Close
Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 217
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Injoranca e vetme qe ka kuptim absurd eshte kjo...edhe pse jam qytetar dhe banoj ne qytetet ,por asnjeher nuk i gjej arsye vetes qe ta them me ofendim kete term Katundar apo Fshatar..

Thjesht Nese une quhem Qytetar ,pse banoj ne qytet ,mesiguri se po e nderrova vendbanimin dhe te banoj ne katund ateher mesiguri se do quhem Katundar.apo nese une momentalisht banoj ne katund dhe me quajn katundar ,por nese shperngulem ne Qytet per te banuar ,mesiguri se do quhem Qytetar...

D.m.th ky ehste nje gabim i madh dhe ofendim i nje injoranti i cili nuk e njef as veten e tij ,e te mos flasim per te tjeret...

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Per nje jete me te mire njerezit levizin edhe nga nje qytet ne tjetrin,por sinqerisht e them qe une nuk jetoj dot ne fshat.Jam lindur e rritur ne qytet ,po ashtu dhe prinderit dhe nuk i pershtatem dot jetes se fshatit.Une harroj te ujis lulet e shtepise jo me te merrem me pune bujqesore apo blegtorale.S'duroj dot macet e jo me lopet ,pulat apo delet.Jeta e fshatit eshte shume e veshtire.Kjo eshte arsyeja qe vajzat e qytetit nuk martohen ne fshat ,se nuk e bejne dot jeten e fshatit.Vajzat e fshatit e kane me te lehte per t'ju pershtatur jetes se qytetit.
    E perputhem ne konkluzionet e nxjera!

Dmth per nje jetese me te mire ecim perpara...
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Ke gjet arsyje te forte fare ..
    Se si ja kane bere ato qe jane martuar ne fshat nje zot e di e?!
    J'ua qaj hallin por me shume ty se ti me duket nuk njihke as fshatin jo qe jo ,mos te them per qytetin se smerrke ere hic me kete qe ke shkruar ...
    Eh pernat falem ishalla martohem qytet se vallaj n'fshat nuk rrihet ..@PP LOL....
    Na mbyten qytetaret ,si sdoli njeri nga fshati ketu ne forum a?!
    C'far mentaliteti ??????Mendoni se truri i njeriut varet nqs eshte nga fshati a qyteti personi .
    Sinqerisht nuk njoh ndonje qytetare te martuar ne fshat.Me djem nga fshati po ,por qe kane jetuar ne qytet.Qe nuk me jepet nga punet e fshatit e kam pohuar dhe vet ,po ty c'te ben te mendosh qe nuk paskam habere nga jeta e qytetit ?!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Sinqerisht nuk njoh ndonje qytetare te martuar ne fshat.Me djem nga fshati po ,por qe kane jetuar ne qytet.Qe nuk me jepet nga punet e fshatit e kam pohuar dhe vet ,po ty c'te ben te mendosh qe nuk paskam habere nga jeta e qytetit ?!

Po ka sa te duash se kane zbrit ne qytet ata nga fshati ose anasjelltas.
    Pastaj kaq turp qenka te martohesh ne fshat?!
    Po te gjithe rrenje fshatareske kemi,çeshte ky lloj gjykimi aman!
    Une kam lindur ne qytet dhe me pelqente te shkoja ne fshat te gjyshi.Dhe nuk me duken ata qe jetojne ne fshat me te trashe se keta te qytetit.Ka te zgjuar e budallenj kudo,si ne fshat ashtu dhe ne qytet,njelloj jane.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Po ka sa te duash se kane zbrit ne qytet ata nga fshati ose anasjelltas.
    Pastaj kaq turp qenka te martohesh ne fshat?!
    Po te gjithe rrenje fshatareske kemi,çeshte ky lloj gjykimi aman!
    Une kam lindur ne qytet dhe me pelqente te shkoja ne fshat te gjyshi.Dhe nuk me duken ata qe jetojne ne fshat me te trashe se keta te qytetit.Ka te zgjuar e budallenj kudo,si ne fshat ashtu dhe ne qytet,njelloj jane.
    Per pushime dhe une kam ikur te kushurinjte ne fshat me qejf te madh kur kam qene femije ,por per te jetuar jo.Pastaj nuk po shaj njerezit ,por jeten e fshatit.
    Nuk eshte puna te flasim me fjale te bukura ,por te jemi realist dhe jam e sigurt ,qe edhe ti nuk mund te jetoje dot ne fshat n.q.s je rritur ne qytet.Une kam patur rastin te punoj per nje kohe te shkurter ne fshat dhe jam ndeshur me jeten e veshtire dhe problemet e shumta qe ekzistojne ne fshatin e sotem shqiptar.Dhe ne qytet jeta ka veshtiresite e veta ,por jane akoma me te theksuara ne fshat.
    Pershendetje.

emigranti Maska e luigi
    Anëtarësuar
    29-08-2005
    Vendndodhja
    england
    Postime
    4
    Per pushime dhe une kam ikur te kushurinjte ne fshat me qejf te madh kur kam qene femije ,por per te jetuar jo.Pastaj nuk po shaj njerezit ,por jeten e fshatit.
    Nuk eshte puna te flasim me fjale te bukura ,por te jemi realist dhe jam e sigurt ,qe edhe ti nuk mund te jetoje dot ne fshat n.q.s je rritur ne qytet.Une kam patur rastin te punoj per nje kohe te shkurter ne fshat dhe jam ndeshur me jeten e veshtire dhe problemet e shumta qe ekzistojne ne fshatin e sotem shqiptar.Dhe ne qytet jeta ka veshtiresite e veta ,por jane akoma me te theksuara ne fshat.
    Pershendetje.
    e c'far te keqje ka fshati sipas jush , une kam lindur ne fshat dhe kam jetuar deri ne moshen 18 vjec dhe pastaj pasi kam kerkuar fatin tim jetoj me vite ne kurbet , por them qe po te kthehem ne shqiperi pasi kam dhe shtepine ne tirane , them te ik dhe te jetoj perseri ne fshat , pse do thoni ju, ku ka ajer me te paster se ne fshat dhe gjithcka e ke te fresket . mos u perqendroni tek tezat [fshatar apo katundar ] se jan shprehje te prapambetura.
    nuk kam firm pra

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539

A është mirë të bëjmë dallime në fshatar dhe qytetar?

A eshte e mire te bejme dallime ne fshatar dhe ate qytetar??

Ne te shumten e rasteve,ndjej se bejne shume dallime, Ne fshatar dhe ate qytetar.Si mendoni se kjo logjikshmeri e njerzve eshte ofendues apo ju duket normale??

Pse behen kaq shume ndarje te shoqerise?
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

Behen keto ndarje tek ata qe kane karakter te dobet.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une nuk bej ndarje nuk me intereson a esht fshatar apo qytetar te jet njeri i mire se nuk ka me njerez te mire ne ket bote...

po ajo shpreja ka ngel dhe do ngeli "ja ky fshatari" ose "sa fshatare" etj etj...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga laura.. Lexo Postimin
    A eshte e mire te bejme dallime ne fshatar dhe ate qytetar??

Ne te shumten e rasteve,ndjej se bejne shume dallime, Ne fshatar dhe ate qytetar.Si mendoni se kjo logjikshmeri e njerzve eshte ofendues apo ju duket normale??

Pse behen kaq shume ndarje te shoqerise?
    Un personalisht nuk e perdori ket term ne kuptim gjeografik,nuk eshte mire por ja se kjo eshte realitet

Faqja 10 prej 22 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  3. Polici i ndërtimores terrorizon me armë qytetarët
    Nga Humdinger në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2007, 07:52
  4. Kur qytetarët i thonë Mjaft keqpërdorimit politik
    Nga veris06 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-11-2006, 12:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •