Hajde urime ...
Loje e mire.. merituam fitoren... Per ceket ishte veq Nedved i rrezikshem te tjeret te lodhur dukeshin... barosh e dija qe sdo bente asgje... kartoni i kuq viq i kjartesoj lojen...
Loje te mire kishe Grosso eshte me mire keshtu Groso ne te majte zambrota ne te djatht.. po ashtu Cannavaro ishte i mire ... po aj qe shkelqeu kete ndeshje ishte padyshim Matrix ... hallall brravo ... jo pse shenoj gol po kishte pasime shume te mire ... ne mborjtje fenomenal nuk lejonte asgje... tregoj veten...
Ne mesfushe sod Pirlo i cik me i lodhur dukej shpresoj te kthehet si ne dy ndeshjet ashtu qind per qind...Gaztuzo mire...camoranezi disi... kurse lojtari i vetem qe se dua ne Itali dhe qe e kam Inat shume eshte Perrota shume i dobet (mendimi im) aj nuk ia vlen te jete ne 11 tcen e pare kurrsesi ... humbi shume topa ... ishte i parrezikshem... nganjeher prishte akcionet tona:S...
Toti po kthehet ... me pelqeu .. edhe pse ndanjeher e tepronte kur provonte te Lubon Cehun ... Portjerin me te mire ne bote veshtire ta mashtron ashtu... mirpo prape pozitiv dhe po kthehet ne formen e tije...
Gila.. hmm mire .. po ende sme pelqen sidomos kete loje kur ishte vetem veshtire e ka... kurse Inzagi si inzagi kur hyri ne fushe menjeher qesha sidomos me ate rastin kur u hutuan mbrojtesit Cek ndermjet vete dhe i erdh topi atij hahah sa kam qesh... eshte lojtar qe ben per minutat e fundit ...
Forza AZzUri
Krijoni Kontakt