė mė shanė pa pikėn e arsyes mė bėhet vonė edha atė shumė dhe mbaj llogari pėr atė gjest, okey!
Kaq kisha!
My silence doesn't mean I am gone!
Davisu na i sjell pak ato provat pasi qe jom Milanist dhe mua me perfshin kjo qe po thua pa he i her se me deshir te madhe do i shifjaEdhe diēka, disa milanista kėtu, qė i njoh personalisht, tė gjithėve na kanė ofenduar dhe shajtur. Nėse do prova pėr kėtė, tė sjell shkrimin nga koshi i posteve. Tė duket kjo e logjikshme, apo si?
M&M
Jam kurioz cdo te thojne tere keto tifoz te rinj qe na ka marre barca nqs Milani do ktheje rezultat?
Apo do behen direkte me skuadren tjeter Arsenal/Villareal?
Me vjen keq qe disa qe thojne jemi juventine,jemi bavareze,interiste,madridist etj etj
tradhetojne ekipin e tyre dhe therrasin ekipet e tjera.
Ket Kolombin se kam marre vesh nai here me ca ekipi eshte?Duhet te jete me dy-tre flamur dhe ky si keto te tjeret.
Mgjth presim te merkuren per te thene kush do jete finale.
Jo s'i sjell nė forum, nuk dua tė pėrliej forumin me ashtu fjalė. Ai qė ka shajt dhe ka ofenduar tė gjithė ato tjerėt qė nuk janė milanista, e din vetė, por me mirė tė mbyllim kėtė pėrrallė. Nuk publikojmė emra kėtu.
Me tė mira!
My silence doesn't mean I am gone!
kacaku me vjen keq qe nuk lexove pak postimin tim te fshire nga kolombi se ishte mese i vertete per keto pseudotifoze.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Une vetem komente dua per tu bindur perndyshe kto qe thua ti quhen ....Postuar mė parė nga Davius
![]()
M&M
Krijoni Kontakt