Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    i/e regjistruar Maska e bler2
    Anėtarėsuar
    28-01-2006
    Postime
    23
    Citim Postuar mė parė nga dardani8
    pershendetje

pike se dyti nuk eshte vertet se rugoven e kane dashte dhe e kane zgjedhur 60% e kosoves.

sikur te kishit lexuar gazeten gjermane der spiegel do ta dinit pse.
    aty 2 jave para se te mabheshin zgjedhjet ishin shpallur rezultatet se si do te dukeshin vendet e partive ne parlamentin e kosove pas zgjedhjevet te lira, ku per cudi me nje +apo -1% doli i vertet ky rezultat

dhe se fundi kur vete ish psudopresindenti ...
    *** ti dardan sigurisht nuk po jetojshe ne Kosove sepse po te ishe ketu(nese je), atehere shume leht mund te provohet se a ishin te "kurdisura" apo jo, si:
    1. Nisu nga familja(e ngushte dhe e gjere), kujtoj bisedat qe kane qene para zgjedhjeve dhe admirimin qe kan pas(kan ende) per Rugoven
    2. Shiko ne shoqerin, klasen apo koleget tuaj, se qka thone(qka kan thene) per Te...
    3. Sigurisht i ke pare edhe radhet e gjata ne homazhe(pamjet flasin), sakrifikonin edhe shendetin duke qendruar mbi 5 ore ne nje temperatur -17 grade, te jesh i sigurt se nese nuk do ta respektonin aq shume jo 5 ore po as 5 minuta nuk kishin qendruar ne ate acar

nese te gjitha keto i shikon ne menyre objektive atehere do te bindesh edhe vet.

une ta jap nje shembull nga vetja qe kur ishte koha e zgjedhjeve ne klasen time ku ishim mbi 30 nxenes, aty ke mundur ti gjesh vetem 3 veta qe nuk kan votu per Rugoven, pastaj ne shoqeri dhe me vone me koleget e mi sa here kemi diskutuar gjithmone shumica kan qene pro Rugoves...

e sa i perket der spiegel apo shume gazetave tjera ato jane bazuar ne sondazhe te nxjerra nga disa institute te pavarura dhe sigurisht se nuk kan mundur te ken nje gabim te madh per arsye se sondazhi eshte bere me qytetar(votues)

e sa i perket pjeses tjeter ne kete shkrim nuk ka nevoj per koment ate e ka vertetu vet popullit

dhe se fundi nuk mund ta quash "pseudopresident" Ate qe e kemi votuar shumica

faleminderit ne mirekuptim!

JARANI I PITES Maska e andi podvorica
    Anėtarėsuar
    24-05-2004
    Vendndodhja
    FREELANDUSA
    Postime
    50
    Populli te ne thote "cka e mbjell edhe e korre", Rugova ishte i pari ai qe nuk e respektoj UCK-ne GARDEN DHE TMK-ne, pra ti si president i nje populli ne qofte se bene percarje ne popull si me rastin e FARK-ut,FLAMURIT,HYMNIT cfare mendon ti se do te reagojn ata kunder teje.

i/e regjistruar Maska e bler2
    Anėtarėsuar
    28-01-2006
    Postime
    23
    Me fol keq per Rugoven eshte sikur me e gju Zotin me gur.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga bler2
    Me fol keq per Rugoven eshte sikur me e gju Zotin me gur.
    Pajtohem plotesisht me ty!
    Me thoni pak njerez se janm shume konfuze,pse nuk u varroj ish prsidenti me Flamur Kombetare???????????!!!
    Plz nese dikush din dicka,e lus te ma thote.

Sinqerisht Ema.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ema ai u varrosh me Flamurin e ardheshem te Kosoves ( Dardanis )..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar mė parė nga E*m*A
    Pajtohem plotesisht me ty!
    Me thoni pak njerez se janm shume konfuze,pse nuk u varroj ish prsidenti me Flamur Kombetare???????????!!!
    Plz nese dikush din dicka,e lus te ma thote.

Sinqerisht Ema.

Une mendoj qe arsyeja ishte qe ti jepet nje reklame e publicitet shtetesise se Kosoves. Te lihet nje pershtypje qe Kosova vecse eshte shtet duke dalur me sa me shume elemente te shtetesise se saj. Ky eshte mendimi im. Sidoqofte, edhe ky flamur eshte flamur kombetar i gjithe shqiptareve, po te shikojme historine e flamujve tane kombetare.

Une mendoj qe ky flamur do jete flamur i shtetesise se Kosoves (bile keshtu po quhet edhe nga vet LDK-ja) dhe do jete i perkohshem sikur qe edhe vet shtetesia e Kosoves do jete e perkohshme deri ne ribashkimin me Shqiperine. Ky eshte mendimi im, dhe uroj qe te jete i vertete dhe te behet edhe realitet sa me pare.

Tung
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
    Ema ai u varrosh me Flamurin e ardheshem te Kosoves ( Dardanis )..
    Do me then kjo ishte arsyeja?!

Megjithat prap nuk po kuptoje,,,,Jo per ndonje gje ti thua eshte flamuri i ardheshem i Kosoves,mbase dhe do te behet,Po nese nuk behet ai flamuri i ardhshem i Kosoves???

Pastaj bota nuk e njehe ate flamure,na njohein vetem me flamurin kombetar,ketu e kam une,athua ju eshte duke cudi botes se nga mbiu ai flamur mbi arkivol!!!!
    Nejse,,,nejseee

Ceremonia mortore ka qene ne nivel,varrimi eshte bere ne menyre shume te organizuar,dhe ashtu eshte dashte te jete,sepse se pari ishte njeri e pastaj Presidenti i Yni.

Vetem me ate flamure e prishen pak(mendimi im eee,se lere me qe nuk ishte mbi arkivol,por askund nuk e kam pare flamurin kombetar,afer kufomes,vetem neper rruge qe ishte i ngritur ne gjysme shtize)
    Shnetttt

Kercimtari numer NJO Maska e cool_dancer
    Anėtarėsuar
    03-08-2003
    Postime
    179
    o llap o katunar, o pa fytyr, o njeri me mendjet e dreqit, se nuk e din ti cka eshte vlera e jetes, se shpresoj se kosova nuk do te ket njerz si ti me mendjet e perlesht
    more i pafytyr si nuk te ki turp!!!
    edhe mos fol per UQKn!!! UQK ka bere dhe ka perfunduar punen e vet ashtu siq ja e ka bere edhe Dr. Rugova
    por njerzit si llapi (dihen se shumica ne llap nuk jan normal), gjat luftes jeni kan frikacak, pasi u kry lufta, ju dulet nga gropa, edhe kishe keni luftuar per Kosoven!!!

luftetaret e vertet te UQKse nuk flasin as nuk mirren me politik, por ata e kan perfunduar detyren, dhe historia e Kosoves u kriju

keshtu se mos te ish kan Dr. Ibrahim Rugova, emri Kosove nuk kish ekzistu edhe 100 vjet, ishim qen ne website te serbve, dhe ishim bere serb edhe vet ne!!!
    June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0

Kercimtari numer NJO Maska e cool_dancer
    Anėtarėsuar
    03-08-2003
    Postime
    179
    Ema, arsyeja eshte qe ai flamur eshte dizejnuar nga vet Dr. Rugova, dhe e kishte bere si flamur te ardhshem te Dardanis.

Se keshtu, Dardania si shtet nuk mund te kete flamurin Shqiptar.
    Sipas ligjit te kombeve te bashkuara, nuk eshte e lejuar qe 2 shtete te ken flamur te njejt.

Ashtu as nuk e lejojn bashkimin e Dardanis me Shqiprin, pernjeher jo.

Si per shembull, shiko flamurin e Rumanis dhe Moldavis
    June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar mė parė nga dodoni
    Une mendoj qe arsyeja ishte qe ti jepet nje reklame e publicitet shtetesise se Kosoves. Te lihet nje pershtypje qe Kosova vecse eshte shtet duke dalur me sa me shume elemente te shtetesise se saj. Ky eshte mendimi im. Sidoqofte, edhe ky flamur eshte flamur kombetar i gjithe shqiptareve, po te shikojme historine e flamujve tane kombetare.
    Reklam!!!!
    Cilat jane ato elemente te shtetesise sone?!
    Joooooooo ky flamur shiko sa te duash ti historin nuk ka qene kurre flamure kombetare,mud te gjesh aty kety ndonje simbol

Pastaj dodoni une personalisht nuk kam asgje kunder ketij flamuri perveq ngjyres,aman shqipetaret njihen me te kuqe

Une mendoj qe ky flamur do jete flamur i shtetesise se Kosoves (bile keshtu po quhet edhe nga vet LDK-ja) dhe do jete i perkohshem sikur qe edhe vet shtetesia e Kosoves do jete e perkohshme deri ne ribashkimin me Shqiperine. Ky eshte mendimi im, dhe uroj qe te jete i vertete dhe te behet edhe realitet sa me pare.

Tung
    Aminnnnnnnnnn

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. 100.000 vjet drite larg Tokes
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-04-2007, 15:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •