Edhe une jam plotesisht dakort me sa u tha me lart. Infosot operon ne nje treg ku ai jo vetem eshte monopol por behet dhe e vetmja "rrugzgjidhje" per te blere nje PC. Dhe kjo ndodh per faktin qe rreklama e madhe qe ka fituar kjo kompani ne syte e konsumatorve shqiptare eshte shume e madhe. Une per vete vetem nje maus kam blere atje dhe jam betuar qe sdo ta bej me ate gabim. Mallrat qe infosoft tregton jane te nje cilesie mjaft te ulet. Po te kishte pak kulture dhe ne personat qe blejne prane kesaj kompanie dhe jo vetem prej saj, per ate se cfare ata blejne athere them me bindje te plote se sot nuk do te kishim nje infosot ne Shqiperi por nje dege te mirfillte te IBM, Acer, Apple apo dhe te kompanive. Perderisa Pc asemblohen ketu dhe me pas nuk testohen, kur procesori eshte prodhuar ne Kore, karta grafike eshte prodhuar ne Kine, Rami ku e di une se ku athere cfare pret qe ai PC te jete cilesor???? Dhe nese ndodh qe del ajo tabela blu me germa te bardhae famshme gjate punes ( qe mesa pashe ishte problem tek tema Pyetni ekspertet) athere mos ia vini fajin programeve.
Krijoni Kontakt