Nese e dini kallxomni
Nese e dini kallxomni
Se mar vesh kete pyetje apo informacion. Nese e ke pyetje shtroje pyetjen me sakte nese eshte informacion postoje.
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Jo kjo eshte pyetje, une kam nje kompjuter dhe nje llaptop te dy jane te lidhur ne rrjetin e internetit dhe dua qe te mund te dergoj te dhena, muzik etj. nga njeri te tjetri por nuk po di se qysh me i lidh e di qe egziston mundesia.
Mund ti lidhesh me cable direkt ose me nje hub ( switch ) . Kur ti lidhesh ne hub duhet te krijosh rrjetin . Eshte vete Wizard qe e krijon kete ti vetem duhet te zgjedhesh opsionet. Ndersa me cable direkt se kom provu neihere po NQS jane dokumentat ne share ( gje qe behet tek folderi, klikim me te djathten , sharing and security , share this folder on network , allow users te change files , apply ) duhet te dalin kur hap my network places nga njeri kompjuter tek tjetri ! pere kete me cable direkt sjam shume i sigurt !
Merr nje kabell Cross-Over dhe lidhi me njeri-tjetrin...
Qe te besh share midis dy PC duhet te vesh te njejtin "Grup pune" tek te dy dhe IP te nje pas njeshme....
Bej share documents si te tha MUA-HHH dhe tek Network Places - View Workgroup Computers shih nese te dalin te dy ikonat e Kompiuterave...
Pastaj bej start-run-cmd-ping IP....Nqs kompiuterat pingohen atehere PC jane ne share....
Ndryshuar për herë të fundit nga Piranha : 25-04-2006 më 09:35
FLM shum per ndihmen do ta provoj
Krijoni Kontakt