haaaaaaaaaaaa si ma urojne komshien
qe e kam si shpirte
te uroj me gjith shpirte ja kalofsh
si engjull ne furu
haaaaaaaaaaaa si ma urojne komshien
qe e kam si shpirte
te uroj me gjith shpirte ja kalofsh
si engjull ne furu
heyyyy ju flm shuuuuum te gjithve jeni shum, te mir, ju dua shumHenri flm shum lal per rihapjen e temes time. ca te them ma per veten una i kam than te gjitha siper ime liber nuk do filloj me shkrujt un si thu ti??? po te jap ene tyna 1 pcuje te toci una ene jemi la bashk si te duket??? LOL
Sado delikat qofte njeriu ne dashuri, fal me shum falje se ne miqesi!
Bambolina methan qe eshte shtru Kacaku ne spital-se perca nuk edi....
XXL; You gonna make your mama cry?
qyqa cer thu re cun? kur kshu ai ime kishte shkrujt ke tema jote. po tallesh ti apo ca???
Bej gati supen me mish pule Ida...lol
Jo se gjalle eshte kishte hapur nje teme per ty
ahahahah e pash dreqin me e pashe LOL![]()
ore pse ma tremb vajzen ti mua apo dodajak ti.hmmmmmmmmmmmmm vetem po ste kapa.
ylli po ku me gjen gje mua ne ti sa shqetesohesh.bie rrufeja ne ++++???kurre pse e vret trunin ti.
uen shyqyr qe qe u hap tema te te thoja qe me te veretet je shume e bukur dhe shume engjellore (te njoh dal vivo) dhe u them cunave te forumit te kene kujdes me infraktet se vallaj si dihet.mire se na erdhe lal dhe te kam ruajtur i ven afer meje ne forum qe mos te te bien ne qafe shume cunat.dmth pranoj te jem badiguardi jot![]()
kush guxon e griva.
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii karate![]()
![]()
ahahahahahahahahahahah me shkrive lal sidomos me ate aiiii zugiiiii karate. je numer fare mwahhhh. hey lal flm per mirpritjen na ana jote, ene aman la me ato kontinentat se na bane te skuqem si spec na turpi se e di ti qe jam icik e turpshme unpacim yllo
turpi tek ty nuk ka vend lal ma trego si fytyre se i hyj ne ushtrim une ne iken ai akoma pa e maru ushtrimin
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii karate
shife ime kur te iki nga frika![]()
:P
kot e kam kacak une apo e kam per qef gjithe kete titull nderi![]()
![]()
Krijoni Kontakt