Per mua ideali do ishte 6.Une,nusja,1kolopuc(ska rendesi se djal apo vajze),1vile e papame me pamje nga deti,1lamborghini edhe shum leke.Kjo do ishte ideali qe enderron cdo njeri![]()
Per mua ideali do ishte 6.Une,nusja,1kolopuc(ska rendesi se djal apo vajze),1vile e papame me pamje nga deti,1lamborghini edhe shum leke.Kjo do ishte ideali qe enderron cdo njeri![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Une do kisha 3 gra se ma lejon fejaHahaha shaka 1 grua ja 3 kalamaj ose dhe nje skuader futbolli po pata fuqi dhe ca shtepia ose nje fabrike me prodhimtari te perditshme lekesh
![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Ideale????? Po planifikimi familjar llogaritet ne baze te te ardhurave,mund te keshe deshire per familje numerike po varet sa je ne gjendje ti plotesosh kerkesat ekonomikisht, per mua dy prinderit+dy femij=idealja
Duke pare qe une vete jam rritur ne nje familje vertete te vogel, dhe me vjen keq per kete por mesa duket atehere paska qene ne mode qe familjet e"mudernizume" te kene pak kalamaj, do doja nje familje prej 6 anetaresh: 4 beba+ prinderit.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Familja ideale.......4 minimumi.....pastaj sa me shume leke te kesh aq me shume kalamaj!!!
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
14 = 12 + 2
per mua familja ideale nje vajze dhe nje djale dhe ato ishalla tu befshin hallall![]()
Ne familjen time jemi shum antar dhe kjo gje me pelqen jasht mase pasi edhe shumica prej nesh kan diploimuar dhe jemi ne studime e siper dmth kemi ksuhtet e mira apo mesatare dhe kjo gje me pelqen.Per mua familja Ideale me te ardhura mesatare do te ishte 3(babi,nena,cun apo goce)kurse per ata qe kan kushtet apo te ardhurat e mira sa ma shum femije...heheh
Pershendetje dhe respekte per te gjith prinderit!
Nje Familje Ideale.
Per mua Familja eshte ideale me aq persona qe ka,
nuk mundet askush ta paramendoj se sa femije do ti ket ate e vendos vetem perendija aj qe na dhuron ato dhurata me te mirat dhe me te emblat ne kete bote.
Pra mendimi im eshte aq sa te jen eshte FAMILJE IDEALE
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Krijoni Kontakt