endrat jan jo reale
po jan te shendetshme
Qe edhe ktu kini shpjegimin e endrave vetum krohatisht:^http://www.sanjalica.com/sanovnik.php![]()
Sot kam pare nje enderr shume te cuditshme...duke enderruar po mendoja se enderra ishte vazhdimi i nje enderre qe kisha pare me perpara
Enderra fillon sikur isha me familjen ne ndonje piknik apo ndonje 'fair" dhe vem re qe motra e vogel nuk ishte kthyer mbrapa kur shkoj per nje xhiro...erresohet dhe marrim policin, por nuk e gjeten...shkoj nje jave, dhe asnje lajm nga motra, ndihesha sikur dikush me kishte marr shpirtin...dedektivet me zgjonin gjithemone naten nga ora 2 apo 3 te mengjesit te me thonin lajmin ose te shkoja tek vendi dhe te prisja nese do kthehej motra...por nuk u kthye...heren e dyte me zgjojn prap por shikoj nje buzeqeshia tek kjo gruaja (detective) dhe me thot "hajde me ne", me mua erdhi gjithe familia...dhe ne erresin e nates shikoj nje figur nga larg qe po shfaqej...ishte motra e vogel qe po ecte drrejt nesh, vrapova me lot ne sy qe ta perqafoja, dhe degjoja mamin duke then "e dija qe do kthehej"
hmm cfare mund te simbolizoj kjo enderr?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Sdija ku te postoj ket teme ose pyetje mendoj se ketu eshte mire,gjithsesi dua ta tregoj hallin timpo thuaj se cdo nat enderroj gjyshen tim te vdekur e humbem para 4 vitesh.Me pare nuk e enderoja aq shum mir po tash shum shpesh dhe sa her qe e shoh , e enderoj ne banesen ton ku jetojm ( ku ka jetuar edhe ajo bashk me ne )sa her qe e shoh , e shoh kurse rritkhehet,ringjallet perseri dhe aj rast per at esht gje normale un e pyes ne ender se si mund kthehet perseri nuk e kuptoj dot?ajo me pergjigjet ose : u riktheva nuk te tregoj si mirpo un ktu me ty jam,ose me thot un nuk kam qen e vdekur qe te rikthehem.Sot e pash ne ender kurse nena im ja ktheu shpirtin gjyshes kurse u ringjall dhe me pas kurse shkuam te dhoma e ndejtjes,te dhoma e ndejtjes esht nje fotografi e imja kur kam qen e vogel (metvertete esht) dhe ajo ne ender e mori ate dhe me dha bashk me ate me dha nje leter aty kishte shkruar se sa shum me do dhe me tha mere kete mos e humb kurre dua qe ta ruash dhe u cova!Nuk e kuptoj dot pash disa interpretime enrash mirpo nuk mund ti mar ato informata ose pergjigje qe dua si psh pse e shoh keshtu ne ender kurse rrikthehet sa her qe e shoh,pse perher me jep dicka,pse perher ne banesen ton ku ne jetojm?me kryesorja perse e shoh ne ender kaq shpesh?Ndoshta dikush din ose e din cka dmth kto lloj endrrash I mire pres commentet ose mendimet tuaja.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rreja : 23-11-2009 mė 05:43
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
Tani...nuk eshte se marr vesh shume nga interpretimi por kam degjuar se nese te del nje person i vdekur ne enderr duhet te shkosh te varri ti ndezesh nje qiri.Ose thjesht te shkosh ta shohesh.E ke bere kete gje?Kurse per detajet e tjera te endrres,nuk ja kam idene fare.![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Krijoni Kontakt