pershkrimi i fundit ne bote qe do i beja vetes
(skam as minimumin e ndjenjes se racizmit)
jam per nje bote te madhe ku ka vend per te gjithe
pershkrimi i fundit ne bote qe do i beja vetes
(skam as minimumin e ndjenjes se racizmit)
jam per nje bote te madhe ku ka vend per te gjithe
all u need is love
Postuar mė parė nga baby dream
E jam . Pse ? Se keshtu me pelqen .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ma shpifet me keto tema rraciste...rrace e keqe qe paskeni qene.lol
Moderatori mund te ma fshije postin , s'me mbetet hatri.lol
Perveē se raciste, ne shqiptaret jemi dhe shume lokaliste...
Trimi mirė me shokė shumė!!!!!!
s'jam raciste
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Mendoi se njė pyetje si kjo ėshtėallėse,e qoroditur,e qmendur, e pakuptimt qė bėhet nė adresė tė neve anėtarėve tė forumit.Andaj mendoi se secili qė i pėrgjigjet pyetjes sė tillė kalon nė anėn e atij i cili ka parashtruar njė py
Eshte me te vertete per te ardhur keq qe ne qe ankohemi se nuk na duan neper bote dhe na shohim me sy te keq me gjithe kete reputacion qe kemi marre, kthehemi verdalle dhe i bejme njerezve te tjere te njejten gje. Shume turp ne fakt!!!
Ignore List: Den Bossi
Postuar mė parė nga baby dream
rracizmi ne nje form apo tjeteren, ne masa te theksuara apo te pakta ekziston ne cdo njeri, eshte thjesht natyra e njeriut!
Pasi po mė tėrhiqni pėr gjuhe po u them :
Se tek shqiptarėt paska elemente tė racizmit,kėtė myzhde e ka dhėnė pėr tė parėn here ASHA e Serbisė nė krye me Dobricėn. Duke e ditur se nė njė tė ardhme do tė gjejė ky term i qmenur pėrkrahjen edhe tek shqiptarėt serbofila ,grekofila dhe shqiptarėt me prirje sllave ku do tė thekėsohet se ja edhe shqiptarėt na qenkan racista etj,kjo tendencė ka gjetur shtrirjen e saj.
Ėshtė e vėrtetė shkencore e vėrtetuar se shqiptarėt si komb janė i vetmi nė europė dhe nė botė i cili nuk ka pas ,nuk ka e as nuk ka gjesa tė ketė elementa tė racizmit.
Diqka tė tillė mundė tė mvishet pėr shqiptarėt vetėm nga armiqėt e tyre shekullor,dhe prej shqiptarėve tradhėtar tė kombit e faqezi tė cilėt e kanė nė gjak dhe ind tė vetin gjakun sllav,dhe nga ata tė cilėt me qdo kusht dėshiroin ta njėllosin identitetin shqiptarė nė pėrgjithėsi.
Krijoni Kontakt