Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 92
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Njė i sapomartuar kthehet ne shtepi nga puna.
    - E dashur, i thote gruas. Nuk do te doja te te mundoja, por kam therritur shefin per darke.
    - Ah i dashur, por nuk kam pergatitur asgje se nuk kishe lene leke
    - Me te vertete nuk kemi asgje per te ngrene?
    - Kemi vetem pak oriz qe dje
    - Ska problem. Kur te vije shefi do ti them se kemi nje pule te mrekullueshme. Ti do te jesh ne kuzhine. Nje moment do te thyesh nje pjate e une do te te them.. Shpresoj te mos jete pula. Dhe ti do te pergjigjesh e merztur. Po pula ishte.. dhe keshtu shefi do haje vetem orizin.
    Ulen ne tavoline dhe shefi nuk vonon te vije. Pas pak nje zhurme e madhe pjatash degjohetnga kuszhina.
    - Shpresoj te mos jete pula, bertet burri
    - Jo, pergjigjet gruaja… ishte orizi…

* * *

Nje burre i shendoshe futet ne autobus. Duke e pare dikush tjeter i peshperit ne vesh shokut te tij. Shiko nje ipopotam. I shendoshi e degjon dhe i thote dikujt tjeter ne menyre qe ta degjonte edhe tallesi.. Ky autobuzi qenka si varka e Noes. Ka brenda nga te gjitha llojet e kafsheve… madje edhe kerrica.

* * *

Shkon dikush ne nje kioske per te blere cigare. Duke vezhguar tekstin e anti-duhanxhinjve qe thoshte mbi pakete “Duhani shkakton probleme psikologjike dhe impotence”.. shkon i thote shitesit
    - A nuk me jepni me mire nje tjeter pakete qe shkruan thjesht per kancerin.

* * *

Kur kerkoi dikush cigare nga nje kioske, shitesi e pyeti
    - Deshironi me probleme impotence apo kanceri?

* * *

Dikur ne nje taverne buze detit takohen tre doktora pėr tė pirė nga njė birrė.
    I pari thote: Njė herė mė erdhi njė piaist qė i kishte tė gjitha gishtat e thyera.. dhe per nje muaj e bėra gati pėr tė dhėnė njė koncert madhėshto pėrpara mbretėreshės sė Anglisė.
    I dyti thotė: Kjo s’ėshtė gjė. Mua mė erdhi njė atlet pa kėmbė dhe pėr njė vit mori medalje ari nė 100m
    I treti thote: Jeni fillestarė re miq. Njė herė njė kauboi qė kalonte shinat e trenit, u shtyp e u bė copė copė nga treni qė nuk e kishte parė. Ajo cka mbeti prej tij ishte kapelja dhe nje cizme. Sot ai ėshtė bėrė presidenti i Amerikes.

* * *

Nxėnėsi mė i dobėt i thotė mėsuesit.
    - Nėse nuk mė vini nota tė mira do tė hidhem nė det e do tė mbytem
    - Mos ki frikė, i pėrgjigjet mėsuesi. Njė kashun bosh si puna jote.. vetėm do tė pluskojė.

krejt miqėsisht,
    huggos
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Nje i semure shkon tek doktori
    - Doktor, dicka kane pesuar syte e mi. Shikoj vetem rrathe te kuq
    - Keni pare ndonje doctor sysh keto kohe?
    - Jo vetem rrathe te kuq…

* * *

Shkon dikush tek dentisti
    - Doktor, i thote, sa kushton nje shkulje dhemballe?
    - 100 Euro, thote doktori
    - Baaa, 100 Euro per 10 minuta pune?
    - Nese kjo ju shqeteson, mund tjua shkul edhe avash avash.

* * *

Nje kretan ecen ne rruge duke terhequr me litar nje dhi. Rruges takon nje shok.
    - Re kumbar, ku e con dhine
    - Tek kasapi, qe ta therri
    - Pse more, cfare te beri dhia?
    - Eshte shterpe dhe nuk ka ndermend te pjelle
    - Re mik, nuk e con me mire ne gjimnaz. Une qe atehere qe kam cuar cupen time atje, tre here me ka pjelle deri tani.
    detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller

i/e regjistruar Maska e Astriti
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67

Ne Fakultetin e Mjekesise

Nje dite profesori i pyet studentet: Cili eshte ai organ ne trupin e njeriut qe e rrith masen e tij 10 here gjate punes? Pergjigju ti i drejtohet ai nje studenteje. Studenteja e skuqur i thote: une e di por me vjen turp ta them. Mire thote profesori thuaje ti dhe i drejtohet nej studenti tjeter. Eshte bebeja e syrit i pergjigjet ai. Bravo ajo eshte thote profesori dhe i kthehet studentes: Se pari shume keq qe vjen pa u pregaditur ne mesim, se dyti shume keq qe te shkon mendja per keq dhe se treti do te zhgenjehesh ne martese.

i/e regjistruar Maska e Ardi-1
    Anėtarėsuar
    09-11-2003
    Vendndodhja
    Zvicėr, Zürich
    Postime
    124
    Aforizma patriotike:

1. O Zot, ke mėshirė pėr mua sot, se nuk kamė kohė tė t' falem as sot e as n'mot, ngase, na ke humbė e na ke tretė, e shpesh po duhet me mbajtė edhe ndėrrimin e tretė!

2. Ndėshko o zot ata qė ngrehinė nė tespi diten, qė bėjnė plane meskine, e tė vrasin naten pas shpine, pastaj thėrrasin krejt "miletin", pėr ta vajtu varros tė shkretin, ngase kėshtu i mėsoi partia tė vranė i madhi, e t'qanė vegjėlia!

3. Ndali dhe luftoi pakėz, kėta Macro me bordela, sot se nesėr bėhet vonė se njė ditė kanė me t'ardhė edhe ty deri ke hunda dhe ke dera!

4. "Mėshiroj" o zot kėta palaēo-politiēarėt, qė gojen e kanė plotė popull e ment i kanė ke paret!

5. O zot theja qafen kėti "mileti", qė nuk thotė rroftė populli, po' rroftė (Rugova) hakareti!

6. Tė falem ty o perėndi, por mė s'shumti krihėve tė mij!

7. Prifti dhe Hoxha janė parazitė dembela, pėr njė rrėfim tė lehtė,
    kėrkojnė mė shumė lekė - se prostituta n'bordela!
    Ardi

Lista e miqėve: Llapi, Kosovelli
    Lista e injorantėve: Brari, Arb, Hilliirian-zoo...

Citim Postuar mė parė nga huggos
    Mesimi i Anglishtes

Mesuesja e anglishtes u thote nxenesve te bejne nje fjali me fjalet Green, Yellow, Pink.
    Mesuese, mesuese, - therret Ana
    Pa me thuaj Ana, - thote mesuesja
    “The frog is green. The sun is yellow. The pig is pink.
    Mesuese, mesuese, - therret edhe Totua
    Ja na thuaj edhe ti Toto, - thote mesuesja
    Green, green, bie telefoni. E ngre dhe them “Yellow”! Gabim ishte dhe e mbyll “Pink”.
    Kjo ne fakt eshte per kinezet qe e flasin anglishten me te tille theks. Po jau tregoj.

"Disa kineze arriten ne Amerike dhe perpara se te hynin ne token Amerikane, zyrtaret e doganes i mbajten per t'u bere pyetjet ne lidhje me statusin e tyre si emigrante te porsaardhur. Dhe me ne fund njeri prej zyrtareve u kerkon qe te krijojne nje fjali ne anglisht per te pare niveline tyre te gjuhes. Njeri nga kinezet pergjigjet: "Green green the phone, I pink up the phone and answer Yellow!"
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Mire se ju gjeta perseri..

Dy te cmendur ne rruge po kalonin perballe nje stadiumi.
    - A nuk shkojme te luajme nje top
    - Po.. si do luajme. Jemi vetem dy.
    - Hajde more, une do te bej lojtaret, kurse ti tifozet
    Futen brenda ne stadium dhe fillojne. Njeri hidhej e perdridhej sa majtas e sa djathtas, kurse tjetri i ulur neper shkallet e stadiumit therriste, cirrej, shante..
    Nje moment «spektatori» gjeti poshte kembeve nje kuti te hedhur konservash bosh. E merr dhe e gjuan tjetrin qe ishte ne fushe, ne koke.
    Kthehet tjetri dhe i thote :
    - Po mire more, midis 22 lojtareve qe ishin ne fushe, mua gjete te me gjuash?
    Shikon majtas e djathtas tjetri dhe i pergjigjet:
    - Me fal mik. Ketu jane 30 mije spektatore. Pse me drejtohesh mua?

krejt miqesisht,
    huggos
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 21-12-2004 mė 15:00

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Kinez nė Amerikė nė orėn e parė tė anglishtes mer detyrė tė krijoj njė fjali nė tė cilėn do pėrdor "green", "pink" i "yellow". Kinezi mendon pėr ca minuta dhe i tėri i qeshur,thotė: "When the telephone GREENS, I PINK up the phone and say: YELLOW?!"
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Cili eshte burri ideal per nje grua?
    - Arkeologu. Sa me shume vjetersohet ajo, aq me teper vlere ka per burrin…

miqesisht,
    huggos

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Thėnie grash qė ndyshuan rrjedhėn e historisė…

• Zemėr, tė tė qėroj njė mollė ? – Eva
    • E mos guxo tė vish, nėse nuk mė gjen kremin qė tė shkruajta nė papyrus – Pinelopi
    • Nėse ke uri, ka ushqim nė sobė. Unė dhe fėmijėt do tė vonohemi – Midea
    • Hajde, mbaro shpejt, dhe laj duart pėrpara se tė vish se do tė ftohet gjella – Nėna e Ponc Pilatit
    • Zemėr, pashė njė gunė shumė tė bukur, vetėm 30 monedha argjendi kushtonte – Gruaja e Juda Iskariotit
    • Macoku im, kėta sapunėt e Masalisė nuk bėjnė shkumė fare – Eva Brown 1940
    • Zemėr, sot do tė dalim shėtitje me cabrio – Jacky Kennedy – 1963
    • E kush na qėnka Maoja domethėnė qė paska Mur dhe ne nuk kemi? – Zonja Ulbrich 1961
    • Jorgo, djali ynė nuk u fut as sivjet nė Politeknik. Duhet tė gjejmė njė mėnyrė ta fusim – Despina Papadopoulou 1973
    • Osama, do tė shkojmė nė New York me mamanė, por me fluturime tė ndryshme – Zonja Bin Laden

miqesisht,
    huggos

Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Nje bjonde merr pjese ne emisionin “Kush do te behet milioner”
    Prezantuesi ben pyetjet e meposhteme:

1. Sa vjet zgjati lufta njeqind-vjecare?
    - 116 vjet
    - 99 vjet
    - 100 vjet
    - 150 vjet
    >> Bjondja perdor xhokerin dhe nuk i pergjigjet pyetjes.

2. Ne cilin nga shtetet e meposhtem ndodhet "Panama Hut"?
    - Brazil
    - Kili
    - Panama
    - Ismerino
    >> Bjondja kerkon ndihmen e spektatoreve

3. Ne cilin muaj te vitit e festojne ruset Revolucionin e Tetorit?
    - Janar
    - Shtator
    - Tetor
    - Nentor
    >> Bjondja vendos te therrase nje shoqen e saj bjonde

4. Cili eshte emri i vogel i mbretit te Anglise, George IV?
    - Albert
    - Tefik
    - George
    - Manoli
    >> Bjondja perdor te drejten e ndihmes

5. Nga cila kafshe e moren emrin Ishujt Kanari?
    - Kanarina
    - Kanguri
    - Kali
    - Foka
    >> Bjondja jep pergjigje te gabuar dhe… perjashtohet

Me siguri qeshet eeeee...
    Dhe tani pergjigjet……

* Lufta 100-vjecare zgjati 116 vjet (nga 1337 deri ne 1453).
    * "Panama Hut" eshte ne Ismerino
    * Festimi i Revolucionit te Qershorit behet me 7 Nentor
    * Emri i vertete i Georgit IV ishte Albert. Mbreti e nderroi emrin me 1936
    * Ishujt Kanari e moren emrin nga Fokat. Ne latinisht “Kanari” do te thote “vendi i fokave”

Atehere... ??
    Mos ishe gje edhe ti bjonde ne ndonje jete te kaluar?
    Bjondja jone te pakten perdori xhokerin e saj!

MERRNI PJESE NE DITEN NDERKOMBETARE NDAJ SEMUNDJEVE MENDORE !

DERGO NJE MESAZH INKURAJUES NDAJ NJE TE SEMURI MENDOR QE MUND TE NJOHESH..*

(Sic ma derguan edhe mua… e sic ta dergova edhe ty…)

miqesisht,
    huggos

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •