Close
Faqja 3 prej 68 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 674
    kureshtar Maska e chi_mai
    Anëtarësuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    lum si ju qe shifni lloj lloj programesh.
    se ky tv im fillon nga ora 1 i nates deri ne mgjes jep vetem ato reklamat e 0900.
    all u need is love

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga chi_mai
    lum si ju qe shifni lloj lloj programesh.
    se ky tv im fillon nga ora 1 i nates deri ne mgjes jep vetem ato reklamat e 0900.

provo te shikosh tv para ores 1 te nates nganjehere ...

kureshtar Maska e chi_mai
    Anëtarësuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    dje mu bllokua telekomanda e tv dhe ngela duke pare kutine e fundit
    pu pu pu pu pu u trasha me ate lloj programi
    all u need is love

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Diiko ,

te sugjeroj te shikosh te dielen march 12 ne ora 10 ne HBO .. menjehere mbas Sopranos serialin e ri Big Love . Behet fjale per nje mashkull qe ka 3 gra . Poligami hesapi (POLIGAMY LOVES COMPANY ) Ty besoj te interesojne keto lloj filmash . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    e Pink, lum si una qe kam fansa si puna juaj thuaj... Jeni ju pa jemi ne & ju paca sa malet

po nuk kam HBO plus qe kur vjen puna ne martese jam shume tradicional, keshtu qe shpresoj qe ky mashkulli i filmit te jete beqo si puna ime, in which case na thuaj si shkon hesapi dhe kush grua eshte me e shkathta, per ne qe skemi hbo-ra, se mbase na hip nai frymezim para se te martohemi, ose para se te plakemi, whichever comes first

P.S. Per ata/ato qe do inspirohen nga programi ose postimi, ju lutem flisni duke u bazuar vetem tek pervoja juaj, jo thjesht imagjinata ne ajer. Flm per mirekuptejshenin. -_-

.................................................. .................

qe mos dal nga tema, kam pare perciptazi qe PBS (I swear I watch other programs too, and I am not THAT old ) keto kohe transmeton nje program te ri nga spiritualisti i famshem amerikan Wayne Dyer i quajtur Inspiration.

aq pak sa pashe mu duk interesant, po nuk kam pasur kohe ta shoh te terin... ja u sugjerejshen, especially nese e keni pare/lexuar dhe ju ka pelqyer me pare Dr. Dyer.

Kam pare nga ky ate programin The Power Of Intention dhe ishte mjaft interesant; gjithashtu ja u sugjerejshen edhe kete - eshte edhe liber!
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 07-03-2006 më 17:20

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    ska program qe se shikoj

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Diiko ,

te sugjeroj te shikosh te dielen march 12 ne ora 10 ne HBO .. menjehere mbas Sopranos serialin e ri Big Love . Behet fjale per nje mashkull qe ka 3 gra . Poligami hesapi (POLIGAMY LOVES COMPANY ) Ty besoj te interesojne keto lloj filmash . lol
    Pinku,

Kjo HBO, nje program ka kudo ne cdo satellit? si ne Evrope ashtu dhe ne USA, se ka dale ne EUTELSAT 16 E, nje kanal HBO, por ne dreke qe kam pare une nja dy here nje serial me indiane Indie ne Amerike kam pare...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku
    Pinku,

Kjo HBO, nje program ka kudo ne cdo satellit? si ne Evrope ashtu dhe ne USA, se ka dale ne EUTELSAT 16 E, nje kanal HBO, por ne dreke qe kam pare une nja dy here nje serial me indiane Indie ne Amerike kam pare...lol

Nuk e di me thene te drejten Xhuxho .

Kjo HBO ime ketu jep vetem filma dite nate . Edhe ndoshta mund te jete e njejta . Me t'rrejte kot nuk e di .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    E pa ndonjeri "Dancing with the Stars" tek abc te enjteve mbrema? I thought that show was quite somthing. Ata gjyqtaret me vdiqne se qeshuri (mu duk mua apo ishin britanike?) So much fun
    Summertime, and the livin' is easy...

Citim Postuar më parë nga Cupke_pe_Korce
    E pa ndonjeri "Dancing with the Stars" tek abc te enjteve mbrema? I thought that show was quite somthing. Ata gjyqtaret me vdiqne se qeshuri (mu duk mua apo ishin britanike?) So much fun
    e kam pare une byrazerke, shume e lezetshme shfaqe vertet, dy nga ata m'u duken mua me theks britanik, ata dy burrat, kurse ajo cupa, sikur jo dhe aq. lol

"Tom and Jerry" per sot
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

Faqja 3 prej 68 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •