Close
Faqja 15 prej 35 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 349
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Shikoni alienet(njerzit) qe bejne crop circle
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Kto rrathe jan kaq perfekt, sa do duhej shume kohe te beje nje gje te tille me nje precizion fantastik.

Ndaj mendoj se pale eshte me te vertete veper e atyre qafgjateve ngjyre jeshil.

Un besoj se kto rrathe kan ndonje kuptim, se nese jan ber me te vertete ne fusha gruri (jo vetem foto ) atehere mendoj se kta rrathe duhet te kene nje kuptim.. ndaj profesoret duhat ta zbulojne se per cfar behet fjale!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 25-08-2007 më 09:05

Citim Postuar më parë nga land
    Shikoni alienet(njerzit) qe bejne crop circle
    land e kemi konsumuar disa here ne kete teme kete subjekt. Ju lutem lexoni temen me me vemendje here tjeter qe mos biem ne perseritje se keshtu behet dhe e merzitshme per lexuesin.

E ke idene se cdo te thote te besh nje figure perfekte gjeometrike tre dimensionale brenda 2 oreve ne nje siperfaqe prej 23 hektaresh?

Ka qe behen nga njerez ka dhe nga ato qe ska njeri qe i ben dot. Ju lutem te lexohet tema me vemendje. Te gjitha keto argumenta jane trajtuar me pare. Ne kete pike nuk diskutohet me se kush i ben por cfare jane dhe cfare paraqesin si fenomen.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kaq veshtire e kane te vene nja 100 kamera infra ne cdo cep te arave qe te shohin se kush i ben?

Po qe se e kane bere kete stil, ka naj video qe ta shohim?

Filmimi ende nuk eshte shfaqur publikisht. Sipas lajmit eshte filmuar dhe madje i eshte treguar nje fragment dhe BBC. Te shohim kur ta publikojne.

Eshte vertet interesante gjeometria e rratheve ose figurave te tjera te bera ne fushat me grure ne Angli. Deri pak kohe me pare kam pare ne Tv, tek Discovery Channel me duket, qe ishin vete njerezit qe i benin nje pjese, por duke pare se sa perfekte jane nje pjese e tyre, te lind dyshimi se keto "vizatime" neper fusha kane per artist dike qe si perket ketij planeti. Por nga ana tjeter me duket pak bezdizese ideja se kemi kaq shume zera per pranine e UFO-ve dhe ne forma dhe kontakte te ndryshme me njerezit, kurse nga ana tjeter nuk eshte arritur akoma te behet nje xhirim videoje origjinale dhe ti paraqitet publikut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 25-08-2007 më 16:31
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Ne mos gabohem ne kete teme nga fillimi duhet te kete nje pjese ku kam pershkruar pamjen e rratheve edhe gjate mesjetes se hershme. Rasti me i heret i dokumentuar i perket shekullit 17 por ka patur dhe me perpara.

Citim Postuar më parë nga Darius
    Nga kronikat e vjetra na vjen nje rast i rregjistruar ne vitin 1647 ne Angli ku fenomeni u vezhgua vetem rastesisht nga nje lartesi e nje kodre.

Darius, keta rrathet vetem ne arat me grure behen ?
    Nese po, a dihet arsyeja ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    54
    ajo qe me ka bere pershtypje nje dite ne RTL e pashe ne emision te lajmeve qe kane bere diku nje rreth ne grure. Te lajmerohet ne tv nje rast i tille nuk kam hasur deri me tash, Mesa duket po behet nje liberalizim i lajmeve ose pergatitje e opinionit

Citim Postuar më parë nga Dalan
    Darius, keta rrathet vetem ne arat me grure behen ?
    Nese po, a dihet arsyeja ?
    Jo rrathet behen ne cdo fushe te mbjelle me te lashta. Dmth grure, miser, tershere, soj dhe cdo lloj drithi tjeter. Ka raste dhe ne fusha thjesht me bar ose me bimesi te cfare do lloji. Po me te shpeshta jane ne fusha te mbjella me miser, grure dhe tershere. Arsyeja nuk dihet dhe kjo eshte tjeter mister.

Faqja 15 prej 35 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •