Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 240 prej 296

Tema: Fatmir Limaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    O zot cfare niveli i ulte i njerzillekut eshte ky arditi....... Si do gra qe mezi presin me ndi dicka per kojshite.... I paska shpetu pa e marr vesh ne lajme cfare ka thene Limaj dhe i dha rrugen qe ky vet deshiron asaj deklarate.

Ardit as une si kam ndegju ato lajme. Po ta paska pru Plaku deklaraten. Nuk paska thane Hashimi e Jakupi e do te tjere skane qene ,po ai vete ska qene ne kohen per te cilen akuzohet. E parendesishme kjo....... E rendesishme eshte qe ti se sheh veten tende sa i dobet po dukesh. Je ne fakt .. Aq sa me vjen ndot prej teje.......
    AUTOCHTHONOUS

anita edhe PLAKU faliminerit per lajmin qe e prut, nime nuk e pasna marr vesh. po diqka nuk po mun i bie ne fije.
    ni her thojke gjat gjith kohes se luftes kam qen ne kosov, tash po thot jo kur u ba krimi nuk kam qen. po edhe nji e di qi tan e din se megjithat njerzit jan vra edhe megjithat ni grop qireqi osht permend.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    moti e kam than se me e mira eshte qe shtabisto-qose-envero-lpk-isto- rognero-klosistet te vet deklarojne "trimerite" e tyre gjat kohes se "luftes"..

ne deklaratat qe jep kunati i komandant qorrit kuptojme ca gjana shum interesante..
    psh.. qorri pi rogneri jepte porosi lahperave te vet ne kosove.. kapni kte rriheni ate.. vritni x e masakroni y.. e cojeni pran kasaneve te shkaut qe ne popull me dal fjala se x e y i ka vra shkau..

pra horrllik i madh..

nuk kam qen ne kosov thot limaj..
    ather pse i ke pranue gjith ato lavdrime e dokorime..or mik.. sikur ke qen aty e ki shpartallue arkanat..

ma mir bini drejt..

pra krejt keta komandanta te m. me nicka celik e korab e hekur e sandokan e lesh le te thone.. se fronti per ta ka qen rogneri..
    ose hotel turizmo tropoj kukso milaim zeka.. apo burrel golem mamurrasi.. e jo drenica..e decani..

shkurt jakup.. pdk eshte komprometuar keq ne sy te popllit..
    ajo sic e kam than moti eshte nji grupacion e njerzve qe i ka bashkue jo atdhetaria por bashkpunimi ne krime ndaj bashkfshatarve te vet me orientim rugovist..
    e kshu.. gruja voton pdk sepse burri i vet ka qen rrahes ne llapushnik..jo i arkanve por i klatundarve ldk-ist..
    djali voton pdk se baba ka pushkatue me urdher te ndoj komandanti ndoj katundar rugovist..
    e bija anita psh.. gjithashtu..dhandri po ashtu..
    pra nji mas njerzish qe nuk i intereson kurgja tjeter vec.. mbrotja e kryefamiljarit pi drejtesise.. e me kto arsye votojne pdk e pdk istat e fuqishem..

te tilla parti nuk i duhen kosoves..

atyre i bjen maska nji dit..
    mirpo kosoves i bahet keq keshtu..

..

eshte shum e perlyer kosova..
    kriminel e hajna udbash e pisa.. te lidhur fort me njeri tjetrin.. kan asfiksuar.. kosoven..

ska asnji parti te mire tash aty..

kjo eshte tragjedi..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dar_di : 16-07-2011 mė 14:26 Arsyeja: Fjalor i pahijshėm

Citim Postuar mė parė nga PLAKU Lexo Postimin
    Limaj: Mund t’mė fusin nė burg, por jo t’mė eliminojnė!

Ish-ministri i Transportit dhe Postė-Telekomunikacionit, aktualisht deputet nė Kuvendin e Kosovės, Fatmir Limaj, nė njė deklarim televiziv, u ka bėrė me dije tė gjithėve se mund ta harrojnė idenė se mund ta eliminojnė politikisht.
    “Edhe nėse mė fusin nė burg, kurrė nuk mund tė mė eliminojnė. Le ta harrojnė. Mund tė mė eliminojė vetėm vota e popullit”, ka thėnė Limaj nė emisionin "Debat" nė RTK.
    Ai ka pohuar se nėse imuniteti nuk i merret nė Kuvend me 61 vota, ēdo veprim tjetėr do tė jetė i paligjshėm. Limaj ka pohuar se edhe mund ta arrestojnė nė ndėrkohė, por kėtė familja e tij do ta konsideronte si kidnapim.
    Deputeti i PDK-sė ėshtė treguar i gatshėm pėr ballafaqim me drejtėsinė, duke thėnė e di se do tė dalė prapė i pastėr, si nė rastin me Ministrinė. Ka shprehur bindjen qė rrjedhimisht nuk ka asgjė nė rastin qė po akuzohet.
    “Hashim Thaēi, Jakup Krasniqi, Agim Ēeku, Kadri Veseli, Ramė Buja, qė tė gjithė e dinė se unė nuk kam qenė nė Kosovė, nė kohėn pėr tė cilėn akuzohem. Tė gjithė e dinė”, ka thėnė Limaj.
    ani pse rrejke pra thojke un gjat gjith kohes jom kan ne Kosov, se per Kupin e di kur osh ik edhe Hasha bile jau ka kthye njerzve automatin kur ata i kan than: ku po na leni neve edhe na po vim me ju. pergjegjja e tyne u kan: zoti ju nimoft.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ti a ishe Isa Mustafa a Ardit Mustafa,se dicka edhe une nisa mos me i kuptua ca gjera,apo i kuptova shtrembet sikur Ti?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ti a ishe Isa Mustafa a Ardit Mustafa,se dicka edhe une nisa mos me i kuptua ca gjera,apo i kuptova shtrembet sikur Ti?
    jo fisnike un jom Ardit Mustafa i Drenices e Isa osht Llapjon.
    ti e pangjofshme realiteti osht i gjelbt, por qishty osht.

luta e kosoves qaq asht e flliqt sa edhe ata pak ushtar pernime qi jon kon sot po ju vjen marre me thon se jemi kan UQK, prej turli komandat sorre, lepri, turreci, veq m doket do me i dal duqi ksaj flliqsihanje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 16-07-2011 mė 09:42

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    jo fisnike un jom Ardit Mustafa i Drenices e Isa osht Llapjon.
    ti e pangjofshme realiteti osht i gjelbt, por qishty osht.
    Hmmmm,qe besa po shkruajshe sikur te ishe i Gores (Te me falin Goranet)...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtė (Oeneum), aty ku ajri i freskėt mė bėn tė ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Limaj: Nuk mund tė mė eleminojnė politikisht

Deputeti i PDK-sė, Fatmir Limaj del me njė tjetėr rrėfim emocional televiziv. Nė debat tė RTK-sė, ish-komandant Ēeliku u ka thėnė tė gjithėve qė ta harrojnė idenė se mund ta eliminojnė politikisht, transmreton Indeksonline. ‘Edhe nėse mė fusin nė burg, kurrė nuk mund tė mė eliminojnė. Le ta harrojnė. Mund tė mė eliminojė vetėm vota e popullit”, ka thėnė Limaj. Ai ka pohuar se nėse imuniteti nuk i merret nė Kuvend me 61 vota, ēdo veprim tjetėr do tė jetė i paligjshėm. Limaj ka pohuar se edhe mund ta arrestojnė nė ndėrkohė, por kėtė familja e tij do ta konsideronte si kidnapim. Deputeti i PDK-sė ėshtė treguar i gatshėm pėr ballafaqim me drejtėsinė, duke thėnė e di se do tė dalė prapė i pastėr, si nė rastin me Ministrinė. Ka shprehur bindjen qė rrjedhimisht nuk ka asgjė nė rastin qė po akuzohet. “Hashim Thaēi, Jakup Krasniqi, Agim Ēeku, Kadri Veseli, Ramė Buja, qė tė gjithė e dinė se unė nuk kam qenė nė Kosovė, nė kohėn pėr tė cilėn akuzohem. Tė gjithė e dinė”, ka thėnė Limaj.

KOSOVA SOT
    "Fet` e besėtė t`i kemi, po tė ndarė tė mos jemi." Naim Frashėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    moti e kam than se me e mira eshte qe shtabisto-qose-envero-lpk-isto- rognero-klosistet te vet deklarojne "trimerite" e tyre gjat kohes se "luftes"..

ne deklaratat qe jep kunati i komandant qorrit kuptojme ca gjana shum interesante..
    psh.. qorri pi rogneri jepte porosi lahperave te vet ne kosove.. kapni kte rriheni ate.. vritni x e masakroni y.. e cojeni pran kasaneve te shkaut qe ne popull me dal fjala se x e y i ka vra shkau..

pra horrllik i madh..

ather pse i ke pranue gjith ato lavdrime e dokorime..or mik.. sikur ke qen aty e ki shpartallue arkanat..

ma mir bini drejt..

pra krejt keta komandanta te mu.tit me nicka celik e korab e hekur e sandokan e lesh le te thone.. se fronti per ta ka qen rogneri..
    ose hotel turizmo tropoj kukso milaim zeka.. apo burrel golem mamurrasi.. e jo drenica..e decani..

ajo sic e kam than moti eshte nji grupacion e njerzve qe i ka bashkue jo atdhetaria por bashkpunimi ne krime ndaj bashkfshatarve te vet me orientim rugovist..
    e kshu.. gruja voton pdk sepse burri i vet ka qen rrahes ne llapushnik..jo i arkanve por i klatundarve ldk-ist..
    djali voton pdk se baba ka pushkatue me urdher te ndoj komandanti ndoj katundar rugovist..
    pra nji mas njerzish qe nuk i intereson kurgja tjeter vec.. mbrotja e kryefamiljarit pi drejtesise.. e me kto arsye votojne pdk e pdk istat e fuqishem..

..

kriminel e hajna udbash e pisa.. te lidhur fort me njeri tjetrin.. kan asfiksuar.. kosoven..

kjo eshte tragjedi..
    Fenomen asht ky brari. Si CIA. Merre me mend ky din per mu gjana qe une si di...
    Psh njehere mka pase thane qe une shkoj me burra ne naten e zjarreve ne Prekaz se ua lakmoj kuleten,tash doli qe une(bashke me burrin po i bjen brari a?) votoj per baben tem.
    A thu a e ka nguce lemza ate(babin tem) ne punen e vet a jo?
    Brari baba jem ,per dallim prej teje, ka jetu tane jeten e tij ndershem me djersen e vet. E ka pa te zite e ullirit,edhe pse vet nuk u perzi ne asnje nga organizimet ilegale qe jane bere asokohe per clirimin e Kosoves as ne ndonje parti(as ne komuniste-se kane dashte se ka qene nip ballisti,as ne ato pacifiste gjate regjimit te Milloshevicit). Ka pase rrenje nga familje te padeshiruara per regjimin dhe kjo i ka dale boll.
    E ka ndihmu luften e UCK-se si 99 % e njerzeve te ndershem te Kosoves po ska qene pjestar i saj. Jo pse ska dashte po pse sia ka mbajte. E thote vete dhe si vjen turp hic. Sjam trim thote po i du trimat.
    Kshtu na ka msu edhe neve.
    Brari ti mu sme njeh as sdi gja per mu..... si ste vjen turp burre i vjeter te kapesh mbas meje me hamendesime koti(do te thoja dic tjeter po mu sma lejon edukata) edhe pse une ste drejtohem kurre ty?
    Lexoj gjysma gjysma shkrimet e tua sepse skam nerva kurre te ndjeke deri ne fund margaritaret qe nxerr ti . Ti vazhdo te merresh me mu xhaje,vazhdo te derdhesh vrerin tend mbi cdo figure te cmuar te historise se Kosoves. Shko deri te Millosh Kopilici se Hasan Prishtinen e Azem Bejten je mundu ti perbaltesh.Vec mos harro ata si ka perly dot regjimi pushtues 100 vjecar i Beogradit ne te tjera kushte, jo po e ben ti -nje hic me bisht....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 16-07-2011 mė 14:40
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    luta e kosoves qaq asht e flliqt sa edhe ata pak ushtar pernime qi jon kon sot po ju vjen marre me thon se jemi kan UQK, prej turli komandat sorre, lepri, turreci, veq m doket do me i dal duqi ksaj flliqsihanje.
    Mezi po pres me fillu procesi i hetimeve te nisura nga Dick Marti. A e di pse? Se kemi me zbulu berllogjet e tipit tand kah mundohen me ndy mbi popullin e vet. Spo te pyes pse ste vjen turp se e di..... Per me te ardhe turp duhet me pase ndergjegje e ti ske....te kisha thane majmun po spo du mi fy majmunet....
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin

pra horrllik i madh..

ma mir bini drejt..

pra krejt keta komandanta te m. me nicka celik e korab e hekur e sandokan e lesh le te thone.. se fronti per ta ka qen rogneri..

..

kjo eshte tragjedi..
    dreqi de te haj,se di o brar si te te quaj njeri shum te menqur,apo i kaluar menquris.lool.te them te drejten se qdo shkrim tendin kam percille ndoshta dhe me vite,veqse marr guximin te them se krejt qfare ke than deri sot ishin me se te verteta...perfshi gjitha partit e Kosoves...
    Zdi qfare te shtoi me shum veqse,je njesh per nga politika..(po valle je lloj)I CIS AMERIKS..Ps,veshtire pa kalua diqka,e ti mos me dite.lol.ne mos i ke 4 sy vlla.hahahahahah
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Drejtesia do te arrij tek secili, mirepo kam frike qe do te jete shume shume vone per popullin.

Brari, thua se nuk ka parti te mire ne Kosove!? Po ne Shqiperia ka?? Mendoj se ne shqiptaret nuk ia kemi idene e politikes, ose politiken e bejne ata qe nuk marrin ere ne politike sikur qe ndodhe edhe ne shuem sfera te tjera te jetes...fatkeqesisht askush nuk eshte ne vendin qe i takon dhe nuk ben punen qe e di apo e meriton...te gjithe thuaja se jemi jasht...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,968
    Limaj merr ftesė pėr prokurori

Prokuroria e EULEX-it ka vendosur tė marrė nė pyetje ish-ministrin Fatmir Limaj, 16 muaj pas bastisjeve qė janė bėrė nė Ministrinė e Transportit dhe Postė-Telekomunikacionit, si dhe nė pronat e tij familjare.

Avokati mbrojtės i zotit Limaj, Tomė Gashi, i tha Radios Evropa e Lirė se Limaj e ka pranuar ftesėn personalisht, pėr t’u paraqitur nė prokurori mė 20 shtator.

Sipas avokatit Gashi, ftesa ka tė bėjė me rastin e dyshimeve pėr korruspion nė ish-MTPT.

“Po, zoti Limaj, javėn e kaluar, ka marrė njė ftesė nga EULEX-i pėr t’u paraqitur nė prokurori. Ish-ministri do tė paraqitet”, tha zoti Gashi.

Policia e EULEX-it, mė 28 prill tė vitit tė kaluar, ka kryer bastisje nė Ministrinė e Transportit dhe Postė-Telekomunikacionit, si dhe nė shtėpinė e udhėheqėsit tė atėhershėm tė kėsaj ministrie, Fatmir Limaj.

Ish-ministri pat potencuar se do tė jetė i gatshėm pėr tė bashkėpunuar me drejtėsinė.

REL

Anėtarėsuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,968
    Salustro e akuzon Limajn me shokė pėr krime lufte

Prokurori italian Maurisio Salustro ka ngrehur aktakuzė kundėr dhjetė luftėtarėve tė UĒK-sė, tė akuzuar pėr krime lufte, pėrfshirė kėtu edhe deputetin e Kuvendit tė Kosovės, Fatmir Limaj, njėherėsh nėnkryetar i PDK-sė. Aktakuza pėrbėhet nga gjithsej 35 faqe, duke pėrfshirė kėtu edhe arsyetimin e prokurorit dhe paraqitjen e provave tė Prokurorisė brenda saj. Arben Krasniqi ėshtė i akuzuari i parė nė kėtė aktakuzė, tė cilit i ngarkohet akuza prej 4 pikash. Pika 1, e ngarkon A. Krasniqin me krime tė luftės kundėr popullsisė civile, tė kryera nė bashkėveprim edhe me Fatmir Limajn, Naser Krasniqin, Nexhmi Krasniqin, Naser Shalėn, Behlul Limajn, Besim Shurdhajn, Sabit Shalėn, dėshmitarin bashkėpunues tė Prokurorisė, i koduar si dėshmitari “X” dhe me Shaban Shalėn. Pika 2, tė njėjtin e ngarkon pėr krime tė luftės kundėr tė burgosurve tė luftės nė bashkėveprim me Nexhmi Krasniqin, Naser Shalėn, Refki Mazrekun, Naser Krasniqin, dėshmitarin “X”, tė kenė marrė pjesė nė vrasjen e njė tė burgosuri ushtarak serb, emri i tė cilit nuk ėshtė pėrmendur nė aktakuzė, por thuhet se trupi i tij ėshtė gjetur nė njė varrezė qė pėrmbante 5 trupa tė tjerė. Pika 3 e aktakuzės, e ngarkon Krasniqin pėr krime tė luftės kundėr tė burgosurve tė luftės nė bashkėveprim me Fatmir Limajn, Naser Krasniqin, Nexhmi Krasniqin, Naser Shalėn, Behlul Limajn, dėshmitarin “X” tė kenė marrė pjesė nė vrasjen e dy oficerėve serbė.

Njėri nga mbrojtėsit e Limajt, avokati Tomė Gashi, ka thėnė pėr “Kosova Sot” se prokurori duket se shumė mė lehtė e ka pasur qė tė ngrejė aktakuzė kundėr Fatmir Limajt pa e vėrtetuar fare mbrojtjen dhe alibinė e tij, ngase, ai nė deklaratėn e tij tė dhėnė te prokurori ka deklaruar se nė periudhėn kohore pėr tė cilėn ėshtė ngrehur akuza nuk ka qenė fare nė Kosovė, respektivisht ka qenė nė Shqipėri nė pėrgatitjen e operacionit “Shigjeta”, nė tė cilin ėshtė thyer kufiri shqiptaro-shqiptar.

KOSOVA SOT

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Gjykata hedhe poshte deshmite e X Limaj me shoke lirohen nga paraburgimi.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Fitorja e fatmrit eshte nje fitore e merituar e luftes qlirimtare te uqk,por po me vjen keq prej udb......e cila esht ne kosove.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Serbia, urdhėr-arrest pėr Fatmir Limaj

Numri dy i prokurorisė serbe pėr krimet e luftės, Bruno Vekariē ka deklaruar se ish-komandanti i UĒK-sė, Fatmir Limaj, do tė arrestohet nė rast se udhėton jashtė territorit tė Kosovės.

Vekariē ka deklaruar se ndaj Limajt ėshtė lėshuar njė urdhėr-arrest ndėrkombėtar pėr krime lufte ndaj popullsisė serbe gjatė viteve 1998-99.

“Kjo do tė thotė se policia e ēdo vendi ka pėr detyrė ta arrestojė Limajn sapo ai tė lėrė territorin e Kosovės”, ka deklaruar Vekariē pėr tė pėrditshmen serbe Blic.

Prokurori ka nėnvizuar se prokuroria pėr krimet e luftės ka zhvilluar hetimet e saj mbi ēėshtjen “Kleēka” dhe ka marrė nė pyetje dėshmitarė tė shumtė, tė cilėt sipas tij konfirmojnė fajėsinė e Limajt.

Deklarata e Vekariē vjen dy ditė pasi gjykata e Prishtinės rrėzoi deklaratat e bėra nė ditarin e Agim Zogajt, i njohur ndryshe si Dėshmitari “X”, mbi tė cilat ishte ngritur akuza ndaj Limaj dhe disa bashkėluftarėve tė tij.

Policia serbe arreston ish-anėtarin e UĒK-sė

Ndėrkohė, policia serbe ka arrestuar njė person qė ajo pretendon se ka qenė anėtar i Ushtrisė Ēlirimtare tė Kosovės, edhe ky i akuzuar pėr krime kundėr popullsisė serbe nė vitin 1999.

Edhe nė kėtė rast lajmin e ka bėrė tė ditur prokurori Vekariē, i cili ka saktėsuar se personi i identifikuar me emrin Burim Taljaku ėshtė arrestuar nė pikėn kufitare tė Merdares.

Zyrtari serb ka saktėsuar se Taljaku ėshtė dėrguar nė burgun e Pozarevacit, qytet nė perėndim tė Beogradit dhe ka shtuar se ai akuzohet pėr krime lufte tė kryera nė Prizren.

Ndėrkohė, dtėn e djeshme u ekstradua nė Serbi nga Zvicra njė tjetėr ish-anėtar i UĒK-sė, Shemsi Nuhiu, i akuzuar pėr krime analoge gjatė konfliktit nė Kosovė.

Kuēi: Urdhėr-arrestet, fushatė elektorale

Zėvendėskryeministri i Kosovės, Hajredin Kuēi i ka cilėsuar urdhėr-arrestet e serbisė ndaj ish-luftėtarėve tė UĒK-sė si njė tjetėr skandal tė qeverisė serbe, qė ajo po e shfrytėzon pėr fushatė elektorale.

Nė njė prononcim pėr “Kosovapress”, Kuēi ka deklaruar se kėto veprime tė Beogradit janė me tė vėrtetė skandaloze dhe do tė ndikojnė negativisht nė marrėdhėniet mes dy vendeve.

“Besoj se kėto veprime tė qeverisė serbe janė skandaloze, jo vetėm nė kėtė rast, por edhe nė raste tė tjera me drejtues tė shquar tė luftės pėr ēlirimin e Kosovės”, ka deklaruar Kuēi.

Megjithatė, ai ka shprehur bindjen e tij se Interpoli dhe policitė e vendeve tė tjera nuk do tė bien pre e kėtyre urdhėr-arresteve tė motivuara politikisht pėr qėllime elektorale.

Top channal
    Revolution 1848

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Prokurori kėrkon dėnimin me burgim tė Limajt dhe tė tjerėve
    Publikuar: 24.03.2012 - 10:18

Prishtinė, 24 mars – Prokurori Maorizio Salustro ka pėrmbledhur “argumentet” nė njė faqe e gjysmė se pse duhet tė dėnohet me burgim afatgjatė Fatmir Limaj. Siē kishte premtuar tė mėrkurėn, Salustro ka dorėzuar fjalėn pėrfundimtare para shpalljes sė aktgjykimit kundėr Limajt dhe tė tjerėve.

“Argumentet” qė ka dhėnė nė fjalėn pėrfundimtare reflektojnė dėshpėrimin e Salustros pas vendimit tė Gjykatės qė shpalli tė papranueshme dėshmitė dhe ditarėt e Agim Zogajt tri ditė mė parė.

Kolegji penal, i udhėhequr nga gjyqtari Jonathan Welford-Carroll, ka pėrjashtuar nga procedura penale tė gjitha provat qė prokurori Salustro kishte nxjerrė nga Agim Zogaj. Ato janė futur nė njė zarf, nga i cili nuk do tė dalin mė. Aktgjykimi pritet tė bazohet nė dėshmi tė dėshmitarėve tė tjerė, tė cilėt nuk janė kyē siē ishte Zogaj. Ky vendim ndikoi qė Limajt t’i hiqej masa e arrestit shtėpiak. Tė gjitha dėshmitė e dėshmitarit bashkėpunues qė janė dhėnė nė prokurori dhe polici gjatė fazės sė hetimeve dhe tė gjithė ditarėt, si ai i luftės, i pasluftės dhe ditari qė njihet si “ditari i Gjermanisė”, sipas trupit gjykues janė tė papranueshėm, duke u veēuar nga shkresat dhe provat e tjera tė lėndės.

Salustro ndėrkohė ėshtė marrė mė shumė me propozimin e avokatit Florin Vertopi, qė edhe provat e mbledhura nga zhvarrimi i trupave nė Kleēkė tė shpallen tė papranueshme, pėr shkak se, sipas tij, janė mbledhur pa praninė e avokatėve.

“Nė seancėn e mbajtur mė 21 mars 2012, kolegji penal deklaroi si prova tė papranueshme tė gjitha deklaratat e dhėna nga Agim Zogaj, si dhe dokumentet me shkrim qė dilnin prej tij. Tė gjitha provat qė ndodhen nė dosjen e lėndės, nė marrėveshje edhe me Prokurorinė dhe mbrojtjen, u lexuan duke u futur kėshtu nė procesverbalin e seancės”, ka thėnė Salustro nė fjalėn pėrfundimtare.

Tė plotė kėtė shkrim mund ta lexoni nė gazetėn e sotme Koha Ditore.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

Mire ėshte puna mire Maska e PLAKU
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Serbia arreston njė ish-ushtar tė UĒK-sė
    Bota Sot

Nė pikėn kufitare nė Merdar, Policia e Serbisė e ka arrestuar kosovarin Burim Talaku, ish-pjesėtar i UĒK-sė tė cilin Beogradi e akuzon pėr "krime kundėr civilėve serbė" nė Prizren mė 16 qershor 199.
    ‘Talaku akuzohet se ka hyrė nė njė shtėpi tė serbėve me armė automatike dhe me thika, duke e abuzuar fizikisht familjen bashkė me disa persona tė tjerė, duke i vjedhur ata dhe duke i larguar ata me forcė nga apartamenti i tyre nė Ortakoll tė Prizrenit”, ka thėnė zv/prokurori serb Bruno Vekaric.
    I dyshuari po mbahet nė Pozharevc. Vekaric ka thėnė se ai do tė dėrgohet nė Beograd pėr gjykim, dhe se do tė kontakohet familja "viktimė" pėr tė dhėnė dėshmitė.
    Pa Kosovė e Ēamėri nuk ka Shqipėri

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 200
    Postimi i Fundit: 27-11-2013, 16:19
  2. Historiku i vrasjeve ne Tropoje
    Nga MaDaBeR nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-08-2012, 12:42
  3. Fatmir Sejdiu u zgjodh President i ri i Kosovės
    Nga ideus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 08-11-2010, 13:57
  4. Pse Hashim Thaqi nuk e viziton Fatmir Limajn ne Hage?
    Nga Arb nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 01-10-2009, 09:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •