@Llapi
nuk kam qka kupi nga inati se ne fund fundit jetoj ne gjermani dhe mundet edhe mos mem interesu fare qka ndodh ne kosove,
por po me dhimben bashkatdhetaret qe jetojn atje, dhe kam qef me pa vendlindjen time tu perparu
Ky forum eshte ber per me i diskutue, dhe me i shpreh mendimet, e jo me ber propagand per nje parti si po e ban ti.
Nuk pata me hyr ne kete loje hiq, se pe shoh qe je akoma i papjekur, dhe e vetmja send ne koken tende eshte UQKja, pe vajton kohen e kalur kur kan qene Haradinaj, Limaj, etj. luftetar te luftes, dhe nuk je tu e realizue qe bash ata jan tu e shkatrrue momentan kosoven.
ske kurfar argumente, dhe perveq nje shkoll te dobet qe ndoshtaj as nuk e kje, intelligenca e jote nuk mundet me kuptu kete qeshtje te komplikum
PS: Edhe une jam nga Llapi, nese te interesson
@L-7
Skam kommet per kete qka po shkruan,
ndoshtaj jam pak egoist, por nuk dua me hup kohen time, per me ta shqaru qka ka ber Ramushi (Por nuk e denoj Ramushin edhe nese e ka vra ata burgosurit, ka qene ne kohen te luftes dhe ka qen nje kohe shume shume e veshtire).
Une pra as nuk po filloj me ta shqaru L-7, por ta kisha keshillu ty edhe Lappit qe nje here te marrin krej informatat qe munden me marr per nje theme (Per shembull per Ramushin apo Limen) dhe tani te mendoni cilat informatat me i besu, dhe cilat jan shkruar prej disa patriotve pa koke si jush
kalofshi mire
Ruaj Lidhjet