Cikel vicioz. Vorbull.Mbreme pashe nje enderr. Mbi nje varke ne buze te nje katarrakti te frikshem.Perpiqesha te vozisja kunder rrymes, por gjithnje e me shume rryma bente te veten.Kur arrita ne buze te tij u zgjova.
Cikel vicioz. Vorbull.Mbreme pashe nje enderr. Mbi nje varke ne buze te nje katarrakti te frikshem.Perpiqesha te vozisja kunder rrymes, por gjithnje e me shume rryma bente te veten.Kur arrita ne buze te tij u zgjova.
gone with the wind...
E keni vėnė re se si bie shi, mu sikur tė godet me kamzhik dhe mund tė jetė edhe shi i ngrohtė, njė ngrohtėsi qė tė fshikullon. Po bora edhepse e ftohtė bie mu sikur kur lozė, duke u valavitur sa majtas sa djathtas tė bie mbi fytyrė dhe tė ngrin fare, lozė me ty dhe tė ngrin mu sikur dashuria...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Ėshtė e pamundur tė mendosh se njė ditė qė kalon do tė kthehet ndonjėherė .
Nuk mund ta zėvendėsosh mė kurrė .
Ka vetėm shpresė dhe ėndrra me sy tė hapur .qė ,njėkohėsisht do tė tė linin pa ndonjė progres. E kjo ėshtė shumė e rėndėsishme nė jetėn e njeriut, qė tė ecė nė hap me kohėn .
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
nje psheretime e ēkujdesur zgjoi qindra mendime te fjetura, i dha te puthuren e jetes nje endre te perpelitur buze nje ujevare te kaltert...sa lehte eshte per te ri-ngjallur nje ender faltume.
When in Doubt, Act Stupid!
Nuk e di ....................por tani e di qe jam elumtur dhe me nuk dua qe veten te mundoje me vuatjet,nervoz ,pikellim...........por tani jam ajo qe isha me pare e lumtur dhe gjithenje e buzeqeshur .dua te jetoje kete jete te bukur qe Zoti na ka dhuruar te jem gjithenje e qeshur dhe te ndihen edhe te tjeret keshtu si une .kete po e shkruaj se nje mike e imja me ndihmoj shume (me nje postime te saj) dhe i falenderohem shume ...........pra te jetojme kete jete te bukur .duke ju thirrur edhe gjitheve juve qe jeni dhe kado jeni te jetojme me gezime dhe lumturi............
Rina
Pas nje periudhe relativisht te gjate, e takova ate. Te njejtat floke, te njejtit sy, te njejtit hapa derisa po ecte trotuarit me plot elegance... Me dha te njejtin perqafim si dikur, por cuditerisht nuk me beri shume pershtypje!!!
U ndava me nje puthje te ftohte ne te dy syte e saj jeshile, dhe mu duk se ishin e vetmja gje tek ajo qe me terhiqnin akoma...
Deri te Molla e Kuqe!
Thuhet se 'heshtja eshte flori e fjala argjend.' Cudi, po une do preferoja kete te dyten, prapeseprape.
Jetet tona nuk ishin paralele me njera tjetren... Jete tona nuk ishin drejteza te kithta... Jetet tona nuk u prene me njera tjetren ne nje pike takimi...Jetet tona nuk u lidhen kurre bashke... Ato u kokolepsen embelsisht dhimbshem... kokefortesisht hidhur...ne nje menyre te ngaterruar pa emer. Pastaj,... pastaj ti arrite te dalesh dhe te drejtosh jeten tende. Une ngela aty e ngaterruar....Si e bere?
I need my life back! Fill te drejte ashtu sic e kisha ne fillim!
We loved, sir-Used to meet;
How sad and bad and mad it was
but than,-How it was sweet!
Nuk mundem tė tė them sot as nesėr Thjeshtė ėshtė njė ligj i pashkruar !
Kurrė nuk e din se , cila gjė ėshtė mė e duhura, pėr tė ardhmen, pa ardhur vetė ēasti tė vendosėsh ?!!
Dikush mė tha sot :
-Ēfarė ke humbur mos e kėrko , por nėse e gjen , mos hulumto tė gjesh shkaktarin !!!
Dhe tėrė ditėn mė sillej vėrdallė tėrė kjo fjali (si i themi ne mesele ). Pėr njė cast mendova se e ka mėsuar tėrė historinė time , pėr kaq pak kohė qė njihemi . Nuk desha tė shtoj asgjė, pėrderisa do tė mė kujtohej diē qė , do tė ndėrronte rrjedhėn e temės .
Pėr t'i njohur tė tjerėt
mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.
Zanafilla:
Do te te ngul gishtat (jo thonjte) ne mish, e do kaloj gjuhen midis lekures se shqyer dhe muskujve pulsues, do te te cjerr damaret nga vendi, e do mbllacis neper dhembe coperat e dhjamit te gjakosur si Jell-O manaferrash, e mishin qe mbetet do ta kafshoj kafsherisht e uritur, e do te te lepij kockat prej ku do te te rrufis palcen me nje hungerime dhe do brej mbeturinat e kockave te tua me dhembe. E ne u ringjallsh me pas, jam perjete sherbetorja jote e perulur, perkohesisht e burgosur midis brinjeve te tua pertej te cilave me lejohet vec te te perkedhel me gishta. Edhe pak, e do te ti shqyej vete. Time is on my side.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt