Postuar më parë nga EdiR
Po ti djali je kunder 29 nentorit per aresye historike, apo se ashtu te thote Saliu???![]()
Postuar më parë nga EdiR
Po ti djali je kunder 29 nentorit per aresye historike, apo se ashtu te thote Saliu???![]()
Per arsye historike mund te lexosh postimet e mia me siper ku kam dhene arsyet pse ne kemi nevoje vetem per nje dite Kombetare dhe se ajo dite me e pershtashme per shume arsye historike eshte 28.Postuar më parë nga Hagia
Pershendetje, Ed
Postuar më parë nga EdiR
Edir trimi Fatosin Enverin Saliun dhe politikanet e tjere ikam zbrazur ne hale me kohe une . Ne zemer mbaj shqiperine jo Saline .......do te sygjeroja edhe ty te njejten gje .
Sa per epitetet se ku e mesova une historine te ishe menduar me mire para se te me dhuroje keto epitete se kur ti ktheva mbrapsht u trondite shume sikur nuk i meritoje . Por nejse nese do te vazhdosh pa epitete je WELCOME to do so .
Ndryshuar për herë të fundit nga T.N.T : 07-12-2005 më 14:14
[QUOTE=PORTI_05]T.N.T E para gjyshi im nuk ishte aq i babzitur per te ngren kofsha pule ashhtu sic u mesoj ju PPSH per 50 vjet.
per kofsha pule dhe per te mbushur barkun me buke u ngriten te tjere ,QE SIC E FILLUAN LUFTEN ME ZI DHE PER 50 VJET S JU NDA ZIJA E BUKES PO MJER ATA QE U GENJYEN QE HENGREN NJE LUGE CORBE TE PRISHUR DHE VOLLEN GJITHE JETEN
Dhe qe gjyshi jote ka qene i babzitur dhe i hante pulat me gjithe kocka kete gje po na e verteton edhe ti ..............PPSH na rropi te gjalle po kjo s'do te thote qe ju paskeni qene heronj duke ngrene pula mullareve dhe ti mohoni luften atyre qe sakrifikuan jeten per atdheun ne radhe te pare jo per PPSH-ne
Zija e bukes filloje pas viteve 80 pyete mire ate qe te ka genjyer . Pyeti edhe veteranet se kur jetonin me mire ne demokracine e Sales qe i nderon me 30 mije lek pension apo me dinjitetin qe kishin ne kohen e tyre . Pyeti dhe mos na pi.rdh nga goja ketu sikur eshte hale .
I vetmi qe vjell vrere ketu je ti dhe te villje mbi ata qe ja veln edhe mund te ishte normale por jo kundra atyre qe luftuan . SA per sistemin komunist shaje sa te duash eshte e drejta jote si viktime qe je .
tnt..
i mban mend vaporret ne durres ti.. ose eksodin ..
eksodi tregon se viktim nuk ka qen vetem "porti" i forumit gje qe te jep ty kenaqsi..
ka qen nje popull i tere viktime e sistemit.. natyrisht me ca perjashtime..
tek ata qe skan qen viktime hyn dhe ti.. dhe ata te perjashtuarit se qeni viktime ti e di se cjane.. dhe ti e di se kush jane..
jeni nga ata qe fiserisht ju perdori enveri si xhelate.. mbi viktimat..
dhe ky soj xhelatesh.. qe dhe mund te ken zbrazur nje pushke mbas 44-tres.. kur gjermani iku.. per 50 vjet e di ckan bere?
gjerman skishin ne biruca qe tu benin tortura me motive "antifashiste"..
kishin vllezer e motra bashkatdhetare.. qe u fusnin hekur te skuqur ne mish e qe i mbanin lidhur me zinxhira.. qe te firmosnin nga tmerri nje cop leter..
se po..kan thene se.. ka radha tek Gjiza..kaq..
Me kte mburresh o tnt?
ske turp..
ja me ju do bej edvini 97 e re..
por kini kujdes se kjo 97 do jet nje bumerang per tere sojin tuaj qe do paguaj per cdo gje..
kujdes..
Postuar më parë nga Brari
Ahhhhhhhhh Bari more bari ku flas une e ku p..ierdh ti ..................Ke ndonje gje per te thene ti lidhur me titullin e temes .? se ne nje vrime i bini cules ju si ti dhe ai truthari tjeter . Une sjam mburoja e komunizmit ketu as mburoja e ekstremisteve si puna juaj .Prandaj gjeni xhami tjeter ku te luteni e te qaheni .
Postuar më parë nga Gjin.Bue.Shpata
GJyshja jote o GJIN mund te kete qene nga ato 5-6 familje tregetaresh qe ka patur korca .PO kjo sdo te thote qe ne ate kohe plasnin shishet e shampanjes ne cdo cep. Te ka treguar gje gjyshja ty se sa veta vdisnin nga uria , sa veta i hante morri te gjalle sa te tjere zhdukeshin nga malarja e nga kolera SA te tjere skishin buke te hanin .? Mos te fillojme ta bejme shqiperine sikur ishte MONTE CARLO ne ne ate kohe ne nuk ishim as shtet .
E dinte ky gjyshi yt deshmore qe gjyshja jote ja kalonte shume mire me gjermanet .? Mos te ka treguar gje gjyshja ty per masakren e voskopit .? PO per fshatrat qe digjeshin sistematikisht .? apo keto gjera nuk ja vlen te permenden .?
Keta korcaret s'ma merr mendja se i coje njeri me zorr ne demonstrate apo jo..?
Komunizmi kishte nje mije te keqia por mos te harrojme se jemi ne 15 vjet demokraci dhe nuk jemi te zote te ndertojme je rruge apo nje ujsjelles jetojme akoma me kandila.Po per te share dhe per te akuzuar sna e merr njeri ne kete dynja ne . E pra kur skeni breke ne b....th pse shani ata qe kishin pantallona .?
T.N.T
Me keto shkrimet ketu ti po behesh avokat mbrojtes i Komunizmit, i PPSh, PS e te gjithe atyre qe jane kunder Berishes dhe te djathtes shqipatre.
Me sa di une ishe ti ai qe fillove te shkruash ne drejtimin time duke me ofenduar me fjalet qe ke perdorur prandaj dhe une te ketheva pergjigje. Nese do te vazhdosh keshtu per mua ky do te jete postimi i fundit ne kete teme.
Une nuk meritoj asgje qe vjen prej teje sidomos kur ti me ofendon me fjalet qe perdor.
E dyta, pse mendon se ti e di historine me mire se une, Bari, apo dhe disa te tjere qe kane postuar ketu?
Pse kundershton gjithcka kur je shqiptar dhe ke per zemer vetem shqiperine apo thjesht per tangellik?
Une nuk mund te ul veten ne nivelin tend prandaj nese ke ndonje gje per te shkruar shkruaj si gjithe te tjeret qe nuk ju intereson politika por shqiperia, pa ofendime, pa urejtje.
Lexo shkrimet pastaj pergjigju.
Ed
Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 08-12-2005 më 05:44
Postuar më parë nga EdiR
Edir kot qenke munduar me kete postimin e fundit. Une ta thashe me lart ca mendoje ne lidhje me ty nese se ke pare do besh mire ti hedhesh nje sy .
TI po na thua qe nuk do te vazhdosh te shkruash nese nuk te respektojme Po athere pse vazhdon me ato krahasimet e tua .? pse kerkon respekt kur nuk e meriton .? Une te thashe shume qarte me lart nese do te shkruash si njeri BUJRUM dhe ti prape vazhdon me ato te tuat . Edhe me kruhet po edhe me djeg i thone ketij muhabeti .
Ku e di une historine me mire se bari ........??? pyetje shume e thjesht kjo duke lexuar ato c'fare ju shkruani (ne lidhje me titullin ) .
Pse ata qe jane shqiptar dhe kane zemer shqiperine nuk kundershtojne ...??? hajde medje hajde ......Po mire athere o Edir Une do te quaj KLLOUN CIRKU ty dhe ti mos me kundershto mua ...hehehehehehehheeheh he more trim si thua .? Ja vlen kjo strateggjia jote..?![]()
Ti nuk do ta ulesh veten ne nivelin tim...?? Mos eshte gje e kunderta Edir djali![]()
Po te jeshe pak me shume syshqiponje o EDIR trimi do ta shikosh qe ofendimet i solli tjeter kush ketu ne forum dhe po te me ofendonte mua nuk do me bente shume pershtypje (do thosha nje budalla me shume ne Forum) por OFENDOI VETERANET DHE DESHMORET E KOMBIT qe SALIU ketij kercurit i ka thene qe keta jane komunista s'jane veterane .
Une zakonisht i lexoje shkrimet pastaj i pergjigjem .....ti nese ke ndonje teknik tip PSYCHIC na e trego edhe neve
PO e perseris e dhe njehere o Edir se nuk dukesh ndonje djal i keq nese do te bashkbisedojme pa epitet BUJRUM .Po te kesh parasysh qe une nuk jam ekstremist .Une shikoj si anet negative ashtu edhe ato pozitive nuk jame nje drejtimsh si disa patriota ketu .
[QUOTE=T.N.T]Postuar më parë nga PORTI_05
po para 80 kan qene triskat o shoku TNTZija e bukes filloje pas viteve 80 pyete mire ate qe te ka genjyer . Pyeti edhe veteranet se kur jetonin me mire ne demokracine e Sales qe i nderon me 30 mije lek pension apo me dinjitetin qe kishin ne kohen e tyreke veteran te pyes ata qe kane qene para 44 apo pas 44 se ata para 44 i vrau dulla .nga 200 petrita qe ishin ne fillim u ben 250.000 skiftera,ik pyeti ti se une kam pyetur te tjeret kam pyetur viktimat e ketyre veter_lesheve f_u_cK them.Po sic duket u ka ardhur fundi me kapak.edhe 30mije i kan shume ashtu te rrin grusht bashkuar rrethe liqenit.....Pyeti edhe veteranet se kur jetonin me mire ne demokracine e Sales qe i nderon me 30 mije lek pension apo me dinjitetin qe kishin ne kohen e tyre
Krijoni Kontakt