Ligj per te fortin nuk ka. Sepse ka shume raste qe pas vrasjeve vrasesit rrijne pak ne burg dhe dalin. Besoj se ky shkak e irriton familjen e te vrarit dhe e shkakton hakmarrjen.Postuar mė parė nga Poeti
Ligj per te fortin nuk ka. Sepse ka shume raste qe pas vrasjeve vrasesit rrijne pak ne burg dhe dalin. Besoj se ky shkak e irriton familjen e te vrarit dhe e shkakton hakmarrjen.Postuar mė parė nga Poeti
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Pajtohem dhe desha te shtoj se ne disa shtete te perendimit vrasja paguhet si gjobe ne llogari te shtetit.Familja e te vrarit nuk pyetet per asgje ne kete rast.Ligj per te fortin nuk ka. Sepse ka shume raste qe pas vrasjeve vrasesit rrijne pak ne burg dhe dalin. Besoj se ky shkak e irriton familjen e te vrarit dhe e shkakton hakmarrjen.
ska asnje arsye per vrasjen zoti eshte ai qe e ka dhene jeten dhe vetem ai ka te drejte ta marri ate
mos ja bjer shpirtin te hunda thot poplli se ma i keqi te vret
me ler rahat te le rahat
Ne jeten time njehere e di qe kam menduar ne vrasje te" arsyeshme":
Ishte nje rast ketu ne Gjermani kur u gjend nje femije i mbytur nga nje cift i ri gjerman, te cilet pas cdo copertimi te gjymtyreve femiut 6 vjeqar kishin ndjer aq kenaqesi saqe cdo here kishin bere dashuri me njeri tjetrin.Ne fund femiu perfundoi totalisht i ndare ne cope cope dhe i vendosur ne nje valigje dhe i hudhur tek pleherat. Kur i kam pare prinderit e femiut ne gjyq dhe ciftin e ri gjerman te cilet nuk ndjenin aspak pendim dhe denimi komik 5-6 vjet, aty kam ndjere qe per ate cift karriga elektrike apo plumbi jane pak.Ndoshta gabohem,por per raste te tilla..........????????
Vdes kur lexoj ndo nje 18-19 vjecar nga forumi qe fryhet pas kompjuterit dhe ben kercenime vrasjesh, kur sapo dolen nga gjimnazi qe as te shurronin nuk i linin pa u dhene hall pass me firme nga mesuesja (s'them emra... ose edhe them). Me e bukura eshte kur e bejne pa kuptuar c'po thote tjetri, nderkohe qe tjetri po flet per dicka krejt normale si 1+1=2. Kot s'thone arsyeja eshte relative. Edhe Worcester s'e ka keq qe i hidheni ne fyt ju. Ke keni vrare deri tani? Se u bete goxha burra (18 vjec je burre lol) e gjasme s'ju ka zene syri ndo nje serb a grek a italian? Dilni nje cike nga shpella ku keni humbur, dilni...
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ti oj loqke a e din ne cilin gjimnaz kam qene pasi po thua se paskam qene ne gjimnaz, se ke kam vrare une nuk eshte problem i yti ajo eshte ēeshtje imja.Pra shiko me mire se ti mund te jeshe ajo qe qendron ne shpelle pra ti vet je ai Homo neandertali qe qendron shpellave.Dhe nuk ju hodha ne fyt askujt por percilli me mire rrjedhat ketu ne kete teme se kush ēfare ka folur.Vdes kur lexoj ndo nje 18-19 vjecar nga forumi qe fryhet pas kompjuterit dhe ben kercenime vrasjesh, kur sapo dolen nga gjimnazi qe as te shurronin nuk i linin pa u dhene hall pass me firme nga mesuesja (s'them emra... ose edhe them). Me e bukura eshte kur e bejne pa kuptuar c'po thote tjetri, nderkohe qe tjetri po flet per dicka krejt normale si 1+1=2. Kot s'thone arsyeja eshte relative. Edhe Worcester s'e ka keq qe i hidheni ne fyt ju. Ke keni vrare deri tani? Se u bete goxha burra (18 vjec je burre lol) e gjasme s'ju ka zene syri ndo nje serb a grek a italian? Dilni nje cike nga shpella ku keni humbur, dilni...
Mire... futja vrapit tani, 100 metra per 9 sekonda!
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
Sa shumė vėllezėr paska patur!
.....................................
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 06-03-2006 mė 01:35 Arsyeja: screw it
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Vritet per perfitim.
Ky i fundit mund te jete marrja e dickaje nepermjet asgjesimit te dikujt qe qendron si pengese, mbijetese etj. Arsyet justifikohen.
Krijoni Kontakt