Close
Faqja 120 prej 121 FillimFillim ... 2070110118119120121 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,191 deri 1,200 prej 1209
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Per ty HardStyle,dhe te gjithe emrat tjere me te cilet je futur tek teme e Adelines,me duhet ta jap nje koment te shkurter,te cilin besoj do te jete ne stilin e saj.
    Shikim te kendshem.
    P.S:
    Akoma nuk e kuptove qe Adeline Ismailit nuk i plas per sojin e juaj?
    Shikim te kendshem
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Misisonia Lexo Postimin
    Per te gjitha shkrimet tua,kam vetem nje pergjigje...
    Shikim te kendshem...
    P.S: Ky nuk quhet skandal,e dashur.Kete sukses e enderron cdo shqiptar...

http://www.youtube.com/watch?v=FSiCN3hxutc
    Edhe .........................?!
    Te thashe pra edhe Paris Hilton i ka me mijera fansa kudo ne bote.
    E di c'ke ti? E pac me shendet dhe mundesisht behu roja e saj personale.
    Mu s'me behet shume vone per te; se eshte e suksesshme apo jo. Kenget e saj si degjoj fare
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Per ty HardStyle,dhe te gjithe emrat tjere me te cilet je futur tek teme e Adelines,me duhet ta jap nje koment te shkurter,te cilin besoj do te jete ne stilin e saj.
    Shikim te kendshem.
    P.S:
    Akoma nuk e kuptove qe Adeline Ismailit nuk i plas per sojin e juaj?
    Shikim te kendshem

......loooooooooooooooooool........

ket foto e ka bere menjiher pasi e ka ber idhulli i adelines kengetarja serbe -Ceca- kjo si e ka pa - cecen - nje foto te till qe e ka ber, kjo menjiher pas saj kinse po bej diqka ......looooooooooooooooooooooool...
    sa mbrapa jeni me boten e artit pfffffffffffffffffff.....sa Kosova me Australin....loooooool.
    Adelina edhe bota e artit jan larg njera me tjetren sa hena me token.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Ju fansat e Adelines duhet ta dini qe kengetare e mire i thone asaj kengetare qe ka kenge hite(kenge qe i rezistojne kohes),e Adelina nuk ka asnje .Popullariteti nuk e ben kengetare me vlere,sepse edhe Meda eshte shume i popullarizuar ,bile albumet e tij ishin me te shiturat ne Kosove ,por ato albume a kane ndonje vlere?.Keshtu eshte puna edhe me Adelinen.Thjesht ishte e para qe u zhvesh ne skene,beri operacione plastike(por prape ajo shemtire mbeti),jeta e saj private eshte me plot skandale etj,kjo e ben te dashur e te popullarizuar tek nje nivel i popullsise qe nuk eshte per tu krenuar me ta dhe mjerisht nuk jane pak ne numer .

I thjesht Maska e loyalx
    Anėtarėsuar
    01-06-2008
    Vendndodhja
    N'sprova paralajmruese 'Skåne'
    Postime
    84
    InshAllah po shpetoni, po si more po e humbni kohen per nje femen pa moral, pa vlera, pa asgje!
    Po ai njeri qe merret me punet e veta nuk ka kohe te merret me punet e tjereve.
    Po ja disa ketu po e bejn te kunderten, punt llug, e shesin mend pa kurrfare perfitimi as moral as material!
    Keshtu shkohet perpara ne Europ me Adelinen se bashku.
    Adelina do t'a qoj popullin tone perpara, me kenget e saj tipike shqiptare, me veshjen e saj tipike shqiptare, me veprat e saj tipike shqiptare, me moralin e saj etj.
    Kemi per cfare te krenohemi mos mbani dert, fleni dathun.
    Esselamu Alejkum

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Ju fansat e Adelines duhet ta dini qe kengetare e mire i thone asaj kengetare qe ka kenge hite(kenge qe i rezistojne kohes),e Adelina nuk ka asnje .Popullariteti nuk e ben kengetare me vlere,sepse edhe Meda eshte shume i popullarizuar ,bile albumet e tij ishin me te shiturat ne Kosove ,por ato albume a kane ndonje vlere?.Keshtu eshte puna edhe me Adelinen.Thjesht ishte e para qe u zhvesh ne skene,beri operacione plastike(por prape ajo shemtire mbeti),jeta e saj private eshte me plot skandale etj,kjo e ben te dashur e te popullarizuar tek nje nivel i popullsise qe nuk eshte per tu krenuar me ta dhe mjerisht nuk jane pak ne numer .
    Adelina s`ka hite? Bej njehere google search,dhe shiko degjueshmerine e kengeve (edhe atyre tejete te vjetra) te Adelines.Nje kenge e degjuar s`ka se si te mos jete hit.Le te flasin faktet.
    Per vlerat e Adelines flet:
    Nexhmije Pagarusha
    Aurela Gaqe
    Ardit Gjebrea
    Zhani Ciko
    Faruk Begolli
    Ibrahim Rugova
    Ramush Haradinaj
    Lawrence Arthur
    eeettttjjj.

Adelina eshte femer e menqur...Skandalet qe ia mveshen gazetat,gjithmone i shfrytezoi ne avantazh te vetin.
    Te shemtuar nuk mund ta quash femren qe prezantoi E PARA Shqiperine ne Miss Globe Universe.
    Te siguroj une ,qe sallat e mbushura qe nga New York,e deri ne Ulqin,nuk jane numer i vogel i popullsise.
    Nuk quhet kot,nga gazetat tiranase,``me e shtrenjta dhe me e kerkuara e momentit``...
    Ka te meta si cdo njeri i gjalle,por emisioni ``Jeta ne Kosove``,ku tema ishte ``Femrat me te suksesshme shqiptare`` dhe fakti qe Adelina ishte njera nga 3 mysafiret,e ben qe te gjithe ta pranojme se Tek Adelina mes nuk ka.Mund ta duash deri ne fund,mund ta urresh deri ne ekstremizem,por asnjehere nuk mbetesh indiferent para fenomenit ``Adeline``...
    Mpuq.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ....midja , qfar zhanrri i muzikes eshte qekjo keng?

P.S - sbesoj qe e kupton qfar te kam pyt!!!
    mbase,vertet nuk kuptoj shum nga zhanret por kjo me duket se eshte e perzier pak balad,pak nga muzika e let popullore,na trego ti ,pse kam hy ne forum edhe me mesu ngaa te tjeret

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Wink

Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    mbase,vertet nuk kuptoj shum nga zhanret por kjo me duket se eshte e perzier pak balad,pak nga muzika e let popullore,na trego ti ,pse kam hy ne forum edhe me mesu ngaa te tjeret

Me ballad ska lidhje edhe gjynah asht mi than popullore se pi rxon shum personalitete qe jon popullore edhe po na prish folklorin

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Amon se u futen dhe politikanet ketu...
    Mos ke dert Preng,fakti qe Adelina po vepron ne Zvicer,nuk rrezikon aktivitetet e Hashimit,me fjale tjera,nuk besoj qe Adelina po merret me hajduteri xhinsesh ne Zvicer
    Ti mbete te na tregosh per narkomani dhe ta na tregosh kush cfare sinonimi eshte?
    Eshte e vetmja fytyre publike qe publikisht ka guxuar te thote :``Jam e gatshme ti nenshtrohem cdo lloj analize se a ka patur NDONJEHERE NE JETE cfaredo lloj narkotiku ne trupin tim``. S`kam koment tjeter per ty.
    Mos te hapemi tani ketu dhe te tregojme sinonim i ckafit eshte rraca juaj
    Xhanėm,
    Unė vij nga Kultura dhe Arti dhe mė pak kam t'bėjė me politikėn; ajo mirret mė shumė me mua!
    Mua mė dhimset kjo vajzė pėr shkakė qė ajo nuk ėshtė fajtore e njė edukate jo tė mirė! Tė rriturit gjithnjė mundohen qė ato qė kanė ėndėrruar pėr t'i bėrė e s'kanė mundur t'i arrijn nėpėrmjet fėmijėve!
    Nė vitin 1990 vinin Diogardi me tė ndjerin TOM LAntos nė prishtinė dhe meqė isha nė delegacionin ose stafin e gazetarėve mė afrohet njė njeri , jo fort i rritur nga shtati, me flokė gri ( tė zbardhura, ė) dhe mė thotė:
    " Unė jam daja i Adelinės dhe erdha me ju pyet se " a mundet ajo me ardhė dhe me ua kėnduar njė kėngė"?
    Unė i habitur i them:
    " PO kush ėshtė ajo, cila Adelin? Kush ėshtė ajo se s'paskam dėgjuar?
    Njė shok i imi qė e kisha pranė mė sqaroj:
    " O ėshtė ajo vajza qė po kėndon pėr fėmij por si duket ti se paske parė".
    " Po atėherė lėreni tė rritet dhe tė kėndoj pėr fėmijėt ngaqė kėtu kemi takime tė rriturish" - i thash unė.
    Si pasoj e kėtij mentaliteti, vajza e gjorė ishte ėrgaditur qė herėt t'u sherbej tė rriturve duke mos e shijuar fėmijerin!
    Tashti, mjafton tė shikohen gjestet e saj jo vetėm kur kėndon por edhe kur fletė ( qoftė nė ndonjė intervist) me gjestet, levizjet e syve, duarve dhe s'do mend qė secili PSIKOLOG do tė rekomandonte qė tė mbyllet pėr ndonjė kohė nė Psikiatri!
    Ajo ėshtė shembulli mė i mirė pėr fėmijėt se si nuk duhet tė bėhen , kur tė rriten, nėse duan tė bėhen kėngėtar apo kėngėtare!
    Dhe nė fund nuk e di se cila kėngė e saj ėshtė pėr tu veēuar sepse po tė bėhen kėngėt e shekullit asnjera nga ato s'do tė gjente vendė!
    Nėse Sabriu e ka " SHi nė Prishtinė" apo edhe AVI " MAK" " Moj e mira te Pojata",
    kėngėt e Adelines qė tė githa janė kėngė " sezoniere" dhe me kalimin e sezzones si mba mend mė njeri!
    Adelina duhet t'u ulet te gjunjėt dhe tė mėsoj shumė nga Lendita hakaj, Teuta Kurti, Flaka Krelani, Rona Nishliu, Adelina Thaqi tė cilat janė bė Kėngėtare me Zėrin e tyre dhe jo me Slandale, both-qitjet dhe silikon-gjoksa!
    Ēika e MOnes ma!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Adelina s`ka hite? Bej njehere google search,dhe shiko degjueshmerine e kengeve (edhe atyre tejete te vjetra) te Adelines.Nje kenge e degjuar s`ka se si te mos jete hit.Le te flasin faktet.
    Per vlerat e Adelines flet:
    Nexhmije Pagarusha
    Aurela Gaqe
    Ardit Gjebrea
    Zhani Ciko
    Faruk Begolli
    Ibrahim Rugova
    Ramush Haradinaj
    Lawrence Arthur
    eeettttjjj.

Adelina eshte femer e menqur...Skandalet qe ia mveshen gazetat,gjithmone i shfrytezoi ne avantazh te vetin.
    Te shemtuar nuk mund ta quash femren qe prezantoi E PARA Shqiperine ne Miss Globe Universe.
    Te siguroj une ,qe sallat e mbushura qe nga New York,e deri ne Ulqin,nuk jane numer i vogel i popullsise.
    Nuk quhet kot,nga gazetat tiranase,``me e shtrenjta dhe me e kerkuara e momentit``...
    Ka te meta si cdo njeri i gjalle,por emisioni ``Jeta ne Kosove``,ku tema ishte ``Femrat me te suksesshme shqiptare`` dhe fakti qe Adelina ishte njera nga 3 mysafiret,e ben qe te gjithe ta pranojme se Tek Adelina mes nuk ka.Mund ta duash deri ne fund,mund ta urresh deri ne ekstremizem,por asnjehere nuk mbetesh indiferent para fenomenit ``Adeline``...
    Mpuq.
    Natyrisht ,per shijen tende te mjere(me fal qe jam aq e drejteperdrejte) te gjitha kenget e saj jane hite,ndersa keta pesona qe i permend qe kinse kane folur per "vlerat" e saj ,duhet ta dish qe njeriu shpeshhere thote gjera nga miresjellja dhe jo ate qe mendon njemend dhe te siguroj qe keta persona ,muzika e e kultivuar nga A.Ismajli i neverit,te njejten gje smund ta them per R.Haradinaj ,te cilit te gjithe ia dim "vlerat "kulturo-arsimore,ndersa I.Rugova e ka perdore per qellime politike.Une nuk e ve ne dyshim suksesin e saj ,ashtu si edhe te Medes,e M.Kurtishit por ketu jemi duke folur per vlera e jo per popullaritet.Ndersa sa i perket bukurise dhe pjesemarrjes se saj ne konkurse bukurie me gojen plot them qe kjo gje ta shpif por njoftesia tek ne te qon edhe ne hene.Dhe se fundmi une nuk kam thene qe e degjojne nje numer i vogel por kam thene ata qe e degjojne mjerisht nuk jane numer i vogel.

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •