Mamin /// babin,,vllaun,,,,te afermit dhe gocen e tezes qe ka qene si moter per mua.
Mamin /// babin,,vllaun,,,,te afermit dhe gocen e tezes qe ka qene si moter per mua.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ne radhe te pare babain tim,pastaj mamin dhe vellezerit...familja eshte gjeja me e shtrenjte qe kam ne kete jete,dhe e tille do mbetet ne zemren time!
Familjen Time Ne Radhe Te Pare![]()
TE GJITHE NJEREZIT E BOTES KAM DESHIRE TI SHOF TE LUMTUR,KURR LOT KURR DHEMBJE TE ASKUSH!!!!!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Bashkekombasit e mi!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Te gjithe pak a shum te njejten ide paskan qe duan te shikojn te lumtur prinderit e tyre e familjen,gjithashtu dhe une,arsyeja eshte sepse ata kan ber dhe vazhdojn te bejne te pamunduren qe ne te jemi mire dhe te lumtur,per mua prinderit kan sakrifikuar shum per te me cuar ketu ku jam,(ne universitet )dhe besoj qe cdo kush prej jush e di kete gje!!!!!Pervec tyre dua te shoh te lumtur te gjithe femijet apo njerezit qe nuk kane te njejtat mundesi si ne...............!!!!
PSeme interesante......bye kiss
te lumtur do doja te shihja ata femije qe s'kan pat mundesi te rriten me kushtet te mira, por kan vujt
ndonjehr ne qe jemi rritur ne kushte normale harrojme se ka edhe me keq dhe nxjerrim ne pah egoizmin tone.. i urrej shume ata qe jan te llastuar dhe greedy!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
veten time![]()
Familjen dhe xemlen time![]()
"T Šüå §hµM §hpļ®tļ ļM,
’ŗµ'R£ Th ųńL„ ¤Ń I ńŠ 4 TH£ WÕ®LŠ KP§"
Krijoni Kontakt