Urime festa e Kurban Bajramit per gjith forumistat musliman .
Allahu ua shtoft dashurin dhe respektin mes shqiptaresh.
Urime festa e Kurban Bajramit per gjith forumistat musliman .
Allahu ua shtoft dashurin dhe respektin mes shqiptaresh.
Sot Bajramin Me Zemer Te Gjitheve Ju Uroj.shendet,lumturi Dhe Gezime Te Gjitheve Ju Deshiroj....drita E Allahut Ju Ndricofte,xheneti Stacioni I Fundit Per Ju Qofte...urime Festen E Kurban Bajramit.allahu Ju Bekofte..ju Udheheqte Dhe Ju Shendrite Ne Rrugen E Suksesit Dhe Ju Sjellte Lumturi Ne Zemrat Dhe Shtepite Tuaja...me Respekt Miku Juaj Eduart Hoxha..
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Gezuar Bajramin te gjith besimtareve myslimane!
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Eselam alejkum Vellezer dhe Motra Mysliman
ju uroj te gjithve Gezuar Festen e madheruar te Kurban bajramit
paqa dhe lumturia mbizoterofte ne familjet tuaja.
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Gezuar Bajramin vellezer shqiptare, te kemi dashuri gezim dhe te bashkuar qofshim!
Gezuar!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
gezuar te gjitheve!!!
Vasudhaiva Kutumbakam
Per festa gjithmone(aspak paradoksale kjo) mblidheshim te gjithe bashke pak rendesi kishte besimi qe kishim, pinim per sebepin, afroheshim me shume, uronim pa shejtanllik, me zemer kur i thone. Une kam ngelur tek ajo kohe, nuk ndryshoj dot. Ky brezi i ri ka ca difekte, ose me mire t'i quaj efekte direkte nga shplarjet e trurit qe po peson nga teorite lindore e perendimore.
Tani une pyes vehten Ka ndonje arsye te mblidhen njerezit si ne diktature(e vetmja e "mire" e saj), te qanin hallet e te miqesoheshin dhe gjithmone me nje GOTE perpara?
Drague!
Tani sa me erdhi furnizimi nga atdheu 2L Raki mani(Korca) 4L Raki Rrushi Berati AAA (cilesi) . Po e mbush nji per ty. Gezuar!
Nejse qe te mos prish ambientin e temes.
Rakia eshte dicka qe prish shendetin dhe respektoj ndalimin e pirjes se saj ne besimtaret myslimane shqiptare, gezoni sipas tradites vellezer.
Respekte!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Arabia Saudite edhe zyrtarisht ka shpallur qe Kurban Bajrami eshte me daten 26.10.2012,diten e premte,qe perkon me daten 10 dhul-hixhxheh 1433.
Krijoni Kontakt