Close
Faqja 44 prej 72 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 711
    Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Gio, t'u befte dita nje mije se me shkrive lol. Nga e psonise kete analogji .

Ti kot ben sikur te vjen per te qeshur per tu gerricur me tifozet e italise.

Po pate gje personale thuaje troc, mos u mer kot si kalamajte indirekt.

Neve me kete stil futbolli do shkojme deri ne finale. Bejme 1 gol e katenacio pastaj. Mendon mbrojtja dhe Bufoni per te gjitha.

Ju qe na keni inat.....PLASNI....PLASNI.....PLASNI

Kapitan Toti ju tha vete qe te pini pak qumesht....hehe

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Toro
    Te marrin nje Kupe aty te fillojne te pozojne si Paris Hiltoni ke party i P. Diddyt!

Mos e ftojne Lindsay Lohan, se ka bere sherr me te dy.

Rrofte Italia Fashiste. Hajde ishalla per me lart juve.
    My whores left me no time to get married.

Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Ti kot ben sikur te vjen per te qeshur per tu gerricur me tifozet e italise.

Po pate gje personale thuaje troc, mos u mer kot si kalamajte indirekt.

Neve me kete stil futbolli do shkojme deri ne finale. Bejme 1 gol e katenacio pastaj. Mendon mbrojtja dhe Bufoni per te gjitha.

Ju qe na keni inat.....PLASNI....PLASNI.....PLASNI

Kapitan Toti ju tha vete qe te pini pak qumesht....hehe
    Keto Lunestat ose jane burre e grua qe futen me te njejtin nick ose kemi te bejme me Fight Club syndrome .

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    4di ca ka rendesi burre apo grua ? neve sna intereson ne ktu po bojm tifozllek per skuadren qe e pelqejme e sjemi per tju marr identitetin robve se ca jane nejse...
    M&M

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

C'kemi me tifozat e Italise

Citim Postuar mė parė nga 4di
    Keto Lunestat ose jane burre e grua qe futen me te njejtin nick ose kemi te bejme me Fight Club syndrome .
    Ketu flitet per Italine dhe jo kush jam une dhe kush je ti. Ta ka thene dhe sLimShady me siper, vini ketu per tu gerrisur me njerzit.

Nga tema e Italise shumica kalojne ne fyerje personale ndaj tifozave italiane. Une ne jete te vertete kam shoke e shoqe tifoze me skuadra te ndryshme nga Anglia, Gjermania te Argjentina dhe Brazili flasim mire me njeri tjetrin dhe nuk bejme sic bejne disa ketu. Po aj se me kalimin e kohes do e kuptoni ca kini bere.

FORZA ITALIA!!!!!!

Shtypjani koken Ukraines sic ja shtypet CEKUT. Po qe se lot Inzaghi qe nga fillimi (nje shans 0.01% se me pare futet Del Piero se Inzaghi) atehere do shikojme ndeshje te bukur. Akoma e kam te fresket rikthimin e SUPERPIPOS me MILANIN kur e shkaterroi Bayern-in ne SAN SIRO 4-1. Duhet PIPOJA te marre jete sulmi; Gilardinos i mungon instinkti i golit. Nje nga sulmuesit do shpertheje po Lippi nuk po le asnje te loze 90 minuta me sa duket ka frike nga demtimet.

Do ndjehet mungesa e Matterazzit ndaj Ukraines.
    FORZA AZZURRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Po t'i prapa nesh rri?

Citim Postuar mė parė nga Demol
    ore rofshin albitrat se kot jeni dhe si lojtar edhe si tifoza
    as te festoni nuk dini
    Si festojne lojtaret puna e tyre; si festojme ne puna tone. Ti shiko skuadren tende. Italia do ike para do apo nuk do ti ose disa persona te tjere ANTI-Italiane.

Me timon
    Pa timon
    ITALIA MBAN KAMPION

Shqiperia e para dhe ITALIA e dyta ne ZEMREN TONE ne FUTBOLL.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Citim Postuar mė parė nga Isomer937
    Ketu flitet per Italine dhe jo kush jam une dhe kush je ti. Ta ka thene dhe sLimShady me siper, vini ketu per tu gerrisur me njerzit.

Nga tema e Italise shumica kalojne ne fyerje personale ndaj tifozave italiane. Une ne jete te vertete kam shoke e shoqe tifoze me skuadra te ndryshme nga Anglia, Gjermania te Argjentina dhe Brazili flasim mire me njeri tjetrin dhe nuk bejme sic bejne disa ketu. Po aj se me kalimin e kohes do e kuptoni ca kini bere.
    Isomer937 une nuk fola si antitifoz italion se me qene te kisha fol ty dhe jo Lunestit. Pra mos mer kot. Sa per "sharjet personale" qe ke permend me siper ja fut kot e di pse? Sepse ketu vertete ka shume qe flasin e shajne kot, por kjo s'do te thote se si ke me Italine, sepse numer 1ishi ketu eshte ai Lunesti qe ti i dole per zot. Pra shih individin dhe ti e jo grupin. S'duhet te te djegi miza ty kur une po i flas dikujt tjeter se fundja une flas me ke te me teket se ne forum jemi. Ngacmova gje tifozllekun e grupit une ktu apo I bera nje pyetje nje nicku? Keshtu pra plako mendohu me thelle kur kthe pergjigje se ja ke fut pak kot.

Sa per Italine, se kam skudren time por dhe sikur ta kisha do ta pranoja qe sot lujti dobet sidomos ne pjesen e dyte. Mgjth te shohim si do prezantohet me Ukrainen.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

itali-australi

Citim Postuar mė parė nga Toro
    Biiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz Biiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz Biiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz

Jepuni "Oscarin", po jo Kupen e Botes!

Une habitem me FIFAN....kur kane ndermend me ja dhurue Kupen Italise, pse nuk ia japin pa fillu kampionati dhe ti lejne skuadrat e tjera te lozin futboll!

Te marrin nje Kupe aty te fillojne te pozojne si Paris Hiltoni ke party i P. Diddyt!
    toro ti qeke torrollak me gjithe mend .ste kam pare ne nje teme te flasesh tamam,por edhe ne futboll qe ska ndonje mend per te pare qeke tra la la...

italia-australi qe nje loje e qete e luajtur me mjeshtri nga dinaket italiane...lippi sot ka treguar qe esht nje tranjer qe pretendon per kupe....

loja ne fillim filloi me nje test qe ju beri italia ,australise duke e len te kaloje gjysmen e fushes ....mbas 10-15 minutave te para australia qe e pazonja te rrezikonte nje here ,kurse italia qe efikase ne max ne sulm...mbas 15 minutash loja fliste vetem per italine ,qe filloi te mbizotronte dhe mesfushen ...

te pakten italia duhet te kishte shenuar 3 gola vetem pjesen e pare ,qe su realizuan dot nga sulmi italian.....del piero si 'pyk' lujti nje rol te mire pjesen e pare

pjesa e dyte u dramatizua pak [kur pritej nga momenti ne moment qe italia te shenonte] me daljen me te kuqe ne menyre te padrejte te MATERAZZI.aty italia ju desh te ndryshonte sistem dhe taktike loje....u detyruan lojtaret si dhe ata te australise te simulonin ne fushe ne pritje te ndonje kartoni kot se koti...

mgjth italia u mbrojt shume mire ,edhe pse australia pati nja 50/50 dy shance ne loje ..ne fund te lojes ateher kur pritej nje 30 shtese nje kalim nga ana e majte me dinakeri e grossos beri qe italia te merrte nje penallti te diskutueshme ...grosso stimuloi ,ama dhe lojtari australian beri nje gabim fatal qe u rrezua [me qellim ose pa qellim] brenda zones ,dhe beri qe ti dhuronte italise nje penallti...totti shenoi dhe italia gjendet tashme ne 8 me te mirat e botes..

un them [jo se jam me italine] qe italia e meritonte fitoren se rrezikoi shume here ,kur australia nuk rrezikoi fare ne porten italiane ,pervec atyre 2 rasteve 50/50 qe permenda me lart...

edhe kanali ITV ketu ne londer [komentatoret e tv] than qe italia e meritonte fitoren dje.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Toro,

Merru me noi lope, ose futu anej nga toleranca fetare se ktu stonon me shume se bizet e tua.

Ju tifozet e Brargjermanglise: Sa me shume fiton Italia aq me shume ju ngrihen nervat.

Gio: Je bo per kamomile goce. Une s'ha kraute qe te kem p.a.

Inter: Me ty kam maru pune qeshkuri.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pasiqe : 26-06-2006 mė 21:04
    Ignore List: Den Bossi

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Italia pa buje fare arriti deri ne tetce. Prite ne gjysfinale prap me brek neper kome.
    Nuk thone kot p0rdha qe nuk nigjohet kur del nga parkingu te qelb me shume, edhe Italia pa u ni fare u kualifiku.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 44 prej 72 FillimFillim ... 34424344454654 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  3. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes sė shqiptarėve - Ivo Andriq
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •