S'po kuptoj perse nuk eshte Barcelona ne top 10 !
S'po kuptoj perse nuk eshte Barcelona ne top 10 !
◄█ Barcelona e MADHE █►
Postuar mė parė nga AIRON^BOY
![]()
Sa kam qesh, ej do m'i dergosh ato qe me premtove, nuk i postoj ne forum, vetem ti kem si arkiv.
My silence doesn't mean I am gone!
Keto jan thjesht renditje qe asnji klub si mer seriozisht si te jesh ne vend te pare apo te 10 jan renditje nuk sjellin ndonje shperblim apo pse te gezoesh apo te hidheroesh per klubin qe eshte apo nuk eshte ne renditje!
Nejse keto jane thjesht renditje , statistika dhe te tjera !
Per mua pa rendesi !
Une jam tifoz i Liverpolit dhe pse skuadra ime me gezoi jashte mase me ate qe realizoi ne 2005 , prape se prape munden edhe me shume !
Ketu i referohem Liges Angleze ku Chelsi ''vret dhe pret'' si te deshiroj dhe skuadra ime eshte e pafuqishme te kaloje pengesa me te uleta sic eshte Bolton Wonders (pa keqkuptime) , diten qe do shof djemte e Benitez te ulin Chelsin ne gjunj ne Ligen Angleze do hedh 50 fishekzjarrre
Sa per Interin , nuk shof te realizoj ndonje gje edhe kete vit .
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
E ka meritu ky eshte nje sulmues i madh ... muj me thene qe ska njeher per njeher keshtu ( ka qen sheva edhe Henry mirpo kan ra nga forma pak) ....
SHenon gola 80 % e tyre jane spektakel qe ke qejf ti shikosh edhe nja 5 here...
Mburrem qe eshte te ne ... ka thene qe Interi eshte shtepija e tije uroj te jete keshtu me interin perjete...
L'iMperaDoreeeeeeee.........Adrigollllll
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Kete titull e ka merituar goleadori i Fc Interit.
E ka treguar kete gje ne Kampionat,Champions League...se eshte golashenuesi me i mire ne bote.
Cfare eshte kjo IFFHS gjerat me budalleqe me nxjerr nje hereme nxjerr Interi ekipi me i mire ne bote.Nje here Liverpuli ku i pane ata? nje her Aderiano me i miri Tani kampionati anglez.Cfar jane keta pesionista qe vorojne?Me sa shikoj Kampionati i Brazilit kalon ate Argjentinas nuk shikojne Bocen qe i ka te gjitha ekipet e brazilit si skuadra te kategorise se dyte?? ahahahahahahaaaaaaaaaaaa
Po edhe Francen e paskane vene para Gjermanise dhe Spanjes?!
Kroacia si qenka aq poshte?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 11-01-2006 mė 11:53
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
O vjosa ...Po ti ke inat se kane vene kampionatin e Brazilit para mucacove ....hahahahahaha....Do kete dore edhe aty ai Blateri me siguri , se ai e ka kunj me argjentinasit , ndaj i hodhi tek grupi ''tmerrit'' ne boteror ....
Tek keto RENDITJE nuk ka HILE fare ...Thjesh jane vene rregulla e ne baze te tyre , del renditja automatikisht , nuk eshte me VOTIME sic eshte '' Topi arte '' etj...
Kush di anglisht le te shkoje tek siti i IFFHS , se atje i shpjegojne edhe rregullat qe zbatohen per cdo renditje ....
Une lexova vetem ato per GOLEADORIN me te mire , ku renditja dilte QARTE ....Mblidh GOLAT e futbollistit me Kombetaren ne ndeshjet zyrtare me golat e futbollistit me skuadren e tij ne Champions apo Interkontinentale ...
Adriano ka bere 10 gola me KOMBETAREN + 8 gola me INTERIN ne champions dhe shkoi 18 gola , ne vend te pare...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 11-01-2006 mė 12:12
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Hallallllllllllll Adri.Fatemiresisht e kemi neve Interistat si Sulmues.Inter4ever.
Interist perjete
Krijoni Kontakt