Penalltia ishte sade or ti, edhe Cim Qorri te pazari i ri e pa qe ishte penallti. Mos u beni tifoze te semure kot. Thuj qe shpetoi bajerni pa henger edhe nja 2 petlla te tjera, kokkartofelnat.
BAYERN MUNCHEN
MILAN
Penalltia ishte sade or ti, edhe Cim Qorri te pazari i ri e pa qe ishte penallti. Mos u beni tifoze te semure kot. Thuj qe shpetoi bajerni pa henger edhe nja 2 petlla te tjera, kokkartofelnat.
Po ti me cfare e pe me dylbi...lol...ahahahaa.....ate po e thone kanalet italiane vete qe dora ishte ngjitur me trupin ...kurse ti nje cope mishi qe e ke pare me miza tv. vjen dhe na thua dora hapur si balone tauke. ...mos na bej me per te qeshur me,,, ajde bye tani...Postuar mė parė nga Lunesta
Gjithcka e bej per vete...
Gjykimi ishte i sakt: 1.Ismael u shtri ne toke per ta bllokuar topin por nuk arriti ta hiqte doren qe ta kapte me trup...2.albitri ishte afer...3.albitri kishte dhe mikfrofone per asistence dhe jo si ne kampionatin Italian...4.Interistave ju vjen inat qe pse nuk humbi Milani![]()
Cfare do ta quani nuk presin asgje me shume prej juve (interistave) keshtu qe sdo ta zgjasim shume se nuk o hera e pare qe futeni ne debate qe skeni interes vecse nga inati...ta pranoni a jo barazimin e meritum, fitorja na shpetoi nga dora!
Per ndeshjen: E prisja dominimin e Bayernit ne pjesen e pare dhe ne pjesen e dyte e dija qe Milani do reagonte dhe ja arriti. Ne ket ndeshje Bayern vuajti shume nga ajo qe Mageth na tha para ndeshjes! Kur nji ekip ka 10+ pike advantazh ne lige nuk ka arsye pse te jet me i lodhur nga ekip tjeter qe ne ligen e vet esht ne situate te kundert! Po e mbylle Ballack i gjith ekipi vuan dhe ket here nuk ishte loja e Bayern qe u fitoi golin por vec aftesia individuale e Ballack qe beri ne gjuajtje qe as mbrojtja dhe Dida skishte cfare te bente!
Tashti ne presion do jet Bayern...ne San Siro sdo jet Milani ne presion te bej lojen...Ne San Siro jemi me te fort dhe kam besim ne kualifikim!
Mire une 'copa mishit' ashtu mu duk si penalltI sade tek tv i im me miza, po ti biba elbasonit ku e pe ndeshjen, te lokali bugaceve? Nc Nc.Postuar mė parė nga Ina_19
Ndeshja 2 Milan 2 Bajern 0
ROMA ROMA ROMA
Bayerni ka qene superior ndaj Milanit, ate rast qe leshoi Makaay, pas shenimit te golit te pare nga Ballack (me fal se them, por Dida eshte bere katastrofe, me kete forme duhet te harron Boterorin) ishte mekat.
Milani, u tregua dhelper duke marre nje penallti te dyshimte, dhe duke u munduar qe me gjysem raste te kercenon portjerin e dyte bavarez.
Nuk flas me shume, por them se edhe ketu asgje nuk ka marre fund, sepse Bayerni ka nje loje stabile, ndersa stabiliteti Milanit i mungon, kjo eshte fakt!
Nuk beje tifo mer gjermont, sepse me shume dua taljont, por me sa pashe une mbreme, Milani do te kete te veshtire te del ne raundin tjeter.
Lucio dhe Ismael, ne mbrojtje jane teper te forte, mandej Pizzaro dhe Makaay, ne sulm, jane te mjaftueshem per triumf, mos te harrojme ketu edhe fenomenin gjerman, Ballack!
Le te fiton me i miri pas dy javeve ne Milano!
My silence doesn't mean I am gone!
Fare nuk ishte per penalti,por cka ti besh arbitrit dhe keshtu ai gol na shuajti shpresen,por u verejt edhe mungesa e Schvainstainger ku nga ana e dhjatht nuk kishte krosime precize,por do te shohim ne milano.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Eh cme ka gjet me keta milanistat .... Ju mohoni edhe ate qe shofin te gjithe ....
Mire une jam interist , po ata tek stacionet e medisetit (stacionet e milanit) , qe thoshin ''dora ngjit pas trupit ...po te na e jepnin nje penallti kunder si kjo , do na ikte truri '' ......
Po trajneri Magath , qe thote : << Nuk kam pare asnjehere te jepet nje penallti e tille ne champions .Dicka skandaloze >>....
Apo edhe ky eshte interist ....![]()
Mos te merrte ate dhuraten Milan nuk barazonte dot dje ...
Bayern nuk arriti te mbyllte ndeshjen ne pjesen e pare , ku dominoi dhe duhet te shenonte golin e dyte....E nderlikoi kualifikimin ....
E them qe Bayern i jep lamtumiren champions ...99% kualifikohet milan dhe 1% Bayern ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
inter forever...mos ngaterro Milanin me Juven...
Suksese bajernit vitin tjeter. S'kan shans. Pike.
Ka mbetur njeri tjeter pa e diskutu ate qe ishte apo jo penallti ?
O interista shikoni mo te mblidhni veten se pame cpame dolem barazim po ju po rrini akoma ne mankth e ndjeni qe tani humbjen.
Forca MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
Intersistat e mohojne thuaj
Forca MILAN
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt