Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    po nuk te ishte per ate nje mike familje (nene e 3 femive) nuk do e kishte shikimin sot. Ajo eshte shum e kenaqur- personalisht??? mendoj qe zyzet eshte kurimi me natyral edhe veshja e tyre cdo dite (nqfse ke nevoj) te ndihmon shum- nqfse syri arrin deri ne ate pike saqe don kurim athere nuk ke nga tia mbashe- shikimi eshte shum e cmuar
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Une i bera, rezultatet i kam shume te mira. Qysh te nesermen e kam dallu ndryshimin, dhe te rrine keshtu jam happy..po prape do ndryshojne deri ne 3 muaj vijne dhe rregullohen.

gemini Maska e gemini
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    eu
    Postime
    78
    Nuk mund te them se eshte mire apo keqe qe te besh operacion me lazer,po kur shef doktoret e syve, ne pergjithesi jane me syze.........
    Kjo bene qe te mendohesh mire para se te vendosesh per nje operacion te tille.
    Ndoshta e kame gabim.Ju si mendoni???????
    "Tu vedi cose che esistono e ti chiedi perchč;io sogno cose mai esistite e mi chiedo perchč no?"

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga gemini
    Nuk mund te them se eshte mire apo keqe qe te besh operacion me lazer,po kur shef doktoret e syve, ne pergjithesi jane me syze.........
    Kjo bene qe te mendohesh mire para se te vendosesh per nje operacion te tille.
    Ndoshta e kame gabim.Ju si mendoni???????

Lol dhe une ate dite qe kisha operacionin e pyeta doktorin i thashe ti qe merresh me kete pune dhe per vete ke syze....pse..?

u qesh dhe me tha well une jam 58 vjec kur te vish ne moshen time dhe ti do te kesh nevoje per syze...pasi pas moshes 45 vjec syri lodhet nga mosha dhe nuk ka lazer dhe asgje qe te sheroje plakjen e syrit.

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga shkodrane82
    pasi pas moshes 45 vjec syri lodhet nga mosha dhe nuk ka lazer dhe asgje qe te sheroje plakjen e syrit.
    Ja ka fut kot
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •