obobo...po pse e hidheroni gjendjen shpierterore me keshtu lloj muhabetesh. jeni futur te gjithe me koke, gjermane e italiane ne sfide kunder njeri-tjetrit.
E thashe me bindje qe nuk do binte kjo sfide, sepse do largonte shume shpejt njerin nga klubet me te suksesshem dhe me te medhenj ne evrope nga finalet e Champions-it. Eshte hedhur bayern me shpate kunder ketyre ktu. po lere more, me mire mos e shtyjne me ndeshje extra, dhe te pergatiten shpirterisht dhe fizikisht per boteror. ajo eshte per tu luftuar.
problemi me Milanin eshte pare ne keto ndeshje: mobilizim i dobet dhe pasiguri ne shume situata ne mbrojtje. nderkohe qe sulmi nuk eshte keq, aq me teper kur shihet se si ecen loja kur Kaka fluturon. ky do jete i veshtire per tu mbuluar per gjermant, por normale jo i pamundur. mesfusha, pak a shume, eshte e njejte me ate te 2 viteve te fundit, dhe kete e them per te 2 ekipet, ndaj qe loja pak a shume dihet se prej kujt pritet te luhet, Ballack, Deisler, Seedorf, Pirlo, Gattuso.
Makaay nuk ka bo neihere hajer kunder Nestes ose Maldinit. jane ekipe qe kane te dyja mbrojtesa te fuqishem dhe te pregatitur teknikisht.
une do thoja qe jane ekipe simetrike, pak a shume, gje qe do e beje pothuajse te paparashikueshem rezultatin e ndeshjeve.
tani per tani, nuk po tregohem as destruktiv dhe as po sulmoj, sepse s'jam shume ne terezi.
p.s: a ka ndonje qe do me date 21 shkurt me shku ne Mynih me e pa neshjen ne Allianz Arena? une e kom i menje.
{^_^}
Krijoni Kontakt