Close
Faqja 10 prej 28 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 271

Tema: Black Metal

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Per Summoning kam degju qe suksesin e karrieres e kane te lidhur vec me ket albumin Dol Guldur, kshuqe nigjoje po pate mundesi...Minas Morgul e tjerat perpara kan pas dal ne rremuje e siper, line-up changes and such...
    Po ky esht nga ato albumet qe behet me i madh se grupi...si Bonded by Blood psh.

Sa per Beherit, s'di, zakonisht me pelqejne grupet me distorted production...Darkthrone ose Burzum psh e perdorin at distortionin perfekt...po ktu te Beherit mu duk icik i egzagjerum, sikur e kishin kalu masen.

now Playin: Massacra - Final Holocaust

ajo coveri i Freezin Moon nga Vader ishte wicked meqe ra fjala

Njė listė e vlefshme: Hades - The Dawn Of The Dying Sun; Nargaroth - Orke (demo) '91, Herbstleyd '98 dhe Rasluka II '02.

---

Citim Postuar mė parė nga vampmirela666
    po e mbyll duke degjuar kryevepren ne akustike MIN HYLLEST TIL VINTERLAND aaa ēa ambienti degjon eren ne fillim qe fryn dmth 'north wind that blows' dhe kam vetem nje deshire : te shetis vetem permes nje pylli me debore ne erresire dhe SATYRICON shume fort te veshi ,ju pershendes te gjitheve
    "Shadowthrone" dhe "Dark Medieval Times", zemra mal. Ky i fundit (mnjf i pari nė kohė) ka dalė kur Satyri ishte ēerr. "Mist by the Hills" pėr mu.

Citim Postuar mė parė nga Ryder
    Ajo Drawin Down the Moon e kishte production si miza n'qyp plako, ai producenti do ket qen on a bad acid trip...po gjynah se albumi ishte i mir...duhet ta nxjerrin edhe iher digitally remastered qe te nigjohet tamam.
    Blasfemi! Blasfemi! Ngjo ktu, merr nanji hi-fi tamom e ngrija zonin tamom, mundsisht me nai pyll tamom, e masnej flasim tamom! Me i bo remaster ksaj osh sakrilegj mėr jau. Dy javė zbor ti lal, shėrbim me nai xhamikishė, t'recitosh lavdi Jahvallahut pėr dėnim.

---

Unė kam mbledh i herė tėrė rekomandimet e Behemoth-it nga kjo tema, dhe po ri-edukohem ndėrkohė kėta poshtė duhet t'i nigjoni patjetėr, suedezė

Emri:  sgrcover.jpg

Shikime: 143

Madhėsia:  23.6 KB

Sigrblot - Blodsband (Blood Religion Manifest)
    http://www.sigrblot.se/

---

Sot Blodsrit - Helveteshymner, '04 http://www.blodsrit.se dhe Borknagar - Borknagar, '96.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 29-01-2007 mė 03:41

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    30 ditet e Ramazonit as kom honger as kom pieee lol...kshuqe e kam kalu edhe zborin blasfemik lol...po varet si ta kap veshi plako, albumi ishte shum evil, po prap mendoj qe produksioni i pluhurosur ja ulte vlerat...distortion te perdorur perfekt gjen te Dunkelheit...kush do me nigju perfect distortion mos te shkoje me larg.

Ca mendoni per COF? Mund te mos jen BM ne kuptimin nihilist te fjales, po muzikalisht 2-3 albumet e para (dusk and her embrace e sidomos cruelty and the beast) m'duken shum te arritura ne at stilin e tyre gotiko-ekstrem.
    Mas cruelty and the beast, (hiq nej kenge teke si from the cradle to enslave) jan kthy si reklame ambulante per nej dyqan sadomazokist nga Sohoja.

now playin: Morpheus Descends - Ritual of Infinity (no school like the old school)

i/e regjistruar Maska e vampmirela666
    Anėtarėsuar
    09-01-2005
    Vendndodhja
    in Valhalla
    Postime
    54
    HELLo

hahaha e forte kjo qe ke thene BEHEMOTH-o per klipin e BLASHYRKH por me degjo pak...
    pikerisht ai pasazh kur vrapon me getat e zeza me pelqen sepse eshte nje nga klishét e metalit qe te kujton vitet 1980-1985 ku shume grupe si MAIDEN psh siē e thua dhe vet realizonin klipe jo te shtrenjta me xheste qe sot na duken kiē=banal (dhe me te vertete jane ashtu) por ketu qendron e gjithe gallata dhe me vjen per te qeshur qe kjo u perserit ne kohe me moderne nga nje 'mighty band' siē do te thoje ti :-) qe jane IMMORTAL dhe ai moment thyen klasin e klipit dhe krijon kontrast komik,besoj se me kuptove mire tani...

KSC2-303

me behet qejfi qe tu be zemra mal me SHADOW dhe DARK te SATYRICON sepse jane gjithashtu te preferuarit e mi shume fantazmagorik!shkurt dy kryevepra!Me ē'kane kompozuar me tej nuk jam e bindur qe do rikthehen aq mire sa ne fillimet e tyre
    dhe me vjen keq por nuk i dihet...

ju pershendes me DOMINIONS OF SATYRICON

i/e regjistruar Maska e vampmirela666
    Anėtarėsuar
    09-01-2005
    Vendndodhja
    in Valhalla
    Postime
    54
    BUUUM

hmm hmm me kishte shpetuar kjo...
    po jap dhe une opinionin per DRAWING DOWN THE MOON qe per mua eshte pikerisht nje nga ato realizimet nga me' truly-undergound' me nje 'sound' te felliqur nje nga me 'raw,evil ose feary'se nuk dua te perseris ate qe ka shkruar BEHEMOTH-i me mendimin e te cilit jam me shume se dakord (ke fituar piket maksimale ketu nga ana ime) Pikerisht qepare po degjoja nje demo te BATHORY te vitit 1983 ku regjistrimi eshte pertoke dhe duket sikur bateria luhet mbi teneqe por megjithate madheshtia e muzikes degjohet dhe nuk eshte e veshtire per tu ndjere dhe s'ka nevoje per nje 'sound' me te mire per te ndjere emocionet...

METALI NUK ESHTE VETEM MUZIKE POR SHPREH GJITHASHTU NJE GJENDJE SHPIRTERORE...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Cfare do konsideroheshe Eyes of Ligeia ?
    Se me emra qenkeni te tmerrshem .. ..
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Per doom s'ishin keq...shum te ngadalte, tip Cathedral...

Kto dit kam nigju grupe gjys doom gjys black...Thorns, Samael..

Kam marr edhe Nargaroth "Black metal ist krieg"...fuqishem ishin megjithse mu duk me teper si grup nostalgjik per valen e dyte te blackut...kishin shku nje shkalle me tej se inspirimi nga Burzum e ja kishin kopju nja dy kenge riff per riff. (krahaso "Pisen Pro Satana" me "War")

Tjeter...Absu "Tara", kryeveper thrashi me shum se blacku...edhe Black Legions nga franca...Mutiilation, Torgeist, Vlad Tepes qe si kam nigju hala tamam.

now playin: Bloodbath - Breeding Death (masterpiece...ta keshilloj edhe ty ket Cyclo)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ryder : 01-04-2005 mė 11:43

BLESSED BY DARKNESS Maska e metalheart
    Anėtarėsuar
    02-12-2004
    Vendndodhja
    korce
    Postime
    1
    Hey man ti paske shijet e mija !Edhe une pelqej Dimmu Borgir,Cradle Of Filth,Covenant,OLd mans Child,Limbonic Art,Sternenstaub,Siebenburgen shkurt me pelqen Black melodik.Nga Cradle of Filth kam 4 albume dhe ''Spiritual black dimensions'' i Dimmu Borgir eshte fantastik.Keto i kam gjetur me shume mundim se ketu informacioni mbi kete lloj muzike eshte mjaft i vaket.

Horned Almighty Maska e Behemoth
    Anėtarėsuar
    05-11-2003
    Vendndodhja
    In The Woods
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga Ryder
    Kto dit kam nigju grupe gjys doom gjys black...Thorns, Samael..

Tjeter...Absu "Tara", kryeveper thrashi me shum se blacku...edhe Black Legions nga franca...Mutiilation, Torgeist, Vlad Tepes qe si kam nigju hala tamam.

now playin: Bloodbath - Breeding Death (masterpiece...ta keshilloj edhe ty ket Cyclo)
    Haha, edhe une per Samael isha para 2 ditesh. Booo sa kohe kisha pa e degju Ceremony, mos pyet. Aq shume sa e ndjeva nevojen ta kisha ne vesh qjith diten, nja 3 here e degjova. Eshte tamom nje nga ato albumet e rralle ku te gjitha kenget jane klas dhe nuk te merziten kurre. Pa diskutim nje nga top10 albumet e mi te Black (sic njifen me shume).

Paske Vlad Tepes ti? Pse nuk flet o plak? Une i rash botes qark duke i kerku. As ne Ebay nuk i gjen dot. Bohu mbare na bo i kopje. Mutiilation jane si vet emri - pain, torture, suffering.

Kto Bloodbath akoma s'jom bo mbare me i kerku, lash nom.

Citim Postuar mė parė nga KSC2 - 303
    Unė kam mbledh i herė tėrė rekomandimet e Behemoth-it nga kjo tema, dhe po ri-edukohem ndėrkohė kėta poshtė duhet t'i nigjoni patjetėr, suedezė

Sigrblot - Blodsband (Blood Religion Manifest)
    http://www.sigrblot.se/
    Ej, forumi per kete pune eshte. Shkembim iderash dhe eksperiencash. Edukimi eshte i dyanshem gjithashtu. Keta lart nuk i njof por me c'lexova duket sikur ia vlejne - kishin ca review interesante.

Sot e dje isha per jete Finlande - Alghazanth, Funeris Nocturnum dhe (per ata qe pelqejne Dimmu ose Old Mans Child) Trollheims Grott - Bizarre Troll Technology.
    Behemoth's Room Ov Metal
    ATTERA TOTUS SANCTUS

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Nji split VT/Torgeist kam un plako me mp3. (tip demoje) Nqs esht gje me co adresen ne mp, ta hudh ne disk e ta nis ka java tjeter.
    Un tashi jam tu i nigju, qekan mir...ndjehen ca influenca immortal e darkthrone (graveland ne ca vende), po ne pergjithsi muzike origjinale. produksioni qeka muffled e distorted ne nje pike sa soundi i kitarres te duket si brisk rroje i ndryshkur lol Nga kjo me kujton Yggdrasill te Enslaved qe ka soundin me te eger qe kam nigju ne black.

metalheart ti mireseerdhe po Spiritual Black Dimensions esht me shum masturbim tastierash se album metal. lol Nga Dimmu Borgir me pelqen...asgje me then te drejten, po si albume kam Enthrone edhe Stormblast qe s'jane keq.
    Old Man's Child e kto grupet qe fusin elemente power ne black si kam shum qef.

Faqja 10 prej 28 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •