Postuar mė parė nga Gio
Keto i ke edhe ne NY me shumice, nese konsideron pluhrat, zhulin dhe parqet me lule e peme.... minus Florida's humidity range.
Postuar mė parė nga Gio
Keto i ke edhe ne NY me shumice, nese konsideron pluhrat, zhulin dhe parqet me lule e peme.... minus Florida's humidity range.
Liebe! liebe, lass mich los!
Degjova njehere ne nje sitcom: "You haven't felt heat until you have been in St. Louie in mid August", dhe mendova me vete: uuuueee, apo s'ka te drejte ajo!!!Postuar mė parė nga forever
Ketu behet vape e tmerrshme, era nuk fryn fare, dhe eshte shume lageshtire sepse eshte kryqezimi i dy lumenjeve: Mississippi dhe Missouri, keshtu qe ne vere shkrin fare nga vapa. Pastaj, as te mos filloj me alergjite qe nuk na lene. Une asnjehere nuk kisha probleme me alergji derisa erdha ketu dhe pastaj u hap edhe ai problem.
Ignore List: Den Bossi
Touche'
St. Louis is good for nothin' lol
Liebe! liebe, lass mich los!
Oh, tani ma prishe fare.Postuar mė parė nga forever
Qe sa te dhashe dhe reputacion te mire, col...
STL is been good to me. Nuk ankohemi fare. Cdo vend ka nga nje gje te keqe:
Cali ka termete,
Florida (SE) ka hurricanes,
NY (NE) ka shume bore dhe eshte shume ftohte. Nejse kudo qe vete ka ndonje gje. Dhe sa per gjera te tjera, mbase ata qe vijne ne STL nuk dine ku te shkojne, por ne qe rrime ketu i dime te gjitha vendet.![]()
See and Be Scene
The wildly popular First Fridays at the Guggenheim returns. Listen to NYC's hottest DJs while sipping a cocktail in the spectacular setting of the Frank Lloyd Wright-designed building. All galleries open. Free for Guggenheim members.
April 7 - Beans
Cash Bar
All Galleries Open
5th Ave at 89th St.
$15, cash only at the door, FREE for Guggenheim Members
For more information, visit guggenheim.org/memberprograms
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Pse s thua ti ,qenka mire ,po vime dhe ne tani qe u lirua....
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Edhe mua si ty po me shtyn goca e tezes te shkoj ne NY por jam shume iffy per NY
Per mendimin tim do te thoja jo, plus qe qeke edhe ne STL, dhe besoj e ke pare chicagon...... It's like NY but much better
Po ishte per te levizur ne Chicago nuk levizja fare. Kur te leviz dua te dal nga Midwesti dhe mbase te shkoj ne nje vend afer oqeanit. Deri tani jam menduar per NY dhe California, por me duket se NY do te jete destinacioni. E kam derguar CV already. Hajde edhe ti dhe behemi komshij pastaj.Postuar mė parė nga i_pakapshem
![]()
vallai edhe mundet te vij, goca e tezes ore e minute duke me thene hajde hajde. Por ne chicago kam 9 vjet dhe kam cdo gje ktu, plus e adhuroj shume.Postuar mė parė nga Gio
Krijoni Kontakt