Veten: do te thoni pse ?
Nese do isha i lumtur cdo gje ecen per bukuri me prinderit, shoqerine dhe personin e zemres.
Nese ato nuk do ishin te lumtur edhe une bashke me to do te vuaja.
Veten: do te thoni pse ?
Nese do isha i lumtur cdo gje ecen per bukuri me prinderit, shoqerine dhe personin e zemres.
Nese ato nuk do ishin te lumtur edhe une bashke me to do te vuaja.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Per ju e te gjithe ato qe thone te njejten gje.Postuar mė parė nga ~D~
Po nuk ju pelqeu tema nuk jeni te detyruar te shkruani.
Jeta ime, mban emrin e saj..
she she me sa pash un ke ajo tema tjeter ti ishe ai i pari qe kishe thon qe o teme kot.... apo i harron te tuat.... apo zuri miqesi t'reja tashi...lol... ec mo ti e diPostuar mė parė nga ClaY_MorE
![]()
Persa i perket temes cdo njeri qe du ene kom xhan normale qe du me i pa te lumtur..., skom pse boj dallime
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
un vallaj pa rrena du te shof ket hapsen e temes te lumtur se mvje si gjynof me gjith kto tema verr verr i hall e ka.
te paft zoti o bija ime![]()
Ndersa un do te doja te shofja te lumtur veten time, sepse nese do te isha i lumtur un do te thote qe do te isha ne ate kondicion qe do tme bente te ndjehesha mire!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga romeoOOO : 26-03-2006 mė 23:46
si shume shkurt e pa kuptim ke fol o trim lol ,fol pa frik se te dalin llafet me bukurPostuar mė parė nga romeoOOO
![]()
B
familjen time ne radh te par se o gjithcka![]()
Partizoni
Te gjithe njerezit e ndershem
Per dashuri jap jeten,per liri jap dashurine
Prinderit po e poo
Po motrat i kam pike te dobet...dhe dy nipcet e vegjel
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Te lumtur doja te shikoja te gjithe Ne vecansi ato qe jan rreth meje po te jen te lumtur ato qe jan rreth meje domosdo do jem edhe une i lumtur . Ndersa po te jem vetem un i lumtur dhe ato qe jan rreth meje jan te hidhruar
Me thuani cta bej une lumturine kur njeriz qe dua une sjan te lumtur
Krijoni Kontakt