Tek kategoria e humorit ka barcoleta dhe gjera te tilla. Mund te kete krijues qe kane bere tregime humoristike, por jo nga ato te padoganes,
e kam fjalen per humor te mirefillte dhe sarkazem. Mendoj se do te ishte mire te ishte nje rubrike e tille tek kendi letrar.