Cili ka qene roli i Departamentit te Shtetit Amerikan, Bizneseve Amerikane, dhe Inteligjences Amerikane ne Chile gjat Luftes se Ftoht?
Cili ka qene roli i Departamentit te Shtetit Amerikan, Bizneseve Amerikane, dhe Inteligjences Amerikane ne Chile gjat Luftes se Ftoht?
Jam duke lexuar nje liber ne lidhje me kete i cili titullohet: The Pinochet File - A declassified Dossier on Atrocity and Accountability (A National Security Archive Book) nga Peter Kornbluh.
Do kisha deshire te dija mendimet tuaja ne lidhje me kete liber gjithashtu nese e keni lexuar.
Pershendetje![]()
Me than te drejten nuk di gje. Edhe po te dija jam shume i lodh dhe s'kam takat me shkrujt..Me fal Veshtruse e...s'kam asnje mendim...
Naten e mire...mireutakofshim ne postime te tjera....
hahahaha, kaq ore?Postuar mė parė nga [xeni]
gjume te embel xeni![]()
kaq edhe e ke teper...se as falemnderit nuk po thu...ka 20 000 antare forumi e asnjeri s'po shkru gjo...kontributin tim (edhe pse modest) duhet ta vleresosh...Postuar mė parė nga Veshtrusja
hajde naten e mire... mireushqyefshi!(apo s'eshte nga ato tema kjo?
)
Pyt Brarin qe do te te thote: ruco-toso-ramizistet e alendes shkuan e fituan zgjedhjet, maskarajte, atehere amerikani i dha Pinxho Kapelles (pervec gjelles) edhe ca arme qe t'i shporrte komunistet nga atdheu. Ata qe s'deshen me ik u vrane.
Ignore List: Den Bossi
xeno, mos behet fjale per garen e kandidatures per presidente. shqyhem une ne vendPostuar mė parė nga [xeni]
veshtruesja si vajs presidente vec se c'eshte...njera madam fifi, tjetra madam fufu :P
mua mu shqyene syte per gjume por nuk me ze. dy kafe kam pire pasdite. Si i behet?
Summertime, and the livin' is easy...
Sic e permendi Zombie Aleande (s'ishte fare komunist) fitoi zgjedhjet ne menyre te rregullt, por komunitofobet amerikane e vulosen qe me fitoren e tij komunizmi po ju hynte nga jugu. Kshu qe mbeshteten nje nga kriminelet me te eger te historise se botes, Pinochet, dhe vune nja dy aeroplanmbajtse ne ujrat e kilit. Pak a shume i thane Gjeneralit be ca te duash me Aleanden. Aleandja me gjithe garden presidenciale u mbyll ne pallatin presidencial dhe luftoi ushtrine per ca ore, deri sa nje avion luftarak kilen bombardoi pallatin. Amerika vendi qe ju sjell demokracine popujve qe jane nden doren e tiranvePostuar mė parė nga Veshtrusja
![]()
Kujdes ti "I pakapshem" se te degjon Toro....bellua dhe te piu e zeza pastaj.
Perserit mbas meje......Alenden e vrau KGB me ndihmen e Sigurimit Shqiptar.!
Njashtuuuuu!![]()
"The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
-Simón Bolķvar
Ore boll u tallet tani, shkruani dicka qe eshte per te shkruar nese keni deshire, ndryshe mos merrni mundim te shkruani fare.
Une do ti kthehem ksaj teme kur te keme me shume kohe.
Pershendetje.
PS: moderator, ju lutem fshihni postimet e panevojshme![]()
Krijoni Kontakt