Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 52
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2004
    Postime
    31

Dua ta di ju lutem me tregoni

e kam par njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirt pas dhjet viteve dhe per pak sa nuk kam psuar infarkt nuk mundem ta pershkruaj si jam ndjier, a thua a ka pas edhe ai nji perjetim te njejt edhe ai si une dua ta di te lutem me tregoni

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    luchi !

Pergjegjegjja e pyetjes eshte ne fjaline e pare qe e ke shkruar. Citoj "njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirte " Prandaj edhe reaksioni yt ne takimin e papritur ishte me mish e shpirte.
    Nese edhe ai person te ka dashur , me siguri ka ndjere nje nostalgji apo nje dritherime ,por nese dashuria ka qene aq e fuqishme nga te dy anet (sikur deshiron ti te te themi) nuk besoj qe do te kalonin 10 vite ,dhe te takoheshit rastesisht.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    E ke dashur me "mish dhe me shpirt" e ju nuk jeni bashk, por kanë kaluar 10 vite dhe pas këtyre viteve takoheni rastësisht?! Me gjasë vetëm ti e ke dashur, sepse sikur të të kishte dashur edhe ajo do të ishit bashk e jo të ndarë, prandaj nuk besoj se edhe ajo ka pasur ndjenjat njësoj të forta sikur ti, ndoshta vetëm një kujtim të kohë së shkuar, pa drithërima (në nuk ka ikur me atë që i ka ofruar më shumë se dashurin&#235!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    kjo teme mund te shkoj tek romanca ose shoqeria,,,,ketu flitet per ndihme te ndryshme,,jo ndjenjash.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga luchi
    e kam par njeriun qe e kam dashuruar me mish e me shpirt pas dhjet viteve dhe per pak sa nuk kam psuar infarkt nuk mundem ta pershkruaj si jam ndjier, a thua a ka pas edhe ai nji perjetim te njejt edhe ai si une dua ta di te lutem me tregoni
    Pyete!!!

Pse e do akoma, nuk eshte krim, por mendo qe njeriu tjeter ka jetuar dhe pa ty

Une s'te them dot per keto te dritheruarat, por te them qe me kane pyetur dhe kerkonin paqe...
    TBD

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    e or ti djal me mire lere se keto jane histori te veshtira qe nuk mun te perballesh me te kaluaren e kaluara iku dhe nuk vjen me mbas 10 vjetesh vetem qe kan mbetur kujtimet e mira si nje foto qe mbeten ashtu dhe e kaluara

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Don te dish nese ka ndjere dhe ai te nejten gje??

Mbas 10 vjetesh e dashur eshte nje kohe shume shume e gjate, di nonje te re nese ai eshte martu feju me femije?????// anythink?
    nese ka te pakten njeren nga keto mos mendo se ka ndjere ndonjehere per ty as cerekun e asaj qe ke ndjere ti per te, ne eshte akoma single atehere perpiqu te zbulosh dicka nga ai , mbase ai eshte tip i ftohte ose ndrojtes ndaj situatave te tilla, ky eshte menimi im periqu te zbulosh dicka prej atij sado e veshtire te jete nese e don akoma po njesoj......Go for it...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069

kete gje mund ta dije vetem ai person dhe e shumta partnerja/i i personit, nese eshte lidhur me njeri tjeter ... keshtu qe kur ta pyesesh, pyete per te dyja gjerat; per ndjenjat dhe gjendjen civile (dhe ne te njejten kohe kujtohuni se cilat ishin arsyet qe nuk vazhduat bashke 10 vjet te shkuara)

bota nganjehere eshte shume e madhe, por ngagjehere behet shume e vogel dhe qellon takon lloj-lloj robsh, keshtu qe sia vlen te pesosh infrakt per arsye te koincidencave gjeografiko-kinetike

suksese dhe lumuturi ne jete tani e tutje!

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    ngjenjat mbase 10 te vjete or shoke nuk jane si ngjenjat e sodit ato vetem ne ender mundesh ti shikojsh, mos shikoni shume telenovela sepse nuk jane si ngjenjat reale eshte vetem nje film nje oresh dhe mbaron gjitheēka realiteteti eshte krejtesisht tjeter po e vetmja gje eshte nese te pret akoma aty jam dhe une me ty akoma e lire per te pritur endren qe e ka enderuar gjithe jeten

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    or ti njeri mos valle nuk po sheh me shkronja te vogela qe shkruan me kuptime palidhje dukeshke se jeta jote vertet qenka palidhje. me nji fjale hapu oj dere hapu ēka nuk gjen ne ket shekull

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DPMNE dhe PDSH formojne qeverine e re
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 302
    Postimi i Fundit: 05-07-2008, 05:22
  2. Kot Per Kuriozitet.... A keni guxim te tregoni
    Nga Angjelini nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 07:28
  3. Tregoni ndryshimet !!!
    Nga White_Angel nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 20-03-2005, 14:17
  4. Tregoni Pak Nga Jeta Juaj Shkollore.
    Nga selina_21 nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-11-2004, 01:17
  5. Mė tregoni njė tė vėrtetė tė rreme
    Nga eris nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-01-2003, 19:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •