Nisur nga postime ne tema te ndryshme ne kete forum po hap kete teme qe te mos nderpritet zhvillimi i temave te tjera.
Secili ketu mund te lere shenim kohen, lojen dhe nick me te cilin luan...
Pershendetje
Nisur nga postime ne tema te ndryshme ne kete forum po hap kete teme qe te mos nderpritet zhvillimi i temave te tjera.
Secili ketu mund te lere shenim kohen, lojen dhe nick me te cilin luan...
Pershendetje
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Un per momentin po luj vetem ne PS2 Online...
Ne PS2 luj Socom III dhe me von kur te dali Winning Eleven 9 (Pro Evolution Soccer 5) do jem dhe aty nga fundi i muajit Shkurt.
Per PC luj vetem American Conquest dhe me von nga fundi Janarit do jem tek loja e re American Conquest: Divided Nation!
Kush deshiron ta rrah mire e mire ne bilardo, le te vije andej nga SL7 Bilardo tek Yahoo. Dhe t'i mbushe xhepat mire e mire se do t'ia thaj
Kurse nik nika qenka shume i thelle ne ato lojerat e veta, me duket sikur po flet kinezçe(po e deklaroj me ne fund : nuk kam lozur kurre ne play station apo tjeter, me te vertete nje katundar i keq
)
Ka ndonje qe deshiron te mesoje si luhet bilardo ? Ok, it's so easy. Ejani ne Dust in the Wind - bilardo dhe atje e shohim sa ju vlen lekura![]()
na shkruaj linkun zogu se erdha me te mund
http://fr.play.yahoo.com/games/login?page=pl
dust in the winddo te te rrah keq
![]()
Ke hy ne nje vend ku eshte e stermbushur dhe nuk mund te hy keshtu qe shpetove pa te rrah![]()
ok, po dal dhe te lajmeroj sallen...
E shoh une qe asnje nuk me afrohet
Social lounge 5
Ka ndonje per ndonje loje te shpejte checkers .( po pati mundesi te jete profesionist dhe jo amator lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt