Mire Se Ke Ardhur![]()
Mire Se Ke Ardhur![]()
*** romeoOOO's BaBy GiRl ***
Mire se erdhe. Ia kalofsh mire ketu.
Ezekiel 25-17.
![]()
faleminderit Julius, GiRl_US dhe ty Juventus. kenaqem kur lexoj shprehjemireseardhjet e juaja. faleminderit dhe njehere.
![]()
beko
Beko
S'na tregove kush te ka blere ate Limuzinen e trash?![]()
Beko,mire se erdhe kalofsh mire me ForuminShqiptar.
Mir se erdhe beko!
kalofsh bukur mes nesh.
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Medicus,
ate makinen ma solli vellai nga Gjermania, po ta shohesh eshte shume e bukur, mirepo po ta ngasesh te dhemb koka. hargjon karburant koka te kruhet.
nejse, faleminderit te gjithve
beko
Postuar mė parė nga beko
Vllau apo Parat e qeveris hahahaha?![]()
beko miserdhe dhe mireseuprezantove ne forum.
me pelqeu menyra jote si dhe per cfare po shkruaje, jo te gjithe duan te prezantohen ne ate menyre, sa per fatin uroj ta kesh ate te mire sic je vete ( ashtu sic na the ti kuptohet) dhe kujdes me ekonomine se po del pa rroba naj dite fare , hahahhhaha ej shaka, mos ma merr per ters kalofsh mire edhe i here nga ana ime ta uroj, byeeeeeeeee
medicus
Vllau apo Parat e qeveris hahahaha?
jo nga qeveria, sepse po ta kisha nga qeveria sdo kisha problem ne furnizimin me karburant, madje sdo isha ankuar ashtu. ate makine e solli vellai nga gjermania, menjehere pas luftes se Kosoves, medicus. megjithate, tashi do blej nje Fiat Punto 1.1, sepse ai shpenzon shume me pak se Mercedesi qe tani kam. dhe padyshim se do jem me i gatshem per te ndezur sa here qe une dua, pa pasur merzi se me shpenzon sic shpenzon ai gjermani, pra mercedesi.
anila usa, te pershendes dhe ty dhe faleminderit per mireseardhjen qe me urove.
beko
Krijoni Kontakt