Close
Faqja 85 prej 170 FillimFillim ... 3575838485868795135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 1694
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Bombardohet nje shkolle ne Gaza, gjashte te vdekur

Izraeli vazhdon sulmet ne Gaza. Mengjesin e sotem eshte bombarduar nje shkolle, ndersa mesohet se gjashte persona kane gjetur vdekjen.

Shkolla ndodhej ne Beit Lahiya ne veri te Rripit te Gazes dhe menaxhohej nga OKB. Lajmin e bejne te ditur burime mjekesore palestineze.

Ne ndertese ishin strehuar disa civile, qe ishin vendosur aty per t’u shpetuar perleshjeve mes trupave izraelite dhe Hamasit.

Ngjarja ndodhi ndersa asambleja e pergjithshme e OKB-se miratoi nje resolute, qe kerkon vendosjen e menjehershme te armepushimit dhe terheqjen e forcave izraelite nga Gaza, per te lejuar shperndarjen e ndihmave humanitare.

top-channel.tv

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Duke pare brutalitetin dhe agresivitetin e kesaj lufte,duke pare numrin e viktimave per nje kohe kaq te shkurter,dhe duke pare se ushtria izraelite bombardon ne perqindjen me te madhe caqe civile,duke mos perjashtuar as shkolla e as spitale,kuptoj nje gje(te cilen e kam dite edhe me pare).Izraeli nuk lufton per sigurine e vendit te vet por per shkaterrimin e palestinezeve si popull,dhe njekohesisht gllaberimin e edhe kesaje pjese te vogel qe ka mbete ne duart e plestinezeve.
    Edhe armepushimi per te cilin jan duke u munduar disa shtete,ne planin afatgjate nuk do te sjelle rezultate nese nuk shoqerohet me zgjedhjen e problemit.Vetem me armepushim palestinezet nuk do te jene te kenaqur(e si mund te jene te kenaqur).
    Ne baze te te gjithe te kaluares,por edhe te tashmes bie qe definitivisht Izraeli te jet agresor.

i/e regjistruar Maska e provokuesi
    Anėtarėsuar
    24-12-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga Earta Lexo Postimin
    Sa qesharak e sa palidhje ky postimi siper.

Ata shqiptar qe cohen ne proteste sot qofte per pro-Palestines qofte pro-Izraelit, ka teper dallim nga ajo qe ke shkru ti, sepse Izraelin edhe Palestinen nuk i kemi armiqe.

E serbet bombardoheshin per paderjtesine ndaj shqiptarve edhe i kemi armiq, e tamam puna pastaj shqiptaret m'u cu ne proteste pro serbeve. Se kjo thjeshte do i binte proteste kunder vetes.

Ps disa po e teproni qe po i "lidhni" gjerat KOT!

Kot flet ti, se ne radhe te pare une nuk kam pare ndonje tubim pro israelit, ne radhe te dyte, sic e pe dhe vete ato fotografite nuk kane ndonje identifikim shqiptar pervecse disa pankartave te shkruara ne shqip, por jane fund e krye me flamuj islamike, mos pe ndonje flamur shqiptar? Mos valle pe ndonje flamur palestinez? Jo vllezerit kane vetem nje flamur ate islamik.
    Perdite cajne barkun magjypet me njeri tjetrin ne azi, nuk shikoj ndonje nga keta te protesotoje e te ngrere zerin, nuk e bejne se i quajne probleme brenda familjes se tyre islamo-magjype, kurse ne rast te israelit ndryshon puna me jahudet apo jo ?
    If you corner me, you are going to hear some unwelcome truths

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Izreali sa per dijeni, nuk e ka njohur Kosoven dhe gjate luftes ka pasur me teper simpati per serbet.

Kjo ska te bej fare me temen.

Ju duhet ta shprehni te qarte mendimin tuaj si psh. :

"Une jam me Palestinen sepse Izraeli ka pasur simpati per Serbeine."

Ose "Une jam me Palestinen sepse si neutral qe jam palestinezet po vriten e po piqen barbarisht."

Ose "Une jam me Palestinen sepse bota arabe e ka mbeshtetur Luften e Kosoves".

Sa per citimin e mesiperm mbase ēifutet e Izraelit (po perdor kete term paksa ofendues sepse e meritojne) nuk e kane njohur Pavaresine e Kosoves por ama ēifutet Amerikan si Gjenerali Klark, Ollbrait etj (qe jane me dhjetra senator e kongresmen) ishin nismetaret e ketij shteti te ri.

ps: Problemi eshte se shume anetar ketu po paraqesin fakte te qarta por te mbeshtetura me nje arsyetim fetar e dhj.... fare debatin. Kjo nuk eshte nje lufte fetare por nje lufte midis Ushtrise Izraelite dhe muxhahedineve te Hamasit. Me vjen keq per civilet sepse jane keta qe po demtohen nga kjo lufte.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Pse po rren?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    na e shpifet me ato foto mer !!! sikur jeni fotograf te filmave horror !!! ne hoqet mendjen shkruani - 16 aty kur nxirrni keto foto se na hoqet mendjen spo na vihet ne forum me !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918

E kanė ndonjė gjė tė mirė dhe hekzagonalėt.
    Prektora

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Gaza, armepushimi nuk ndal sulmet

Armepushimi i njeanshem i Izraelit duket se nuk do t’i qetesoje shume gjakrat ne Lindjen e Mesme.

Pak ore pasi kryministri hebre Ehud Olmert ka njoftuar armepushimin qe hyri ne fuqi ne oren 2 te mengjesit, gjate agimit ne Rripin e Gazes kane vazhduar bombardimet. Sipas te dhenave, dy helikoptere te ushtrise izraelite kane sulmuar disa objektiva. Lajmin e ben te ditur nje radio publike izraelite.

Nga ana tjeter Hamas i kunderpergjigjet sulmeve te Izraelit. Guerrilasit ekstremiste palestineze kane sulmuar serish me raketa Kasam pjesen jugore te shtetit hebre. Per momentin nga te dyja palet nuk eshte njoftuar per viktima apo te plagosur. Gjate nje deklarate, ministri i Mbrojtjes, Ehud Barak pohoi se trupat do qendrojne ne Gaza dhe do t’i pergjigjen me force cdo sulmi nga ana e Hamasit.

“Kemi arritur objektivat tane ushtarake dhe nuk do sulmojme me por nje gje te tille mund ta beje Hamasi kunder trupave tona ne terren. Ushtria do qendroje ne Gaza dhe do jete e gatshme te kryeje operacione nese do te jete e nevojshme. Edhe qytetaret izraelite duhet te pergatiten per kete”, theksoi Barak.

T-CH

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po nga ana iranit pse ska asnje prononcim
    admedinaxhad njihet si burre i forte
    JO SEKS PARA MARTESE

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    po nga ana iranit pse ska asnje prononcim
    admedinaxhad njihet si burre i forte
    Urtesia pas kuvendit & trimeria pas beteje nuk i duhen me kujt.

Ahmadini e tregoi veten qe veē per fjale eshte.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •