Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906

Fable: The lost chapters

Fable: The lost chapters

E ka luajtur njeri?

Une sa e mbarova dhe me pelqeu shume po me then te drejten me zhgenjeu pak qe mbaroj aq shpejt.
    Loja ishte fantastike nje loje RPG e perkryer nje nga me te mirat qe eshte bere ndonjehere eshte si tip expansioni i Fable qe ishte per Xbox histori eshte e njejte vetem se ka disa gjera me shume.
    Per cdo gje qe ti ben ne loje ka nje pasoje me vone dhe do ndikon ne shum gjera deri ne pamjen tende. Madje edhe shenjat e luftes te ngelin ne trup psh nqs lufton me ndonje kafshe me kthetra dhe ajo arin te te gjuaj ka shum mundesi qe ty te te ngeli ndonje shenje ne trup nga kthetrat e kafshes! Gjithashtu me kalimin e kohes edhe ti plakesh deri sa arin nje kohe qe te dalin thinjat!

Ne loje ka gjithmon 2 menyra per te bere gjerat: 1 te mire dhe 1 te keqe
    dhe kuptohet rruga e mire eshte e veshtire dhe me e gjate po te jep me shum ne fund kurse rruga e keqe me e lehte dhe shkurter por te jep me pak ne fund qe dmth nqs ti je hero i mire dhe qe i ndihmon njerezit do te duartrokasin e do respektojne neper dyqane kur ti te blesh gjera do te bejne ulje cmimesh kurse nqs ti je i keq njerezit nuk do te respektojne dhe ndoshta do te ken dhe frike dhe do ikin kur te te shofin ty duke ardhur!

Pasi e luajta dhe e mbarova kete lojen me pelqeu shum vetem se mu duk e shkurter(15 ore pa bere side quests kuptohet) por ishte shume e bukur!

Loja gjendet ne PC dhe Xbox dhe eshte ne shitje

Gerdi

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Kjo eshte action RPG apo turn-based? Une kam filluar ta shkarkoj po s'kam me vend ne kompjuter. A duhet ndonje videokarte e fuqishme qe te luhet me shpejtesi te arsyeshme?
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Action RPG dhe gjeje vendin se ia vlen ta garantoj! Per video karte punon edhe me nje karte 64 mb po nqs do te shofesh me te miren e lojes te kesh nje Karte Ati ose Nvidia seshte keq

Gerdi

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906

Foto nga loja

Ja disa foto nga Loja
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906

Te kjo foto eshte pasi plaket

Tek kjo foto eshte i plakur sic e shikoni floket jane thinjur dhe kan ngel ne fytyr disa shenja nga luftrat e meparshme

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906

ketu eshte ne nje pjese gjate luftes

Tek kjo foto eshte ne nje pjese gjate luftes
    Te gjitha ato qe vesh dhe floket dhe mjekra mund ti ndryshohen gjithashtu mund te besh dhe tatuazhe ne cdo pjese te trupit tend

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Po e instaloj tani (4 CD ) C'fare avantazhi ka te jesh i keq ne kete loje?

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Nuk e di une kam provuar vetem te jem i mire dhe njerezit me therisnin PALADIN, megjithate ne loje jane 2 tempuj zotesh(AVO dhe SKORM ku me vone do e marresh vesh qe jan mashtrime) qe perfaqesojne te miren dhe te keqen nqs je i mire ke avantazh te njerezit kurse nqs je i keq besoj se ke avantazh te armet eshte nje arme qe e merr duke ber dicka te keqe qe eshte arma me e forte e lojes!

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Eshte shume e veshtire te jesh negativ ne Fable. Mesa kam pare gjer tani, menyra me e shpejte qe te rrisesh brire eshte te vraposh neper fshatra e te vrasesh te pafajshmit (as llogjike as zbavitse) Une pavarsisht se vras te pafajshem (ndihmoj bandite, vras shoqen e femijerise etj.) prape detyrohem te bej vepra te mira nga loja kur duhet te me ofroje nje menyre tjeter per te bere misionet. Psh. kur jam truproje e disa tregtareve te pasur, pse nuk kam mundesi t'i vras e t'u marr pasurine ne vend qe t'i percjell deri ne nje far vendi e pastaj te marr nje shperblim fare te vogel. Kjo me bezdis qe loja rralle te jep mundesine te zgjedhesh rrugen e se keqes, e nga ana tjeter thote "je i lirshem te marresh vendimet qe deshiron".

Une kam zgjedhur 'forcen' si karakteristiken kryesore, pastaj kam mesuar disa arte magjike nga 'vullneti', ndersa nga "shkathtesia" s'kam mesuar gje sepse nuk me duket shume e vlefshme ne kete loje.

Ja edhe personazhi im:
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 27-11-2005 mė 11:04

eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    une personalisht kam ber te njejten gje me ty por vetem se kam marre edhe nga shkathtesia edhe pse e kisha gjithmon te fundit ne mendje! ka disa magji shume te mira qe po ti cosh ne nivelin e fundit te hyn vertet shume ne pune. Menyre tjeter qe te jesh i keq eshte qe te vjedhesh gjera neper shtepi edhe pse duhet te kesh kujdes mos te kapin por ndonjehere fiton gjera te dobishme

Gerdi

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kur'ani dhe Bibla (Analizė)
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 31-07-2010, 11:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •