Milan - Juve
Inter - Lyon
Arsenal - Barca
Villareal - Benfica
--------
Keto mendoj une se do te dalin.![]()
Milan - Juve
Inter - Lyon
Arsenal - Barca
Villareal - Benfica
--------
Keto mendoj une se do te dalin.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 09-03-2006 mė 17:12
My silence doesn't mean I am gone!
Inter - Juve , nqf se duam te fitojme Ch.L , duhen heq kto plehrat
Milan - Barca
Lyon - VillaReal
Arsenal - Benfica
mundesia me e madhe eshte ky shortPostuar mė parė nga ClaY_MorE
ajo eshte si ti bi mer ku ka mundesi me te madhe...
une do kisha qef qe mos bin 2 skuadra te te njejtit shtet bashk qe tani se do ishte gjynof!!!
Deshira ime ishte kshtu..!
Barcelona - Juventus ( Tja bejn nje her e mire bajat Futbollin Juves..)
Inter - Milan
Arsenal - Lyon
VillaReal - Benfica
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
BABAAB..
Te shohim pak ca ndeshje do na bien.
MUA QEFI DO MA KISHE TE BINTE KESHTU.(NESE KUALIFIKOHET INTERI)
Milan -Barca
Lyon -Juve
Arsenal-Benfica
Inter-Villareal
shendet
Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!
Do te kisha pasur shume deshire nje shorte si ky;
Barca-Milan
Inter(nese kulifikohet)-Juve
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
INTER ose AJAX - VILLAREAL
ARSENAL - JUVENTUS
BENFICA - BARCELLONA
LYON - MILAN
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Besoj se italianet jane te kenaqura me shortin . Nuk u perplasen me njera - tjetren dhe evituan Barcellonen .
Interi akoma nuk eshte kualifikuar por do ishte turp mos te mundnin kalamajte e Ajaxit . Duhet thene qe Villareal eshte skuader e veshtire , por vetem Befica mund te quhet me e dobet , ndaj nuk kane pse te qahen .
Galliani dhe shume lojtaret te milanit uronin mos te kishim nje derby italian me Juven ose Interin dhe shorti i dha te drejte .
Lyoni eshte skuader me e forte sesa vjet , por ne ndeshjen e pare do i mungoje Juninho ,
Juventus shmangu italinet dhe Barcen . Arsenali eshte skuader e forte , por varet komplet nga gjendja e Henry .Nese ai eshte ne forem jane shume te rrezikshem .
Barca kapi ekipin me ''te lehte'' ne leter . E meritojne kete tur me pak preokupime se eleminuan Chelsean . Shans se ne gjysemfinale i riktheht MESSI i demtuar .
GJYSEMFINALET .....
Sipas llogarive Barca duhet te heqe Milanin per te shku ne finale ....Spektakel do ishte nje Barca - Milan ...
Kurse italinet armike juve - inter mund te perplasen ne gjysemfinale (interi te kaloje Ajaxin nje here , pastaj shofim ) ....
Keto jane llogari pa vlere se asgje nuk dihet me siguri ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Nje short i lehte per Barcelonen dhe disi per Milan Juven dhe Interin.
Finalja per mendimin tim eshte Barcelona - Juventus me fitore te Juves
Durrsak per merak
Krijoni Kontakt