Pershendetje ju qe merrni vesh. Une kam nje problem qe nuk di nga ta kap e ta filloj. Jam pjesetar i nje projekti dhe para disa ditesh me dhane dhe mua acces admin ne forumin e projektit. Forumi i cili është i gatshëm, është mundësuar nga web wiz (faqe kryesore e tij është http://www.webwizguide.info/) dhe nuk ekziston realisht fakti te ndryshoj sistemin ose llojin e scriptit qe përdoret.(te perdor psh nje vbulletin a se ca ka ca te tjere.) Jo për gjë por personat qe merren me forumin nuk kanë asnjë ide mbi informatiken, madje janë me keq se unë mesa shoh.
Tani unë kam probleme te cilat dhe pse lexova shumë ke një nder forumet e http://www.webwizguide.info/ prapë nuk di sesi realizohen. Unë gjeta ne forumin e faqes se web wizit se cilat janë skins, por ama unë nuk kam punuar ndonjëherë me një forum, dhe nuk e di sesi shtohet një skin ne parim, apo sesi ndryshohet një lloj gjuhe.
Prandaj kerkoj ndihme dhe nese mund te me thotë dikush se çfarë më duhet te bëj qe te ndryshoj:
-display-in e forumit duke futur një skin tjetër
-gjuhën në forum (pra ta kthej ne shqip)
-smilet qe janë në forum
-opsionet për anetaret
Pikat qe ka te panelin im si administrator janë:
Admin
Admin Menu
Forum Admin
Lock Forums
Check for Updates
About
User Group Admin
Group Admin
Group Permissions Admin
Member Admin
Membership Admin
Member Permissions Admin
Add New Member
Change Username
Suspend Registration
General Admin
Forum Configuration
Forum Date and Time Settings
Email Configuration Setup
Mass Email Members
File and Image Upload Setup and Configuration
Anti-Spam Configuration
Configure the Bad Word Filter
Compact Database
Forum Statistics
Ban Admin
IP Address Banning
Email Address Banning
Forum Clearout and Archive
Re-sync Topic and Post Count
Batch Close Old Topics
Batch Delete Topics
Batch Move Topics
Batch Delete Private Messages
Batch Delete Members
Removing links
Remove Powered By links
Ju lutem flisni me gjuhe te thjeshte, sepse njohurite e mia ne këtë fushe nuk janë fare te perparuara, madje perkundrazi as qe jam marre ndonjehere.
Rrofshi te gjithe per ndihmen qe uroj te me jepni, se jam ne udhekryq.![]()
Krijoni Kontakt