Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*

Nje shprehje tjeter eshte shpesh e degjuar: "opposite attract" = te kundertat terhiqen

Cila nga keto shprehje i besoni me shume. Disa studime jane bere dhe rezultatat tregojn se shprehja e pare eshte me domethenese. Pyetja ime eshte: A do lidheshit ose jeni lidhur me dike qe ju ngjason? Apo jeni lidhur, ose deshironi te lidheni me dike qe eshte komplet ndryshe nga ju?
    Perpuqem shum me thenjen ' te kundertat terheqin' thjeshte nga eksperienca ime personale. Kjo nuk do te thote qe keto 2 njerez duhet te jene shum ndryshe nga njeri tjeteri...
    Ja pershembull njoh 1 cif ku te 2 po studiojne juridik, jane ne te njejtin klase, jetojne bashke - po ashtu mund te them qe kane te njejten shoqeri, kjo mendoj qe nuk eshte aspak e shendetshme per ate lidhje.

Me pelqen ajo qe kur vjen partneri ne shtepi..ai flet per punen e tij (diten e tij qe eshte shum ndryshe nga e jotja) edhe ti flet per tenden.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Pyetja ime eshte: A do lidheshit ose jeni lidhur me dike qe ju ngjason? Apo jeni lidhur, ose deshironi te lidheni me dike qe eshte komplet ndryshe nga ju?
    Ok , ja te marrim ca shembuj !
    ai flet pak - ajo eshte llafazane ne kulm
    ai eshte i qete - ajo eshte shume impulsive
    ai do te shohi ndeshje ne TV - ajo do te shohi OPRAH
    ai ka qef te haje gjelle shpie - ajo do vetem te haje jashte
    ai s'do femije - ajo do
    ai e ka qef punen - ajo eshte dembele
    ai kursen - ajo shpenzon
    ai ka qef italian food - ajo do chinese
    ai i urren kafshet - ajo do mace dhe qen ne shpi
    etj etj...........
    A thu do kombinoje ky cifte ?
    Don't think so.
    Sa me i ngjashem ne karakter dhe preferenca te jesh me partnerin , aq ma shume do gjeni gjuhe te perbashket dhe aq me mire do shkoni
    ...

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Worcester ke te drejte.
    Ndersa persa i perket pyetjes se bere un : jam lidhur me i rob qe kena shum shum te berbashketa duke fillu qe nga mosha ect ect, edhe o shum me mire sesa me u lidh me nje qe ke shum differenCa. Ky eshte mendimi im flm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MICHI : 20-12-2005 mė 14:00

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Varet cfar te kenaq.Ka njerez qe kenaqen kur gjithshka shkon si e paramenduar ka te tjere qe duan te kalojne ndryshe perhere.
    Sipas saj behen dhe zgjedhjet.

ps Nga nje studim i fundit qe kam bere une me nje person perqindja eshte 50 me 50.Me pelqejne te dyja tipet
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113

Cila nga keto shprehje i besoni me shume. Disa studime jane bere dhe rezultatat tregojn se shprehja e pare eshte me domethenese. Pyetja ime eshte: A do lidheshit ose jeni lidhur me dike qe ju ngjason? Apo jeni lidhur, ose deshironi te lidheni me dike qe eshte komplet ndryshe nga ju?
    Rexhina, bravo rrusho, shume tem e lezetcme!
    Ne pergjithesi thuhet sesa me shume gjera te kesh "in common" dmth te perbashkta me partnerin shkon me shume. Por une personalisht do preferoja dike, qe te kishte karakter si i imi, por profesion, deshirat, dhe pasionet ne jet ti kishte ndryshe nga mua. Sepse une sdua te degjoj ato gjera qe i di, dua te mesoj dicka te re. (Dmth me pak fjale, sdua qe te jet as shumee ndryshe nga mua, por as egzaktisisht si mua)
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Une preferoj te dyja perzier.Megjithese kur eshte pak e ndryshme me terheq me shume.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Varet Rexhina po te kete trut e kokes ne rregull te tjerat le ti kete si te doje. Mjafton te jete ne rregull nga mende e kokes :P
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Eshte nje shprehje/idiome ne anglisht qe thote: "Birds Of A Feather (Flock Together)" qe do te thote Zogjt qe kane te njejtat pupla fluturojn bashk (se perketheva tamem, na falni :P)...nejse sic e dini do te thote qe njerzit tendojn te lidhen me dike qe i ngjasojn per dicka: nga karakteri, deshirat, etje.

Nje shprehje tjeter eshte shpesh e degjuar: "opposite attract" = te kundertat terhiqen

Ca t'jete , no bigi .

Vetem te me serviri kafene ne kervat( mbas nje nate plot endrra ) pa te tjerat i rregullojme sado opposite apo me pupla njelloj t'jena .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Permua pak rendesi ka,mjafton qe te pershtatet ne tip,sex dhe rrespekti mbi te gjitha..
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Une i kam qef te kundertit me mua,kam per cka te flas dhe cka te mesoj nga ta.
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •