Ku kane qene pushimet me romantike qe keni kaluar ndonjehere me te dashurin /dashuren tuaj?Cfare i ka bere kaq te paharueshme?
![]()
Per mua ne jug te Shqiperise dhe thjesht sepse ishin pushimet e para qe kaloja me zemren time.![]()
Ku kane qene pushimet me romantike qe keni kaluar ndonjehere me te dashurin /dashuren tuaj?Cfare i ka bere kaq te paharueshme?
![]()
Per mua ne jug te Shqiperise dhe thjesht sepse ishin pushimet e para qe kaloja me zemren time.![]()
Jetoje jeten, sikur cdo dite te jete dita e fundit e saj.
Per mua ishin ne Vlore edhe per mua thjesht ishin pushimet e para me jeten time!
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Un i pres tani ne maj ...
Ato te meparshmet sme kane lene mbresa te them te drejte...! ( nqs behet fjale per ti kaluar me te dashuren ... po te flasim per shoqnin me fillu sot do ngarkohet forumi ene sdo ju shpjegoj dot tamom gallatat e gjonat e bukra qe kena bo )
PeaCe...
Wauw,mesa duket gati gjithe ketu paskan patur pushime larg me amoren...aq sa po me vjen "turp" te them qe une pushimet e mia(dmth me nga ca jave larg shtepise)i kam kaluar ose me familjen,ose me shoqerine...![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Car flet ....
As qe kam kalu noiher pushime me te dashuren, sme eshte dhene mundesia ... Se un gjithmone per pushime iki ne shqiperi keshtu qe duhet te ndahem me te
Shendet ...
P.S Eshte bukur e te kalosh pushime me te dashuren ???![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Pushimet Me Te Bukura I Kam Kaluar Ne Spanj Me Klasen 10ditE.
Dhe Ne Shpieri Mire Kam Kaluar , Por Kam Qen Me Familjen Jo Me Te Dashur![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
PUSHIMET ME TE BUKURA..............lol
ARUBA Baby Best think ever............Ja u rekomandoj......lol
Krijoni Kontakt