Shikoni alienet(njerzit) qe bejne crop circle
Shikoni alienet(njerzit) qe bejne crop circle
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kto rrathe jan kaq perfekt, sa do duhej shume kohe te beje nje gje te tille me nje precizion fantastik.
Ndaj mendoj se pale eshte me te vertete veper e atyre qafgjateve ngjyre jeshil.
Un besoj se kto rrathe kan ndonje kuptim, se nese jan ber me te vertete ne fusha gruri (jo vetem foto ) atehere mendoj se kta rrathe duhet te kene nje kuptim.. ndaj profesoret duhat ta zbulojne se per cfar behet fjale!
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 25-08-2007 më 09:05
land e kemi konsumuar disa here ne kete teme kete subjekt. Ju lutem lexoni temen me me vemendje here tjeter qe mos biem ne perseritje se keshtu behet dhe e merzitshme per lexuesin.Postuar më parë nga land
E ke idene se cdo te thote te besh nje figure perfekte gjeometrike tre dimensionale brenda 2 oreve ne nje siperfaqe prej 23 hektaresh?
Ka qe behen nga njerez ka dhe nga ato qe ska njeri qe i ben dot. Ju lutem te lexohet tema me vemendje. Te gjitha keto argumenta jane trajtuar me pare. Ne kete pike nuk diskutohet me se kush i ben por cfare jane dhe cfare paraqesin si fenomen.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kaq veshtire e kane te vene nja 100 kamera infra ne cdo cep te arave qe te shohin se kush i ben?
Po qe se e kane bere kete stil, ka naj video qe ta shohim?
Filmimi ende nuk eshte shfaqur publikisht. Sipas lajmit eshte filmuar dhe madje i eshte treguar nje fragment dhe BBC. Te shohim kur ta publikojne.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Eshte vertet interesante gjeometria e rratheve ose figurave te tjera te bera ne fushat me grure ne Angli. Deri pak kohe me pare kam pare ne Tv, tek Discovery Channel me duket, qe ishin vete njerezit qe i benin nje pjese, por duke pare se sa perfekte jane nje pjese e tyre, te lind dyshimi se keto "vizatime" neper fusha kane per artist dike qe si perket ketij planeti. Por nga ana tjeter me duket pak bezdizese ideja se kemi kaq shume zera per pranine e UFO-ve dhe ne forma dhe kontakte te ndryshme me njerezit, kurse nga ana tjeter nuk eshte arritur akoma te behet nje xhirim videoje origjinale dhe ti paraqitet publikut.
Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 25-08-2007 më 16:31
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ne mos gabohem ne kete teme nga fillimi duhet te kete nje pjese ku kam pershkruar pamjen e rratheve edhe gjate mesjetes se hershme. Rasti me i heret i dokumentuar i perket shekullit 17 por ka patur dhe me perpara.
Postuar më parë nga Darius
Darius, keta rrathet vetem ne arat me grure behen ?
Nese po, a dihet arsyeja ?
ajo qe me ka bere pershtypje nje dite ne RTL e pashe ne emision te lajmeve qe kane bere diku nje rreth ne grure. Te lajmerohet ne tv nje rast i tille nuk kam hasur deri me tash, Mesa duket po behet nje liberalizim i lajmeve ose pergatitje e opinionit
Jo rrathet behen ne cdo fushe te mbjelle me te lashta. Dmth grure, miser, tershere, soj dhe cdo lloj drithi tjeter. Ka raste dhe ne fusha thjesht me bar ose me bimesi te cfare do lloji. Po me te shpeshta jane ne fusha te mbjella me miser, grure dhe tershere. Arsyeja nuk dihet dhe kjo eshte tjeter mister.Postuar më parë nga Dalan
Krijoni Kontakt