Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
ne tem i re me ty jam ene un))
Postuar mė parė nga LoveLyBruneTT
ne tem i re me ty jam ene un))
Partizoni
Sipas mendimit tim vjerra duhet te rrije ne distance sigurimi 500 km
takimet vetem tre here ne vit dmth per vit te ri per ditlindjen e saj dhe ditlindjen e cunit te vet (burrit lol)
kaq ...te tjerat jane vetem lepirje dhe genjeshtra!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Thone qe vjehrat zihen me nuset, sepse ato u marrin djemte
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
e bukur kjo temese di si do jem me vjeren une
![]()
megjithse mendoj se duhet toleranca dhe ne kete drejtim
nga nuset
me kujtohet nena ime kur thoshte per nusen e dajes tim
e cme gjeti mua pike e zez pik e zez erdhi e bije botes dhe do te bej ligjin ne shpin time,ajo e shkreta nuk bente,vetem problemi ishte se nena ime i donte cdo gje sipas regullit te saj(hahahahah nocen e kam shum te mire,por eshte nga ato nenat qe nuk pelqen kollaj gjerat qe bejn tjeret)dhe nusja e kuptoj kete gje dhe filloj te kopjonte nenen
dhe te dyja shkojn shum mire dhe kan 15 vite bashk .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 10-10-2006 mė 09:38
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Te trashegohen... apo jam 'cik vone?Postuar mė parė nga bebushja
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Por ta kishe ba Vjerra dhe nusja dhe marredheniet mes Dhendrrit Dhe Nuses do ishte ma mire.Vjerra dhe nusja dhe marredheniet mes tyre?
Pershendes Vjerren time ene e kisss fort farehe vjerra si shpirt e kam tek skanim
![]()
MARREDHENIET ndermjet vjerres dhe nuses varen nga te dy palet besoj une ..
nqs vjerra i krijon nuses se saj ngrotesin familjare dhe e konsideron si femij te
saj besoj se cdo gje shkon mire ..
edhe nusja ka disa detyra te saj ,respektin ,tia degjoi nje fjale me shume ,
dhe keshtu nuk besoj se sdo kete kontradita ...
eshet fakt se nusja nuk mundet ta duroj vjehrren ,por edhe vjeherra nuk mundet ta duroj nusen sepse ndjen se mendon kjo nuse nuk emeriton djalin esaj dhe keshtu gjithmon ndodhin perqarje ndermjet ketyreve personazheve.
mirpo po te i sha femer une do kisha vepru keshtu: separi kisha rregullu mardhenjet me vjeherren ,normal dtyesore per nga rendesia ne krahasim me mardhenjet me burrin.por normal nusja nuk mundet ta duaj vjeherren si nenen esaj ,por te behet pak artiste ,se po e dashka nusja ,d.m.th separi mardhenjet me vjehrren rregulloni ,
keshill per nusen : nese i rregullon mardhenjet me vjeherren ,do ti kesh mardhnjet emira edhe me burrin, sepse edhe burri nuk don qe te mos ja duash nenen ,sepse ishte ajo qe e lindi dhe erriti qe ti ta marresh per burr..........
Vjerra dhe nusja dhe marredheniet mes tyre?
Nuk flas dot nga ekperienca ne kete rast por shikoj mamin/babin edhe gjyshet e mia dhe nuk kane asnje lloj problemi me njeri-tjetrin. Prinderit e mi i respektojne edhe merren per bukuri t'Zotit me to.![]()
Nuset e dajes edhe nja na nuset e xhaxhait pupupu..... e nejse se s'dua te tregoj problemet familjare ne forum publik.
.
.
.
Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete
eeeeeeeee eshte e veshtire sot te gjejsh nuse qe nuk ka problem me vjehrren![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt