Un sdo shkoja, se i bie ti thoje me behet qefi per ty qe u martove , me vjen keq qe sna eci . LoOOl NCNCNC nUK SHkon
![]()
Po, do te shkoja
Do te shkoja vetem i/e shoqeruar
Nuk do te shkoja
Nuk e di
Un sdo shkoja, se i bie ti thoje me behet qefi per ty qe u martove , me vjen keq qe sna eci . LoOOl NCNCNC nUK SHkon
![]()
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
shkon, por jo shume drejt
martesa e ex-it nuk eshte per tipat fragile ose zemerbute.
On a long enough timescale, the survival rate for everyone drops to zero.
varet
varet se si je ndare.
Nqs jam ndare miqesisht , dhe ne qofte se ajo qe do te doja me shume ishte ta shihja ate person te lumtur , te qete e te qeshur . Do te shkoja.
Sepse do te isha shume i sigurt , qe une bej pjese tek ata njerez te cilet ajo i do prane vetes ne ditet me te mira e ne ditet me te keqija. Njerez per te cilet ka treguar respekt. nga te cilet u nda me mirekuptim , me zemer te hapur e pa shtirje
Do te shkoja Si shok
Ne qofte se personi po e çon ate ftese vetem qe te jete i qete me ndergjgjen e vet , per faje qe ka bere ne te shkuaren , per egoizmin e tepruar qe ka treguar ne te shkuaren , per mungesen e besimit tek une qe ka treguar ne te shkuaren.
Nuk do te shkoja kurre. le ti mbaje ndjenjat e fajit per vete.
kam aq krenari sa te mos perdorem nga njerezit ne ate fare menyre . Kerkesat per ndjese fallco , qofshin ato te shprehura me fjale apo gjasme me vepra , me lene komplet te ftohte.
Nuk me pelqejne veprimet - faljet hipokrite. Me pelqen te mbaj hidherimin tim , sepse ka ardhur nga dicka reale , dhe nqs shuhet do te shuhet nga dicka reale
Jo nga buzeqeshje fallco
ftesa fallco.
Nganjehere ai qe qesh me pak , nga lidhjet e vjetra, eshte ai qe eshte akoma gati te beje shume , por eshte edhe ai qe nuk ka deshire te te mbeshtese ne genjeshtrat e tua afat gjata apo afat shkurtra qofshin...
Lume si ai qe di te njohe njerezit. Qe vlereson ndjenjen mbi "qetesine" e "sigurine" se ai ka gjetur thesarin me te madh : Dike qe jep gjithcka per te te pare te lumtur
ne kete bote sh*****te e te ftohte ajo eshte valuta me e pacmuar. kur disa ta kuptojne do jete vone
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ShadowOftheBest : 24-11-2005 mė 11:49
Do kisha shku me vrap nese jam e fejuar dhe te fejuarin e kam me te mire se ai...
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Nuk do te shkoja.
Cfare vlere ka prezenca ime ne dasmen e saj?
Pse ne nje nga ditet me te gezuara te jetes saj ti ngjall kujtimet e kaluara?
Normalisht qe do ti uroja me telefon jete te lumtur e gjithe te mirat por nuk do shkoja ne dasem.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Varet sesi e keni mbyllur muhabetin
se kur mbarron ne urrejtje e lot
une smund te shkoj dot pasi mendoj
sesa me ka bere te vuaj nje ex
por kur ka mbarruar pa sherre
e te sharra ne kulm do shkoja
sepse ka edhe ex qe te mbetesh shok me ta
pasi eshte me mire sesa ne lidhje.
Ne kte rast do shkoja po aman gjithmone
e shoqeruar... se mund ti thote nuses ky tipi
ja ajo eshte ex im... e po te jesh vetem
thote nusja...ehhh ja morra une ksaj
me lumte... kshu qe do shkoja e shoqeruar
e do kerceja e do pija sa te me donte qejfi![]()
Dashuria!Nje oqean ne nje pike loti,nje turbellire ne nje qeshje,nje mijevjecar ne nje sekond
Pse ne nje nga ditet me te gezuara te jetes saj ti ngjall kujtimet e kaluara?
jam shume dakort me fjalin me larte te thene nga FLORIRI, do ishte mekat te shkoje ne martesen e asaj qe te ka dashur shume. sdo beje asgje tjeter vecse do i hapje plaget e vjetra , ato plage qe ndoshta nuk jane mbyllur kurre.....![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar mė parė nga bija_e_detit
tema ishte ex'at! NUk precizohej nese ishit apo jo te dashuruar shume! Sma mer mendja qe po te ishin te dashururar do te ishin ndare!
Te shkosh per mendimin tim tregon edhe kulturen tende, edhe pse mund te te dhembi nai cike shpirti! Megjithate smund ta pergjithsoj, sepse ka shume lloje rastesh!![]()
shumica e femrave hyne ne nje lidhje per dashuri, ndersa meshkujt udhehiqen me shpesh nga koka poshte. per kete arsye nje femer vuan me shume nga ndarja ok????? keshtu qe perballimi me exat me duket idiote.............![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt