Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89

TE DUA ,thuhet me fjal apo me ZEMER?

TE DUA thuhet me zemer jo me fjal po tani esht ber mod ti thuash qdo kjut te dua edhe pse nuk mendon ashtu .....ok une per veten time njeriut te dashur do ti themTE DUA .
    Por Nuk mund ti them kurre Dikujt te dua vetem dhe vetem sa per te kaluar kohen ose per te kaluar rradhen
    Ju si veproni?
    Interist Deri Ne Vdekje!
    Adriano 10 is The Best!!!

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Kurse Mendimi Im Per Kte Teme Eshte Ky.

Te Dua Ta Thuash Me Fjale Eshte Bere E Modes Sepse Dhe Fjalen E Mer Era

Ta Thuash Me Zemer Eshte Shume Gje E Bukur Por Vjen Nje Dite Dhe Zemra Pushon Se Rahuri Kshu Qe As Me Zemer Sjam Plotesisht Dakord.

Un Si Edi Te Dua Te Dashures Sime Sja Kam Then As Me Fjale As Me Zemer Por Me Shpirt
    Do Thoni Pse Me Shpirt Sepse Dhe Kur Zemra Ime Te Pushoj Se Rahuri Shpirti Im Do Jetoj Perseri Pra Kte Kuptim Ka Fjala Te Duash Te Dashurosh Me Shpirt Sepse Shpirti Jeton Perjetesisht

Thjesht Mendimi Im

Eduardi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Te dua thuhet me zemer por edhe me fjale. Sepse kemi nevoje ta degjojme. Sepse na pelqen ta degjojme.
    Mos kaloni kot tani ne ekstrem per hit te vertetesise se fjales (se perseri ekstrem mbetet dhe ky).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 09-11-2005 mė 10:45

Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89
    Citim Postuar mė parė nga EDUARDI
    Kurse Mendimi Im Per Kte Teme Eshte Ky.

Te Dua Ta Thuash Me Fjale Eshte Bere E Modes Sepse Dhe Fjalen E Mer Era

Ta Thuash Me Zemer Eshte Shume Gje E Bukur Por Vjen Nje Dite Dhe Zemra Pushon Se Rahuri Kshu Qe As Me Zemer Sjam Plotesisht Dakord.

Un Si Edi Te Dua Te Dashures Sime Sja Kam Then As Me Fjale As Me Zemer Por Me Shpirt
    Do Thoni Pse Me Shpirt Sepse Dhe Kur Zemra Ime Te Pushoj Se Rahuri Shpirti Im Do Jetoj Perseri Pra Kte Kuptim Ka Fjala Te Duash Te Dashurosh Me Shpirt Sepse Shpirti Jeton Perjetesisht

Thjesht Mendimi Im

Eduardi...
    Eduardi hallall vella sepse une se mendova kaq thelle te them te drejten,shume e bukur kjo!
    Interist Deri Ne Vdekje!

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
    TE DUA thuhet me zemer jo me fjal po tani esht ber mod ti thuash qdo kjut te dua edhe pse nuk mendon ashtu .....ok une per veten time njeriut te dashur do ti themTE DUA .
    Por Nuk mund ti them kurre Dikujt te dua vetem dhe vetem sa per te kaluar kohen ose per te kaluar rradhen
    Ju si veproni?
    Dupi, zemra nuk flet, flet goja. Pra fjalėt thuhen me gojė.
    Dikush mund ti thot pa i ndjerė fare, dikush i ndjen e nuk i thot... dikush e thot atė qė e ndjen... dikush nuk e di mė se ēka ndjen...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Te dua shkruhet ne leter , dhe e noterizuar po pati mundesi
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Fjala te dua, shprehet me goje, ndihet me shpirt them une per vete! Tani ka dhe njerez qe as e ndiejne as gje....po gjera te vogla
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Te dua shkruhet ne leter , dhe e noterizuar po pati mundesi

Shume interesante kjo ide!!!E kam degjuar dhe nje here tjeter dhe me ka pelqyer shume!
    Interist Deri Ne Vdekje!

Vajzė Labėrie Maska e ~Lovely_Gurl89~
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Inside U
    Postime
    56
    Pesonalisht e perdore shum here fjalen TE DUA tek ata qe me duan por dihet qe del nga zemra ime nuk esht se them te dua keshu kot, perfshihen dhe familjaret, P.SH vete puc mamin muahhhhhhhq, ja bej Te DUA SHUM zemla ime po ashtu me Gjyshen dhe te tjeret me radhe.....Se perdesh dola nga tema qe thoni ju sigurisht fjala TE DUA thuhet ne te shumtat e rasteve me ndjenje zemre dhe jo me fjale, kaqe kam per tani me von shtoj ndonje cope tjeter.

P.S ju dua shummmmmm, del nga zemra por ja qe duhet ta shkruaj me fjale
    Heyyy Mos Andejjj

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
    Ju si veproni?

Koha eshte ajo qe tregon cdo gje dhe nese fjalen te dua e the me zemer apo me shpirt apo me goje!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •