Nuk e di ne eshte sjellur me pare ky artikull i Aurel Plasarit, por, duke qene se nuk gjendet me ne shitje dhe duke qene shume i diskutuar per pikepamjet qe paraqet, aq me teper qe bej shyqyr qe munda te gjej nje link te tij ne anglisht, mendoj ta sjell edhe per lexuesin e FSH-se, ne baze te marreveshjes per kujdesin e ndersjellte qe kane anetaret e ketushem, sidomos emigrantet, per kualitetin kulturor reciprok me gjerat qe kane te bejne me Shqiperine.Artikullin mund ta gjeni duke klikuar ketu