Postuar më parë nga
Goldanitus
Une e di nje histori interesante per Raulin.
Kur ishte i ri Raul luante ne fillim ne Atletiko Madrit dhe ne ate kohe Atletiko Madriti e kishte nje ndeshje per t'a zhvilluar me Real Madritin. Rauli ne ate ndeshje ishte ne dyshim se a do te luante. Jo se ishte i lenduar por gjate udhetimit me autobus per ne stadiumin e realit-"Santiago Bernabeu" te gjithe lojtaret ishet te nen stres dhe frike me perjashtim te Raulit qe ishte ne qejf dhe po ndegjonte muzik. Nderkohe dikush e keshilloi trajnerin e atletikos te mos e fus ne loje Raulin sepse ju dukej shume jo serioz per nje ndeshje kaq te madhe. Mirpo trajneri i atletikos nuk degjoi dhe e futi raulin ne loje qe nga minuta e pare e ndeshjes. Ne kete loje Rauli shenoi 3 gola dhe qe te gjithe i impresionoi paraqitja e tij. Menjehere trajneri i realit tha se me qdo kusht duhet ta kete kete lojtar ne formacionin e tij dhe keshtu edhe ndodhi. Tani siq e po e shohim rauli ka fituar qdo titull qe eshte i mundur te fitohet me realin.
Nuk e di nese kjo histori eshte e bazuar ne nje ngjarje te vertet por keshtu kam degjuar
Krijoni Kontakt