Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    o Flag ku eshte leverdia jote per gjithe kete propagande qe po ben ? ( apo do marresh ndonje Ipod tjater " falas " lol )

Njerezve sja mbush dot mendjen ti , dhe sidomos sot .

Nuk ka asgje falas ne kete bote . Mbaje mend mire kete .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    o Flag ku eshte leverdia jote per gjithe kete propagande qe po ben ? ( apo do marresh ndonje Ipod tjater " falas " lol )

Njerezve sja mbush dot mendjen ti , dhe sidomos sot .

Nuk ka asgje falas ne kete bote . Mbaje mend mire kete .
    O Pink, çdo respekt ndaj jush dhe ke te drejt se sot nuk mundesh t'ia mbush mendjen askujt.

Une nuk po mundohem ne asnje moment t'ia mbush mendjen askujt por thjesht keto pergjigjet qe i kam shkruar me lart jan thjeshte pergjigje te atyre qe me akuzojn se une po mundohem ti mashtroj te tjeret per me arrite dicka personale.

Kjo per te marr iPods dhe kameras falas me te vertet funksionon por duhet te kesh durim dhe 10 shoke(në UK ) dhe eshte me vetdeshire. Linku existon, si per kamera ashtu edhe per te vertetuar raportet nga mediat me te medha boterore siq jan NY Times,CNN etj.

Një duhet te mendoj logjikisht se a thua keto media mund te raportojn nje genjeshter kaq te madhe nese me te vertet njerzet do te humbasin lekë. Sikur njerzet do te humbasim lekë atehere shume leht do te kerkonim kompensim nga keto media. Keto media nuk besoj se do te rezikonin nje gje te tillë.

Kjo eshte thjesht piramidë, une i gjej 10 persona, ti i gjen 10 dhe kur keta i kompletojn keto oferta, atehere fitojn keto iPods e digital kamera(ne UK) TV, Desktops, Imacs etj(ne USA).

Prap po them se ne postimin e pare ka qenë shume thjesht, shikoni kete link nese doni te merrni nje iPods apo kamera falas. Ata qe kan qenë te interesuar dhe i kan lexuar deshmitë e ofruar, me vetedeshire kan mundur edhe te regjistrohen ndersa ata qe nuk i kan besuar apo nuk kan qen te interesuar, thjesht kan mundur te injorojn kete postim timin.

Por, disa anëtar, per arsye te panjohura per mua, filluan te me ofendojn personalisht sikur qe nje zot e dij se cka ju kam berë atyre apo sikur se me te vertet ky linku im i ka bankrotuar ata.

Sidoqoftë nuk do te vazhdoj më lidhje me kete temë per derisa me duhet te mbrojë emrin tim athere me duhet te pergjigjem.

Kjo pergjigje eshte vetem per ju PINK e jo siq e quajte propagand te ketij linku.

Nje gje qe kam mesuar ne jete e aq me shume neper forume eshte qe asnjehere te mos provojë te ndryshoj te tjeret si te mendojn apo ti ndaloj si te shkruajn paknaqsit e tyre. Ne kete forum e besa ne cdo forum tjeter gjithfare budallai shkruan e gjithefare budallai lexon(keshtu afersisht mendon edhe ALbo ) Prandaj kush te don le te beson e kush nuk don mos te besoj por ama madje te mos ofendojn anetaret tjere pa arsye.

Me respekt PINK
    Flag

P.S Leverdia ime eshte e njejta si per te gjithe ate qe vendosen te regjistrohen e te kompletojn kete ofert. Leverdia eshte e njejte, 1 kamer digitale ose Ipod. Nje leverdi e kam pasur njehere kur e mora nje kamer e tani qe u kompletua edhe kjo ofert po pres kameren tjeter, leverdi qe do te shijojn edhe ata qe benen te njejte gje si une.

Oh edhe kete, une e kam cekur se kompania Gratis na i ofron falas ndersa kjo vet paguhet nga keto kompani qe regjistrohemi dhe marrim oferta si p.sh DVD rental, regjistrim ne Ebay.com etj. Me fjale tjera PINK, dikush i paguan keto iPods, mirepo jo ne qe regjistrohemi dhe e anulojm keto oferta me kohe. Shume thjesht. Kjo ishte me te pergjigjur ne ate se nuk ka asgje falas. Ju keni te drejt mirepo edhe une kam te drejt, sepse une nuk kam paguar asnje cent per keto kamera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga flag : 25-01-2006 mė 19:36

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Samsung HMX-R10 - kamera mė e vogėl HD
    Nga new-man nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 15:33
  2. Njė kamera e fshehtė trondit qeverinė?!
    Nga ALBA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2004, 15:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •