moti e kam than se me e mira eshte qe shtabisto-qose-envero-lpk-isto- rognero-klosistet te vet deklarojne "trimerite" e tyre gjat kohes se "luftes"..
ne deklaratat qe jep kunati i komandant qorrit kuptojme ca gjana shum interesante..
psh.. qorri pi rogneri jepte porosi lahperave te vet ne kosove.. kapni kte rriheni ate.. vritni x e masakroni y.. e cojeni pran kasaneve te shkaut qe ne popull me dal fjala se x e y i ka vra shkau..
pra horrllik i madh..
nuk kam qen ne kosov thot limaj..
ather pse i ke pranue gjith ato lavdrime e dokorime..or mik.. sikur ke qen aty e ki shpartallue arkanat..
ma mir bini drejt..
pra krejt keta komandanta te mu.tit me nicka celik e korab e hekur e sandokan e lesh le te thone.. se fronti per ta ka qen rogneri..
ose hotel turizmo tropoj kukso milaim zeka.. apo burrel golem mamurrasi.. e jo drenica..e decani..
shkurt jakup.. pdk eshte komprometuar keq ne sy te popllit..
ajo sic e kam than moti eshte nji grupacion e njerzve qe i ka bashkue jo atdhetaria por bashkpunimi ne krime ndaj bashkfshatarve te vet me orientim rugovist..
e kshu.. gruja voton pdk sepse burri i vet ka qen rrahes ne llapushnik..jo i arkanve por i klatundarve ldk-ist..
djali voton pdk se baba ka pushkatue me urdher te ndoj komandanti ndoj katundar rugovist..
e bija anita psh.. gjithashtu..dhandri po ashtu..
pra nji mas njerzish qe nuk i intereson kurgja tjeter vec.. mbrotja e kryefamiljarit pi drejtesise.. e me kto arsye votojne pdk e pdk istat e fuqishem..
te tilla parti nuk i duhen kosoves..
atyre i bjen maska nji dit..
mirpo kosoves i bahet keq keshtu..
..
eshte shum e perlyer kosova..
kriminel e hajna udbash e pisa.. te lidhur fort me njeri tjetrin.. kan asfiksuar.. kosoven..
ska asnji parti te mire tash aty..
kjo eshte tragjedi..
Krijoni Kontakt