Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 164
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Cassano...

-

-

My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Cassano per se afermi pershendet nga Carlos e Beckham...

--

--

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Cassano ben treningun e pare bashke me Ronaldon, ndersa Roberto Carlos ka kohe per argetim me Robinhon.........

Ndeshja e radhes eshte ajo mes: Villarreal CF vs Real Madrid CF , diten e Deilė, ora 19:00.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ndeshja ne Villareal ne "Inferno Amarrilo" do jet e veshtire se Villa lu mire mrena. Un ndeshjen kam me e pa dhe shpresoj qe Cassano te luj, them se nuk do zhgenjej sic ka ber me Romen dhe do tregoj formen e tij te mire. Kur Cassano "do me lujt" kur eshte serioz eshte lojtare klase dhe kur sdo behet keq fare nga "mendjemadhesia".

Davius pritet qe Cassano te jet ne formacion te Dielen?

CDT Maska e -Edu
    Anėtarėsuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc
    Ndeshja ne Villareal ne "Inferno Amarrilo" do jet e veshtire se Villa lu mire mrena. Un ndeshjen kam me e pa dhe shpresoj qe Cassano te luj, them se nuk do zhgenjej sic ka ber me Romen dhe do tregoj formen e tij te mire. Kur Cassano "do me lujt" kur eshte serioz eshte lojtare klase dhe kur sdo behet keq fare nga "mendjemadhesia".

Davius pritet qe Cassano te jet ne formacion te Dielen?
    Cassano nuk lun, do tė mbetet nė Madrid pėr tė rikthyer formėm e tij.

cicnho do tė debutojė nė kėtė lojė, me siguri nė vend te Beckhamit i cili ėshtė i suspenduar,

Gjatė stėrvitjes ka kaluar nė SPRINT tėrė mbrojten e RM pėrfshirė edhe Rcarlos qė njihet pėr shpejtėsinė e tij
    Whether long range weapon or suicide bomber
    Wicked mind is a weapon of MASS DESTRUCTION

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Do te jete me te vertete veshtire te fitosh ne nje terren aq te nxehte sic eshte "EL MADRIGALI" i Villarealit, por Reali e ka te patjetersueshme fitoren sepse konkurentet jane shume larg keshtu qe shpresojme ne nje fitore te re...

Vamos MADRIDDDDDD

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Villarreal - Real - 19:00

Casillas

S. Ramos
    Pavón
    Salgado
    Roberto Carlos

Helguera
    Guti
    Zidane
    Cicinho

Robinho
    Ronaldo

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Reali sonte barazon ne transferte kunder ekipit modest Villareal, ne pergjithesi ishte jne loje e ekuilibruar nga te dyjat palet.

Me kete barazim Reali mbetet shume pike larg kreut.

Ne kete loje debutoi per Realin edhe atrakcioni i fundit i Perezit, mbrojtesi brazilian Cicinho qe tregoi loje solide.

Ja edhe Cicinho ne aksion
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Zhgenjim pas zhgenjimi per Realin.... me duket qe Politika e Realit ka ndryshuar nga vitit e kaluara per ata skan rezultate ...po blen lojtar i duhen e si duhen veq sa per biznis te fitoj para me shume nga marketingjet , te je klub fame qe kur te shkoj jasht te bej stervitje ose diku ti mbush thaset me para ... dmth politika e tyre tani me duket mua qe ka te bej me SHUME PAK FUTBOLL...

Ndoshta e kam Gabim po mendimi im eshte ky ... Pastaj kur i shoh 5 te parat seshte reali dhe jane ekipet te tjera qe kane bugjetin sa 5 her me te vogel se te realit kjo eshte e Dhimbshme... nejse ishalla kualifikohen ne Champion league heheh lol...

P.s Me blerjen e Cassanos mendoj do te perfitoj me shume se te them te drejten Cassano eshte nje lojtar klasi dhe shume e kam dasht qe te jete ne Inter ... une mendoj qe Cassano do te Jete e ardhmja e Realit...
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

CDT Maska e -Edu
    Anėtarėsuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Citim Postuar mė parė nga Ilove_INTER
    Zhgenjim pas zhgenjimi per Realin.... me duket qe Politika e Realit ka ndryshuar nga vitit e kaluara per ata skan rezultate ...po blen lojtar i duhen e si duhen veq sa per biznis te fitoj para me shume nga marketingjet , te je klub fame qe kur te shkoj jasht te bej stervitje ose diku ti mbush thaset me para ... dmth politika e tyre tani me duket mua qe ka te bej me SHUME PAK FUTBOLL...

Ndoshta e kam Gabim po mendimi im eshte ky ... Pastaj kur i shoh 5 te parat seshte reali dhe jane ekipet te tjera qe kane bugjetin sa 5 her me te vogel se te realit kjo eshte e Dhimbshme... nejse ishalla kualifikohen ne Champion league heheh lol...

P.s Me blerjen e Cassanos mendoj do te perfitoj me shume se te them te drejten Cassano eshte nje lojtar klasi dhe shume e kam dasht qe te jete ne Inter ... une mendoj qe Cassano do te Jete e ardhmja e Realit...
    Mirė e ki deri dikun, pajtohna me ty.

Po mos mendo qe RM brengoset vetėm pėr gjendjen financiare tė klubit e cila ėshtė si produkt i sukseve tė Realit, nėse Reali nuk fiton dhe vazhdon me lojė tė dobėta atėherė bie edhe gjendja financiare e klubit, pra mos mendoni se sjau nin pėr futboll, po thjesht janė bėrė ca gabime tash dal ngadal po pėrmirėsohen.

Sa pėr ndeshjen me Villareal, njė ndeshje e ekuilibrume siē e tha edhe Davius, ka patur raste shėnimi pėr tė dyja palėt.
    Cicinho impresionoi shumė, shumė lojtar i shpejtė por disi sonte nuk e luajti bash lojėn e tij, ai ka shumėėėėė mė shumėėė tė ofroj
    Whether long range weapon or suicide bomber
    Wicked mind is a weapon of MASS DESTRUCTION

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt rusė dhe maqedonas: "Dhoma gazi pėr shqiptarėt"!
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozėt mė tė mirė nė trojet shqiptare!
    Nga metropoli nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#3
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 07:52
  5. Wanderley Luxemburgo, trajner i ri i Real Madridit.
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-01-2005, 10:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •